• ایمیل: info@yaghootsalamat.com

  • تلفن : 3902-21-0098

Subcategories

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هشدار به مردم درباره آنفلوانزای فصلی، گفت: موارد ابتلا به آنفلوانزای فصلی در کشور رو به افزایش است.


محمدمهدی گویا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: موارد ابتلا به آنفلوانزای فصلی در استان های تهران، البرز، کردستان، لرستان و آذربایجان غربی بیش از سایر مناطق کشور است.

وی ادامه داد: همچنین ابتلا به آنفلوانزای فصلی در استان های زنجان و قزوین نیز نسبتا زیاد است.

رییس مرکز مدیریت بیماری‌های وزارت بهداشت بر لزوم رعایت بهداشت و مراقبت های فردی تاکید کرد و گفت: گروه های پر خطر مانند بیماران قلبی و ریوی، کبدی، مزمن کلیوی، بیماران سرطانی و افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف بدن، زنان باردار و سالمندان که واکسن آنفلوانزا را دریافت نکرده اند باید هر چه زودتر برای دریافت این واکسن اقدام کنند.

گویا با اشاره به این که کوفتگی و بدن درد یکی از مهم ترین علایم آنفلوانزای فصلی است، افزود: افرادی که مبتلا به آنفلوانزای فصلی می‌شوند، علایمی شبیه سرماخوردگی دارند که البته این علایم شدیدتر است و ممکن است به انواع شدید آنفلوانزای فصلی مبتلا شوند.

به گزارش ایرنا، آنفلوانزای فصلی نوعی بیماری ویروسی و حاد دستگاه تنفسی است. سرفه شدید، گلودرد، سردرد ، دردهای عضلانی، اسهال، عفونت ریوی، آبریزش و قرمزی چشم ها و تنگی نفس از علایم آنفلوانزای فصلی به شمار می رود اما شروع ناگهانی و کوفتگی بدن از مهم ترین علایم آن است.

رعایت فاصله مناسب ( بیش از یک متر) با افراد مشکوک به بیماری، حفظ سلامت عمومی بدن، تغذیه و خواب مناسب، مصرف مایعات فراوان، حفظ فعالیت فیزیکی مناسب، واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی از مهم ترین راه های پیشگیری از آنفلوانزای فصلی به شمار می رود.

معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به شروع فصل سرما گروههای پرخطر برای دریافت واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.
محمود نبوی اظهار داشت:‌ اپیدمی  بیماری آنفلوانزا معمولاً اواخر آذر و دی آغاز می شود و  در بهمن و اسفند موج این اپیدمی را خواهیم داشت.
به گزارش آریا، وی همچنین افزود: 15 نوع ویروس سرماخوردگی داریم و فرق آنفلوانزا با این ویروسها این است که آنها فقط 2 درصد جامعه اما ویروس آنفلوانزا 5 تا 10 درصد جامعه را درگیر می کند.
دکتر نبوی تصریح کرد: افراد پرخطر مانند بیماران خاص، هموفیلی، تالاسمی، ایدز و پرسنل بهداشتی و درمان  بصورت رایگان این واکسن را دریافت می کنند.
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر توصیه کرد: بیماران قلبی عروقی، بیماران مزمن ریوی، مانند آسم و برونشیت، دیابتی ها، بیماران عصبی، افرادی که شیمی درمانی می شوند و پیوند عضو انجام داده اند واکسن آنفلوانزا بزنند.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که به تخم مرغ حساسیت دارند نباید واکسن آنفلوانزا بزنند گفت: بهتر است خانم های باردار و افراد بالای 65 سال نیز به منظور جلوگیری از ابتلا به آنفلوانزای فصلی برای دریافت واکسن اقدام کنند

 

