• تلفن :3902-21-0098


محققان چینی دریافته اند در میان خوراکی های ضد سرطانی، چای سبز حاوی بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است که کاتچین موجود در آن توانایی نابود کردن تومورها را از هر نوعی که باشند داراست.
 این مولکول های ضد سرطانی با نام کاتچین (از خانواده فلاونوئیدها) یک سوم وزن برگ چای را تشکیل می‌دهند.

آنان می گویند: کاتچین ها یک ویژگی خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته می‌شوند. کاتچین بیشتر از هر ماده حاوی EGCG (اپگالوکاتچین گالت) است. این ماده توانایی نابود کردن تومورها از هر نوعی که باشند را دارد.

به گفته آنان زمانی که سلول های سرطانی برای تشکیل یک تومور کوچک رشد می‌کنند، به موازات رشد آنها، باید تغذیه شبکه عروق خونی کند شود تا بتوانند تکثیر کنند.

محققان می گویند: این همان مرحله ای است که آنژیوژن نامیده می‌شود. EGCG جلوی آنژیوژن را می‌گیرد، یعنی تشکیل یک شبکه خونی ضروری برای تشکیل و رشد هر نوع توموری را متوقف می‌کند.