مزاياي هويج بسيار هستند از جمله براي دستگاه گوارش و سلامت پوست مفيد است و ضد کلسترول بد است.
همانطور که ميدانيم مزاياي هويج بيشمار است از جمله براي دستگاه گوارش و سلامت پوست مفيد است، همچنين ضد کلسترول بد است.
سبزيجات غني از پتاسيم، آهن، فيبر (حدود 2.6 گرم/100 گرم) و کالري (36 کيلوکالري/100 گرم) است. همچنين ميتوان به محتويات بتاکورتن ( 10 ميلي گرم/100گرم) اشاره کرد؛ در صورتي که خام خورده شود باعث فعال شدن روده ميشود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند ميکند.
هويج براي بينايي مفيد است، بتاکاروتن آن باعث توليد ملانين ميشود و خوردن يک يا دو هويج در روز باعث کاهش کلسترول بد ميشود.
هويج بايد رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد، سعي کنيد بيش از يک هفته هويج را در يخچال نگه نداريد؛ در موقع پخت هويج براي اينکه طعم خوبي داشته باشد بهتر است کمي جعفري تازه، دانه زيره سياه، زردچوبه و فلفل قرمز شيرين و يک قاشق مرباخوري دارچين يا کاري به آن اضافه کنيد؛ در صورتي که غذاهاي شيرين دوست داريد مي توانيد هويج را با کمي آب ليمو، شکر و آب بپزيد.