رئيس ستاد اجرايي برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع گفت: برنامه پزشک خانواده بزرگ ترین اصلاح نظام سلامت در کشور است. به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر محمد شریعتی در خصوص پیشینه برنامه پزشک خانواده اظهار داشت:  1100 سال پیش دانشمند بزرگ، زکریای راضی در سخنان خود اشاره کرده است که بهتر است افراد از میان پزشکان ماهر، یک طبیب را انتخاب كنند.
وی ادامه داد: در برنامه چهارم توسعه مصوب شد تا برنامه پزشک خانواده در کشور اجرا شود و در برنامه پنجم پس از بررسی شرایط و طراحی نسخه 01 از چند استان به صورت پایلوت آغاز شد. رئيس مركز توسعه شبكه و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: اجرای آزمایشی این طرح باعث شد مشکلات احتمالی آن دیده شود و تک تک مشکلات بررسی شود كه پس از حل مشکلات نسخه 02 طراحی شد.
وی گفت: برای طراحی این برنامه در کشور ایران، بین 18 کشور که قبلا برنامه را اجرا کرده بودند مطالعه تطبیقی انجام دادیم و کارشناسانی از WHO در بررسی ها با
ما همکاری کردند و شبکه تفکری که حدود 1500 نفر عضو دارد برای اولین بار در کشور برای بررسی برنامه پزشک خانواده تشکیل شد. دكتر شريعتي برنامه پزشک خانواده را بزرگ ترین تعامل وزارت بهداشت، وزارت تعاون و بیمه ها خواند و گفت: برای طراحی و اجرای این برنامه، بیمه ها، نظام سلامت و وزارت تعاون اوج همکاری را بایکدیگر داشتند و تقسیم کار بزرگی میان آنها صورت گرفت.
وي گفت: ارتقای سطح سلامت مردم، افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سلامت، رضایت کلیه ارائه کنندگان خدمات سلامت از منافعی که از ارائه خدمات می برند و
عدالت در سلامت از اهداف مهم این برنامه هستند.

چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد. برای جلوگیری از این اتفاق، از راهکارهای زیر استفاده کنید.

 تخم‌مرغ
 پوست تخم‌مرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخم‌مرغ‌ها را خارج از کارتن اصلی نگهداری می‌کنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر می‌شود که باعث می‌شود تخم‌مرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخم‌مرغ‌ها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.

 پنیر
 پنیر‌های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته‌بندی‌های پلاستیکی مانع از این جریان می‌شوند در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می‌آید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی‌ بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در یخچال نگهداری کنید.

 شیر
خانم‌هایی که خانه‌دار هستند و سروکارشان با یخچال زیاد است، مدام در یخچال را باز و بسته می‌کنند. وقتی در باز می‌شود هوای گرم به شیر می‌خورد، دوباره که بسته می‌شود هوای سرد آن را احاطه می‌کند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتری‌ها کمک می‌کند و باعث می‌شود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقب‌ترین قسمت یخچال نگهداری کنید.

 باقی‌مانده غذاها
 باقی‌مانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتری‌هایی در داخل غذا تكثیر می‌شود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.

 سیب و کاهو
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو می‌شود. میوه‌ها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.
 منبع: دنیای تغذیه

نشست خبری نخستين جشنواره خدمات الکترونیک سلامت و سومین جشنواره ملی رسانه های سلامت با حضور دکتر ریاضی، دکتر مصداقی نیا، دکتر رخشانی و جمعی از رسانه ها برگزار شد. به گزارش ستاد خبری نخستین جشنواره خدمات الکترونیک سلامت، دكتر حسين رياضي دبير جشنواره خدمات الكترونيك سلامت در این نشست عنوان کرد: جشنواره خدمات الكترونيك سلامت امسال براي نخستين بار در كشور برگزار مي‌شود. وي گسترش كمي و كيفي خدمات الكترونيك در حوزه سلامت، فرهنگ‌سازي و آموزش عمومي براي استفاده از اين خدمات،‌ افزايش عدالت اجتماعي به منظور دسترسي مردم به خدمات حوزه سلامت، كاهش هزينه‌ها و عدم نياز حضوري مردم براي دريافت اين خدمات را از جمله اهداف برگزاري اين جشنواره عنوان كرد.

 


