آنتیاكسیدان اپیگالوكاتچین ۳ گالات موجود در چای سبز به همراه غذاهای نشاستهدار میتواند باعث كاهش قند خون شود.
محققان با قراردادن مدلی از موشها تحت تجویز نشاسته ذرت و چای سبز كه حاوی مقادیر زیاد آنتیاكسیدان اپیگالو كاتچین ۳ گالات یا EGCG است، دریافتند EGCG هنگامی كه با نشاسته ذرت به موشها داده میشود، تا حد زیادی میتواند میزان قند خون را كه معمولا به هنگام خوردن غذاهای نشاستهای مانند نان و شیرینی افزایش مییابد، كنترل كند. نتایج حاصل از این گزارش نشان داد كه در سطح قند خون موشهایی كه این تركیب غذایی را دریافت كردند نسبت به گروه شاهد تا ۵۰ درصد كاهش مشاهده میشود. نتایج دیگر این مطالعه افزود: مكانیسم این اثر ممكن است به دلیل این باشد كه EGCG میتواند توانایی آنزیم آلفا آمیلاز را كه در دهان و لوزالمعده به شكستن نشاسته و تبدیل به مالتوز و گلوكز كمك میكند، مهار كند چرا كه محققان نشان دادهاند EGCG میتواند فعالیت آلفا آمیلاز را تا ۳۴ درصد در پانكراس كاهش دهد. به گفته محققان، چای سبز و مواد نشاستهای باید به طور هم زمان مصرف شوند و مصرف یك فنجان چای سبز بعد از خوردن یك تكه نان برشته احتمالا تاثیری در تغییر میزان قند خون نخواهد داشت.
یاد آور می شویم شرکت سهند دارو سبز بعنوان یکی دیگراز اقمارهلدینگ یاقوت رویان مکمل غذایی بصورت کپسول چای سبز را در اختیار هموطنان عزیز قرار داده است این محصول که THE VERDE نام دارد به علت دارا بودن پلی فنول ها و کاتشین ها، محافظ سلول های بدن در مقابل رادیکال های آزاد بوده و یک آنتی اکسیدان قوی و موثر می باشد. کپسول چای سبز به عنوان کنترل و کاهش پرفشاری خون و کاهش چربی خون توصیه می گردد، همچنین مواد موثر در این مکمل به علت خاصیت گرمازائی موجب سوخت و ساز کالری و نهایتا کاهش وزن و لاغری می گردد. این مکمل محصول ESI ایتالیا بوده و قند خون را نیز کنترل می کند.