• تلفن :3902-21-0098

 

هشتمین کنگره سلامت، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان 4 تا 6 بهمن ماه سال جاری در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می شود.

به گزارش دبیرخانه هشتمین کنگره سلامت،‌ تغذیه و آلرژی غذایی کودکان، رییس کنگره در مورد محورهای اصلی برگزاری این کنگره اظهار داشت: تغذیه و آلرژی غذایی و اصول تغذیه سالم در کودکان به عنوان محورهای اصلی کنگره درنظرگرفته شده ‌است.

علی اکبر سیاری افزود: مشکلات تغذیه‌ای کودکان، تظاهرات گوارشی، پوستی و تنفسی در آلرژی غذایی، حساسیت غذایی از نظر فیزیوپاتولوژی، تظاهرات بالینی، نحوه تشخیص و راه های پیشگیری از آن، شیرهای رژیمی در آلرژی غذایی، نقش شیر مادر در پیشگیری از ابتلا به آلرژی و نقش دارو در ایجاد حساسیت غذایی ازجمله موضوعات برگزاری این دوره از کنگره است.

مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در مجموع شش پانل تخصصی در 3 برگزاری کنگره برپا خواهد شد، گفت: مقالات رسیده به دفتر دبیرخانه کنگره درخصوص موضوعات مطروحه هم اکنون در دست بررسی است.

سیاری افزود:این کنگره به همت انجمن علمی تعذیه کودکان ایران و با همکاری گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان مفید، مرکز طبی کودکان و انجمن ترویج تعذیه با شیر مادر برگزار می‌شود.

به گفته رییس هشتمین کنگره سلامت، تغذیه و آلرژی غذایی کودکان، متخصصان کودکان، فوق تخصص های کودکان، پزشکان عمومی، متخصصان تغذیه و کارشناسان تغذیه از جمله شرکت کنندگان در این کنگره هستند که امتیاز بازآموزی دریافت می کنند.

بر اساس این گزارش، شرکت در این کنگره برای علاقه مندان از سراسر کشور آزاد خواهد بود.