مرکز تحقیقات و توسعه دارویی سپید طب نیا، با حضور جمعی از متخصصین تراز اول کشور در زمینه داروهای طبیعی، آغاز بکار افتخارآمیز خود در شهریور ماه سالجاری را جشن گرفت. در این مراسم دکتر سید جعفر میرفخرایی دبیر سندیکای تولیدکنندگان داروهای گیاهی اظهار داشت:
 انجام پروژه های مختلف در کشور اعم از حوزه مهندسی دارو، بیولوژی مولکولی و فرمولاسیون نوید بخش ارتقای روزافزون سطح علمی و تحقق اهداف عالیه سلامت جامعه بوده و بزرگترین دلگرمی دست اندرکاران این حوزه، کسب دستاوردهای مهم و تاثیرگذار در این صنعت می باشد. همچنین خانم دکتر پورشقاقی، مدیرعامل شرکت سپیدطب نیا در خصوص ویژگیهای علمی مرکز یادشده افزود: این مجموعه با اتکاء به دانش و اندوخته های علمی ارزشمند مجموعه همکاران خود، این توانایی را خواهد داشت که علاوه بر انتقال تکنولوژیهای تولید مکمل و داروهای گیاهی در سطح کیفی استانداردهای جهانی از تولیدکنندگان فعال و مطرح دنیا (بالاخص اروپایی) به کشور عزیزمان ایران، خود در ایجاد فرمولاسیون های جدید، نوآوری در بهره گیری از مواد و ترکیبات نوین و نهایتا" تولید محصولات کم نظیر (بالاخص تولید داروهای نوترکیب و جدید) در منطقه خاورمیانه اقدام نماید.
در ادامه دکتر سیدحسین اعتمادی موسس گروه شرکتهای یاقوت رویان، ضمن اظهار خرسندی از تحقق پروژه فوق، افزود: پیشگامی در ارائه راهکارهای اساسی در باب افزایش سلامت مردم، یکی از افتخارات این مجموعه خواهد بود، چرا که جملگی ایمان داریم بزرگترین دغدغه خاطر هر ایرانی خدمت به ایران و ایرانی است. این درحالیست که وی خاطر نشان ساخت: محقق شدن پروژه های پژوهشی در این زمینه، اصلاح معضلات و مشکلات دارویی اقشار مختلف مردم، بهینه سازی شاخص های امنیتی – دارویی کشور و نیز مهندسی مجدد رویه های تولیدی در این حوزه، بیانگر جهش رو به رشد این صنعت می باشد. ایشان در پایان ضمن ابراز امیدواری  از ثبت داروهای نوین تولید این مرکز در آینده ای نه چندان دور در محافل علمی و انتشار آن در بازارهای تولید جهانی، آرزوی موفقیت برای تمامی دست اندرکاران سلامت کشور کرد.

سرپرست جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نخستین جلسه شورای معاونان بر تداوم بی‌وقفه خدمت‌رسانی در همه ابعاد نظام سلامت به مردم تاکید کرد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر محمد حسن طریقت منفرد در جمع اعضای شورای معاونان وزارت بهداشت ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی‌شائبه دکتر مرضیه وحید دستجردی و تاکید بر تداوم بی وقفه خدمت رسانی در همه ابعاد نظام سلامت به آحاد مردم، نقطه نظرات خود را در موضوعات و بخش های مختلف بهداشت و درمان تبیین کرد.

بر اساس این گزارش درابتدای این جلسه دکتر حسن آقاجانی مدیرکل حوزه وزارتی ضمن معرفی اعضای شورای معاونین گزارش کوتاهی از عملکرد هریک از معاونین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را ارائه کرد.

در ادامه جلسه تعدادی از معاونین گزارشی از عملکرد حوزه تحت مدیریت خود و نیز دستاوردها و چالش های پیش رو را به سرپرست جدید وزارت بهداشت ارائه کردند.

 

 

 

