• تلفن :3902-21-0098

مطالعات محققان دانشگاه لوند سوئد نشان می دهد که عسل موجود در معده زنبور، حاوی 13 باکتری اسید لاکتیک است که خاصیت آنتی بیوتیکی قوی دارند.
بیش از هزاران سال است که از عسل برای جلوگیری از انواع عفونت استفاده می شود ولی همیشه این سوال مطرح بوده که کلید خواص ضد میکروبی عسل چیست؟
محققان دانشگاه لوند دریافته اند که عسل معده زنبور یا عسل خام دارای 13 باکتری اسید لاکتیک است که این باکتری ها قادر به تولید ترکیبات ضد میکروبی فعال هستند.
باکتری های اسیدلاکتیک در پاتوژن های شدید زخم انسان مورد آزمایش قرار گرفته اند و نتیجه حاکی از آن است که این باکتری ها خاصیت ضد میکروبی فوق العاده دارند.
محققان همچنین از این روش برای مداوای زخم های عفونی اسب استفاده کرده اند. با وجودی که هیچ داروی شیمیایی قادر به درمان این زخم ها نبودند، عسل قابلیت مداوای این زخم ها را دارد.
تحقیقات قبلی نشان می دهد که اگر زخم های بیماران دیابتی به عسل آغشته شود، در مدت زمان کوتاهی بدون هیچ عفونتی معالجه می شود.
عسل مهمترین داروی طبیعی برای درمان سرفه، مخصوصا در کودکان است.
این مطالعه راه را برای تولید داروی های آنتی بیوتیک طبیعی، بدون هیچ عارضه جانبی فراهم کرده است.