پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا میگویند نتایج تحقیقات آنان نشان می دهد که یکی از ترکیبات موجود در چای سبز، سلول های سرطان دهان را نابود می کند؛ در حالی که به سلول های سالم هیچ آسیبی وارد نمی کند.
ترکیب EGCG با غیر فعال کردن میتوکندری سلول های سرطانی، باعث نابودی این سلول ها می شود.
تحقیقات نشان می دهد که این ترکیب خواص بالقوه ای در نابودی سلول های سرطانی دیگر نیز دارد.
به گزارش پنجمین سمپوزیم بین المللی در زمینه چای و سلامت در واشنگتن، برخی از مزایای چای سبز عبارتند از :
• پلی فنول موجود در برگ چای سبز باعث کاهش وزن می شود
تحقیقات نشان داده است که چربی دور شکم مصرف کنندگان دایمی چای سبز کاملا متناسب است. چای سبز دارای ترکیباتی هستند که موجب اکسیداسیون چربی می شود.
• ترکیبات موجود در چای سبز از بروز سرطان جلوگیری می کند
برگ چای سبز حاوی پلی فنل است؛ پلی فنل از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند. چای سبز از بروز سرطان پروستات جلوگیری می کند.
• چای سبز معمولی باعث سلامت قلب و کاهش فشار خون می شود
معمولا چربی وعده های غذایی باعث افزایش غلظت خون می شود. چای باعث اتساع رگ های خونی می شود و به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد.
• چای سبز باعث افزایش تراکم استخوان می شود
پوکی استخوان، عمده ترین نگرانی سازمان بهداشت جهانی است. پلی فنل موجود در چای سبز، باعث استحکام استخوان می شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند. علاوه بر این، چای باعث تقویت عملکرد عضلات و کاهش التهاب می شود. در ادامه بررسی ها آمده است که چای سبز یکی از مهمترین عوامل ترمیم و بازسازی استخوان است.
نتایج این تحقیقات در نشریه Molecular Nutrition and Food Research منتشر شده است.