شهر

آدرس تلفن مدیر
اهواز اهواز كوي علوي كوچه ۲ بين الهادي و ۲۲ بهمن ۰۶۱۱۳۳۹۵۶۶۰ آقاي فياضي
اصفهان اصفهان خيابان ارديبشهت بعد از نهر فرشادي پلاك ۸۱ ۰۳۱۱۲۳۳۲۳۱۴ آقای قدسی
قم قم ۴۵ متري صدوق ۳۰ متري بو علي سينا سمت چپ پ ۵۲  ۰۲۵۱۲۹۳۸۱۲۳ آقاي داودي
رشت گيلان رشت بلوار گلسار بلوار سميه خ ۱۲۲ خ بهار كوچه بهار ۱۳ ساختمان كيانا واحد ۴ ۰۹۳۶۸۳۳۷۳۳۴ آقاي خاني
کرج كرج مهرشهر بلوار ارم ابن سينا خ ۷ غربي مجتمع به سازان واحد۳۳ ۰۹۱۲۳۲۷۶۹۴۴ -
کاشان كاشان خيابان امير كبير فين بزرگ بن بست امام رضا طبقه اول ۰۳۶۱۵۳۳۴۱۲۱ آقاي زراعتي
کرمان كرمان ابتداي خ حافظ گالري مبلمان بهارستان . ۰۹۱۳۳۴۰۹۹۹۳ حسين عزيزيان-مهاجري
کرمانشاه كرمانشاه پاركينگ شهرداري خ حاج محمدتقي اصفهاني ط فوقاني داروخانه دكترمحبي ساختمان گل مريم واحد۱ ۰۹۱۲۳۲۲۲۵۰۶ -
مشهد مشهد بلوار وكيل آباد صياد شيرازي صياد شيرازي ۲۵ نور ۳ پلاك ۱۸ ۰۹۳۷۱۹۶۷۳۹۹ خانم حمزه لو
ساری ساري بلوار خزر كوي طبرستان خيابان مظاهر پلاك ۷۶ ۰۹۱۱۱۵۶۸۴۵۴ آقاي خالقي
شیراز شيراز خيابان ستارخان كوچه ۱۱ پلاك ۸ ۰۹۱۷۳۱۳۶۲۱۹ آقاي يزداني
تبریز تبريز شهر جديد سهند فاز ۲ مجتمع سرو بلوك ۲ ط ۲ واحد ۸ ۰۹۳۵۵۸۸۲۹۷۷ آقاي قنبري
یزد يزد بلوار شهيد صدوقي نرسيده به ميدان باغ ملي كوچه ۴۵ جنب نانوايي درب ريلي سفيد ۰۳۵۱۷۲۶۷۳۴۵ تنديس – آقاي دهقان
زاهدان زاهدان فلكه مشاهيرروبروي دانشكده بهداشت نمايندگي محصولات وتناسب اندام ۰۵۴۱۲۴۴۶۷۶۲ -

1. چگونه می توان از ناخن های خود مراقبت نمود؟

2. آیا میوه آواکادو برای سلامت بدن مفید است؟

3. آرایش مناسب برای فصل پاییز چگونه باید باشد؟

4. چگونه از پوست خود بیشتر مراقبت کنیم؟

5. آیا برای سلامت مردان در فصل پاییز توصیه ای دارید؟

 

................................................................................................................................................

 

