• تلفن :3902-21-0098

پژوهشگران کشور با استفاده از دو نوع جلبک مکمل‌های غذایی گیاهی را عرضه کردند که حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها است.

 این محققان با استفاده از ریز جلبک‌های «کلرولا» و «اسپیرولینا» مکمل‌های غذایی را تولید کردند.
 
جلبک‌های کلرولا نوعی جلبک سبز تک سلولی و ساکن آب‌های شیرین است است و قدمتی بالغ بر 2.5 میلیارد سال دارد و امروزه در بسیاری از کشورهای اروپایی و آسیایی برای تولید مکمل‌های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.
 
کلرولا حاوی بیشترین میزان کلروفیل در بین کلیه گونه‌های گیاهی شناخته شده است. این جلبک به دلیل محتوای غنی و کامل خودکمبودهای احتمالی در رژیم‌های غذایی را از طریق تامین پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، عناصر معدنی جبران می‌کند از این رو می‌توان از آن به تنهایی به عنوان یک غذای کامل برای یک دوره طولانی مدت استفاده کرد.
 
جلبک کلرولا حاوی انواع ویتامین‌های A، E،B1، B2  و C و غنی از اسیدهای چرب ضروری است. علاوه بر آن دارای دیواره سلولی حاوی فیبرهای ویژه با خاصیت سم زدایی از بدن و سرشار از کلروفیل یا همان خون سبز گیاهی است.
 
جلبک اسپیرولینا نیز نوعی جلبک سبز- آبی است که از ابتدایی‌ترین اشکال حیات بر رروی گره زمین به شمار می‌رود. این جلبک قدمتی در حدود 3.5 میلیارد سال دارد و به صورت معلق در آب‌های شیرین پرورش می یابد. این جلبک به عنوان مکمل غذایی در کشورهای صنعتی و پیشرفته مصرف می‌شود. این جلبک دارای اسیدهای چرب مانند گاما لینولنیک اسید و امگا 3 و 6 و حاوی انواع ویتامین‌ها چون A و E و سرشار از رنگدانه کلروفیل و مواد معدنی چون منیزیوم، آهن، فسفر و کلسیم است.