• تلفن :3902-21-0098

چای سبز و عصاره آن برای درمان سرطان و همچنین بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما دانشمندان تلاش کرده‌اند توضیح دهند چگونه چای سبز و عصاره آن سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.
تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که EGCG، ترکیبات بیولوژیک فعال در چای سبز، با سرکوب آنزیم مرتبط با سرطان لوزالمعده، LDHA، متابولیسم سلول‌های سرطانی را تغییر می‌دهد.
پژوهشگران همچنین دریافتند اوگزامات (Oxamate)، داروی مهارکننده آنزیم که برای کاهش میزان فعالیت LDHA مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همان شیوه عمل می‌کند. این دارو سیستم سوخت و ساز سلول‌های سرطانی را مختل می‌کند.
به گفته وای ننگ لی، نویسنده تحقیقات از مرکز زیست پزشکی لس آنجلس آمریکا، دانشمندان بر این باور بودند که برای درمان سرطان به یک مکانیزم مولکولی نیاز است، اما این نحقیق نشان می‌دهد که می‌توان با تغییر سیستم سوخت و ساز بدن سلول‌های سرطانی را از بین برد.
محققان با استفاده از روش متابولیکی پیچیده، دریافتند که EGCG در تعادل میزان گردش مولکول در یک مسیر متابولیکی (flux) در طول جریان سوخت و ساز شبکه‌های سلولی اختلال ایجاد می‌کند.
بر اساس این یافته‌ها، محققان به این نتیجه رسیدند که EGCG و داروی اگزامات خطر ابتلا به سرطان را با سرکوب فعالیت آنزیم LDHA و برهم زدن تعادل سوخت و ساز سلول‌های سرطانی، کاهش می‌دهد.
همچنین استفاده از قرص های چای سبز میتواند کمک عمده ای در کاهش وزن داشته باشد . کمپانی ESI ایتالیا کپسول چای سبز (آنتی اکسیدان) و یک مکمل گیاهی است كه آنتی اکسیدان ، کنترل كننده فشار خون و کلسترول و چربی سوز و کاهش دهنده وزن می باشد را تولید و هلدینگ یاقوت رویان آن را در سراسر خاور میانه عرضه می نماید.
خصوصیت ویژه این مكمل گیاهی ،به علت دارا بودن پلی فنول ها و كاتشین ها ،محافظت سلول های بدن در برابر رادیكال های آزاد ویك آنتی اكسیدان قوی و مؤثر می باشد.
كپسول های چای سبز به عنوان كنترل و كاهش پرفشاری خون و كاهش چربی خون(كلسترول) توصیه می گردد. همچنین به علت خاصیت گرمازائی (Thermogenic) ، موجب سوخت و سوز كالری و نهایتا كاهش وزن و لاغری می گردد.