1. چگونه می توان از ناخن های خود مراقبت نمود؟
1. رژیم غذایی مناسب
قانون طلایی برای سلامت کلی بدن، استفاده از رژیم غذایی مناسب است. این مسأله درباره ناخن‌ها هم صدق می‌کند. برای داشتن ناخن‌های زیبا تنها خوردن مواد مغذی عمده مانند کربوهیدرات‌ها یا پروتئین‌ها کافی نیست، بلکه باید ریزمغذی‌هایی مانند ویتامین‌ها و املاح را هم مصرف کنید. به طور معمول فقر ویتامین D باعث شکنندگی و بدشکل شدن ناخن‌ها می‌شود. بیوتین، سیلیکا، روی، اسید فولیک و ویتامین C برای سلامت و زیبایی ناخن‌ها ضروری است. می‌توانید مقدار زیادی سالاد حلقه‌حلقه شده برای دریافت ویتامین C مصرف کنید. مصرف سبزیجات بخارپز یا تفت داده شده هم مفید است. غذاهای سرشار از پروتئین مانند سویا، پنیر، مغزها، گردو، بادام، بذرکتان و روغن دانه‌های گیاهی هم برای سلامت ناخن مناسب هستند.
2. پرهیز از مواد شیمیایی
اگر دست‌ها و ناخن‌های شما در معرض مداوم مواد شیمیایی مانند شوینده‌های قوی، وایتکس، صابون و... باشند، ممکن است آسیب‌ ببینند. بنابراین بهترین کار این است که هنگام کار با این مواد دستکش به دست کنید.
3. انتخاب محصولات آرایشی مفید
یکی دیگر از علل تخریب‌ ناخن‌ها به‌خصوص در خانم‌ها، استفاده از محصولات آرایشی مخصوص ناخن؛ اما از جنس بد است. مثلاً پاک‌کننده‌های لاک‌ناخن عمدتاً حاوی ماده آستون هستند که باید آنها را با پنبه یا دستمال روی ناخن بکشید. این مسأله باعث از بین رفتن رطوبت طبیعی ناخن‌ها می‌شود و آنها را شکننده می‌کند. بنابراین بهترین کار استفاده کمتر از این محصولات است. هر گاه هم مشکلی بروز کرد، بهتر است به طور کلی استفاده از آنها را کنار بگذارید.
4. مرطوب کردن ناخن‌ها
برای محافظت از ناخن‌ها در برابر شکنندگی، مرطوب کردن منظم آنها ایده خوبی است. رها کردن ناخن با ماده جلادهنده یا برق ناخن برای چند روز کاری نادرست است. بنابراین باید هر شب پیش از رفتن به رختخواب سطح ناخن را از هر ماده تزئینی و آرایشی پاک کنید و مرطوب‌کننده را روی ناخن و پایه آن در سر انگشتان ماساژ دهید.
5. استفاده از روغن ناخن
کمک گرفتن از روغن‌های طبیعی می‌تواند هم زخم‌ها را برطرف کند و هم باعث تقویت و استحکام ناخن‌ها بشود. در ضمن این روغن‌ها که پایه ساخت آنها دانه‌های طبیعی است، به رشد ناخن‌ها هم کمک می‌کنند. هر شب پیش از خوابیدن کمی ناخن‌های خود را با این‌گونه روغن‌ها ماساژ دهید.
6. رفتار مناسب با کوتیکول
کوتیکول یا همان ریشه اطراف ناخن که به شکل زواید پوستی سفید در پایه ناخن دیده می‌شود، می‌تواند ظاهر ناخن را بدشکل جلوه دهد. اما نباید همین‌طور آنها را کنید؛ زیرا این کار آنها را سفت و متورم می‌کند. بهترین روش این است که در حمام وقتی کاملاً زیر آب گرم و بخار نرم شدند، آنها را جدا کنید.
7. بهداشت منظم و همیشگی
ناخن‌های خود را هر هفته کوتاه کنید. هر بار که پس از حمام ناخن‌ها نرم می‌شوند، بهترین زمان برای کوتاه کردن آنها است. با استفاده از ناخن‌گیرهای تیز و سوهان‌های مناسب روی ناخن‌ها را کوتاه کنید و سوهان بکشید تا ظاهری کاملاً یک‌دست و لطیف پیدا کنند. این کار باعث می‌شود انحنای ناخن‌ها زیباتر به نظر برسد و روی آنها هیچ دندانه یا برش‌ اضافی دیده نشود.
8. پوشیدن کفش خوب
وقتی از ناخن صحبت می‌کنیم، منظور فقط دست‌ها نیستند. ناخن‌های پا هم به همه این مراقبت‌ها نیاز دارند؛ ضمن این که ساعاتی از روز آنها را در کفش‌ و جوراب‌ محبوس می‌کنیم. بنابراین برای جلوگیری از آسیب و از فرم‌افتادن‌شان بهتر است کفش‌های تنگ نپوشید. پنجه‌های خیلی تنگ باعث کج شدن و رشد ناقص ناخن‌های پا می‌شوند که به جز ظاهر بد، به آسیب‌های درد‌آور هم می‌انجامد. انگشتان پا باید در پنجه کفش راحت باشند و بتوانند بدون فشار و روی هم افتادن حرکت آزادی داشته باشند.
* برنامه غذایی مناسب برای سلامتی ناخن‌ها
بسیاری از ما نمی‌دانیم که ایرادهای تغذیه‌ای حتی بر ظاهر ناخن‌هایمان تأثیر منفی می‌گذارد. در واقع تغییر شکل و رنگ ناخن‌ها تنها به خاطر بیماری یا اتفاقات بیرونی نیست، بلکه ضعف برنامه غذایی هم در این زمینه بسیار اهمیت دارد. برای این کار استفاده از یک برنامه مناسب تغذیه‌ای می‌تواند راهگشا باشد. حتی با کمی تغییرات مثبت می‌توانید شکل، سلامت و استحکام ناخن‌ها را از خوب به عالی تغییر دهید.

..................................................................................................................................................

2. آیا میوه آواکادو برای سلامت بدن مفید است؟
لقب بین‌المللی آووکادو «گلابی سوسماری» است که می‌گویند خاستگاه اولیه‌اش مکزیکو بوده و نام آووکادو را از همان‌جا برایش انتخاب کرده‌اند که از کلمه‌ای چون Ahuacatl در زبان آزتک مشتق شده است. جالب است بدانید محبوبیت آووکادو در جهان به علت امکان جایگزینی آن در تهیه ساندویچ‌ها و سالادها به جای گوشت است که آن را مدیون میزان بالای چربی‌اش است. در بعضی کشورها مانند اندونزی، فیلیپین، ویتنام و برزیل از آووکادو برای تهیه میلک‌شیک یا بستنی و سایر دسرها استفاده می‌شود. از همه اینها گذشته، آووکادو یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که در آن 25 ریزمغذی حیاتی بدن از جمله ویتامین‌های A، B، C، E، K، فسفر، مس، آهن، منیزیوم و پتاسیم وجود دارد. در واقع شما باید 2 تا 3 موز بخورید تا پتاسیم موجود در یک آووکادو به بدن‌تان برسد. این میوه همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر است که در کنار ترکیباتی چون بتاسیتوسترول، گلوتاتیون و لوتین از بدن در برابر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند. با هم نگاهی به برخی خواص ویژه آووکادو می‌اندازیم.

حفظ سلامت قلب
آووکادو حاوی ویتامین B6 و اسیدفولیک است که به نرمال نگه داشتن سطح Homocysteine خون کمک می‌کند. سطح این ترکیب در خون رابطه مستقیمی با بروز بیماری‌های قلبی دارد. گذشته از این، آووکادو حاوی مقادیر زیادی ویتامین E است که در کنار گلوتاتیون و چربی‌های غیراشباع به سلامتی قلب کمک می‌کند.
کاهش کلسترول خون
این ماده سرشار از ترکیبی به نام بتاسیتوسترول است که ثابت شده تأثیر زیادی بر کاهش فشار خون دارد. بر اساس یکی از بررسی‌های انجام‌شده، بیمارانی که کلسترول بالایی داشتند با مصرف آووکادو به مدت یک هفته توانستند 17 درصد کلسترول کلی خون‌شان را کاهش دهند و به‌طور شاخص 22 درصد کاهش کلسترول بد و 11 درصد هم افزایش کلسترول خوب خون را شاهد بودند.
کنترل فشار خون
آووکادو یکی از منابع عالی پتاسیم است که به کنترل فشار خون کمک زیادی می‌کند.
ویژگی‌های ضدالتهابی
ترکیبات خاص یافت‌شده در آووکادو مانند پلی‌فنول و فلاونوئیدها می‌توانند در کاهش التهابات و تأثیرات منفی آنها در بدن مؤثر باشند.
تضمین سلامت چشم
آووکادو منبعی بسیار خوب برای ماده مؤثر و مفید کاروتونوئیدلوتین است که از عوارض پیرچشمی و تضعیف دید ناشی از افزایش سن جلوگیری می‌کند و مانع بروز آب‌مروارید می‌شود.
تثبیت قند خون
چربی‌های غیراشباع و مفید موجود در این ماده غذایی باعث تثبیت مقاومت انسولین ذخیره‌شده در بدن می‌شوند و سطح قند خون را کاهش می‌دهند. آووکادو مقادیر زیادی فیبر حل‌شدنی دارد که این ماده خود عاملی مؤثر در تثبیت میزان قند خون است.
جلوگیری از اختلالات جنینی
آووکادو مقدار فراوانی فولات دارد که آن را به عنوان نوعی ویتامین B معروف به اسیدفولیک می‌شناسیم. یک فنجان آووکادوی خردشده 23 درصد از فولات توصیه‌شده روزانه بدن را تأمین می‌کند. میزان بالای فولات موجود در این ماده غذایی از اختلالات حین تولد نوزاد مانند آسیب‌های نخاعی و عصبی جلوگیری می‌کند.
کاهش خطر سکته مغزی
میزان بسیار بالای فولات موجود در آووکادو از بروز سکته مغزی جلوگیری می‌کند. در بررسی ویژه‌ای مشخص شد که رژیم‌های غذایی سرشار از فولات خطر ابتلا به سکته مغزی را به میزان زیادی کاهش می‌دهند.
عوارض ضدسرطانی
تحقیقات بسیاری انجام‌ شده که نشان می‌دهد آووکادو مانع بروز و پیشرفت سرطان پروستات در بدن می‌شود. اسیداولیک موجود در آووکادو در جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه هم نقش مؤثری دارد.
مبارزه با رادیکال‌های آزاد
آووکادو حاوی آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی به نام گلوتاتیون است که ضمن همه ویژگی‌های مثبتش، با رادیکال‌های آزاد بدن مبارزه می‌کند.
غذای ضدپیری
وقتی می‌گوییم آووکادو سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان‌هاست، یعنی می‌تواند مانع بروز نشانه‌های پیری شود. ماده گلوتاتیون موجود در این میوه سیستم ایمنی بدن را تقویت و روند پیری را کند می‌کند و باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن می‌شود.
رفع بوی بد دهان
آووکادو یکی از بهترین شوینده‌های طبیعی دهان و درمانی خانگی و مؤثر برای رفع بوی نامطبوع دهان است. این میوه می‌تواند سطح زبان را کاملاً پاک کند و باکتری‌های مولد بو را از بین ببرد.
افزایش جذب ریزمغذی‌ها
مصرف آووکادو کمک می‌کند جذب ریزمغذی‌های حیاتی بدن افزایش یابد. در بررسی‌ها مشخص شده وقتی افراد سالاد یا غذاهای حاوی آووکادو می‌خورند، میزان جذب کاروتونوئیدها را در بدن خود 5 برابر افزایش می‌دهند.
افزایش وزن
100 گرم آووکادو حاوی 200 کالری است؛ در حالی که به‌طور معمول میوه‌ها در هر 100 گرم تنها بین 60 تا 80 کالری دارند. به علت میزان بالای کالری موجود در آووکادو، این میوه بهترین انتخاب برای افرادی است که می‌خواهند افزایش وزن داشته باشند. البته کالری موجود در آن سالم و بدون چربی مضر و قند است.

.................................................................................................................................................

3. آرایش مناسب برای فصل پاییز چگونه باید باشد؟
مدل ابروهایتان را عوض کنید
برای تغییر آرایش چهره تان باید مدل ابروهایتان را هم تغییر دهید ، اما در نظر داشته باشید مدلی انتخاب کنید که به صورت و چشمان تان بیاید چرا که اگر مدل ابرویتان مناسب با فرم صورت تان نباشد آرایش جدید نیز شما را زیبا نخواهد کرد. می توانید مدل ابروهای تان را با مداد کمی تغییر دهید یا آن را پر کنید ( البته به صورت طبیعی ) .
آرایش چشم ها
در فصل پاییز نیازی به آرایش غلیظ برای چشم ها نیست. چشم های تان هر چقدر ساده تر آرایش شوند زیباتر به نظر خواهد رسید. با کمی ریمل و یک خط چشم باریک چشمان خود را آرایش کنید.اگر دوست داشتید سایه بزنید ، سایه ای انتخاب کنید که با رنگ چشمان تان هماهنگ باشد و در عین حال طبیعی به نظر برسد.
گونه هایی شاداب برای پاییز
رنگ مناسب برای آرایش گونه ها صورتی کمرنگ ، هلویی است. رنگ هایی که طبیعی تر به نظر می رسند. برای تاثیر بیشتر کرم پودری انتخاب کنید که یک یا دو درجه از پوست تان تیره تر باشند و سپس رژ انتخاب کنید که دو درجه تیره تر از رنگ کرم پودر تان باشد.
آرایش لب ها ؛ مهمترین قسمت آرایش
در فصل پاییز بهتر است رژ لبهایی انتخاب کنید که کمرنگ باشند چرا که طبیعی تر به نظر می رسند، اما فراموش نکنید رنگ رژ لب خود را با رنگ سایه ای که در آرایش چشمان تان انتخاب کرده اید هماهنگ کنید.

...............................................................................................................................................

4. چگونه از پوست خود بیشتر مراقبت کنیم؟
به پشت بخوابید
براساس توصیه محققان، خوابیدن به پشت سبب می‌گردد تا ایجاد چین و چروک در صورت به حداقل برسد. در واقع خوابیدن به پهلو سبب افزایش چروک در ناحیه گونه و چانه می‌گردد و خوابیدن به سمت صورت یا شکم افزایش خط اخم یا چروک پیشانی می‌گردد.
ماهی بیشتر بخورید
ماهی‌های آب سرد به خصوص ماهی‌سالمون، منبع غنی از پروتئین هستند که نقش اصلی در ساختمان پوست را داراست و همچنین منبع اصلی اسیدهای چرب امگا-3 هستند که نقش مهمی در تغذیه پوست دارد. این اسید چرب در جوان نگه‌داشتن و کاهش چروک پوست بسیار مۆثر است.
چشمان خود را ریز نکنید
از ریز کردن چشمان خود پرهیز کنید و از عینک مناسب استفاده کنید. هنگامی‌که شما برای مطالعه، به غلط چشمان خود را ریز می‌کنید و سبب ایجاد چین و چروک در چهره خود می‌گردید، براساس این عادت غلط، ماهیچه‌های صورت دچار انقباضات نابجا شده و نهایتاً سبب افزایش چروک صورت می‌گردد. پس برای مطالعه از عینک مناسب استفاده نمایید. همچنین مواقعی که در معرض آفتاب قرار می‌گیرید از عینک‌های آفتابی استفاده کنید که نه تنها سبب محافظت چشمان شما در برابر نور خورشید می‌گردد، بلکه سبب کاهش چروک در ناحیه دور چشم شما می‌گردد.
استفاده از عینک‌های آفتابی نه تنها سبب محافظت چشمان شما در برابر نور خورشید می‌گردد، بلکه سبب کاهش چروک در ناحیه دور چشم شما نیز می‌شود.
اسیدهای میوه
از اسیدهای میوه به مقدار زیاد استفاده کنید. اسیدهای میوه برای از بین بردن چروک‌های سطحی و ظریف، به خصوص چروک‌های زیر چشم بسیار مۆثرند. در تحقیقاتی اخیراً مشخص شده است که حتی سبب تحریک کلاژن (ماده‌ای که در سفتی و شاداب ماندن پوست بسیار مۆثر است) در پوست نیز می‌گردد.
کاکائو به جای قهوه
در پژوهشی که در یك مجله تغذیه به چاپ رسیده است، محققان اعلام کردند که به دلیل وجود دو ماده فلاوینوئیدی (اپیکتاچین و کاتچین) به مقدار بالا، سبب محافظت پوست در برابر نور خورشید شده و همچنین گردش خون پوست صورت را زیاد نموده و در نتیجه آب رسانی به سطح پوست بالا رفته و پوست شما صاف‌تر و درخشان تر به نظر می‌رسد. پس به جای قهوه از کاکائو بیشتر استفاده کنید.
صورت خود را به طور مکرر نشویید
شستشوی زیاد پوست صورت، سبب از بین رفتن مواد مفید موجود در سطح پوست گردیده و اسیدیته (PH) پوست را تغییر می‌دهند؛ لذا روند پیری یا ایجاد چروک در پوست افزایش می‌یابد. بهتر است به جای استفاده از صابون یا شستشوی مکرر، از پاک کننده‌های (cleanser) صورت استفاده کنید.
ویتامین ث موضعی
مطالعات مکرر نشان داده است که استفاده از ویتامین ث، سبب افزایش تولید کلاژن‌ها، محافظت در برابر اثرات تخریبی اشعه ماوراء بنفش و بهبود التهابات پوستی می‌گردد و شاید علت تمام این اثرات مفید، به دلیل داشتن اسید اسکوربیک است که اثر ضد چروک دارد.
سویا بیشتر بخورید
گزارش شده که سویا در کاهش تخریب پوستی ناشی از نور آفتاب بسیار موثر بوده است، لذا در کسانی که به مدت شش ماه از رژیم غذایی حاوی سویا و ماهی و ویتامین‌ها و گوجه فرنگی استفاده نمودند، ساختمان پوست آن‌ها بسیار بهبود یافته و از پوستی لطیف‌تر برخوردار شدند.

................................................................................................................................................

5. آیا برای سلامت مردان در فصل پاییز توصیه ای دارید؟

آقایان همیشه متهم به بی‌توجهی و رسیدگی نکردن به وضعیت سلامتی‌شان هستند. شاید بهتر باشد برای آن که یک مرد را وادار به مراقبت‌ از خود بکنیم، هر روز او را با یک نکته مراقبتی آشنا کنیم و بخواهیم هر روز یک قدم مفید برای سلامتی خود بردارد. در یک ماه آخر تابستان می‌توانید این توصیه‌ها را رعایت و هر روز یکی از آنها را عملی کنید تا در پایان ماه سالم‌تر، آماده‌تر و البته شاداب‌تر باشید و عادت خوب و مفید توجه به خودتان را با همین روش پلکانی و توصیه‌های روزانه تقویت کنید.

روز اول
زودتر به خانه بروید
درست است که گاهی نمی‌شود کارها را رها کرد و باید اضافه‌کاری کنید؛ اما نباید زیاد کار کردن در شما به شکل عادت دربیاید. کار کردن بیش از حد و برای ساعات طولانی خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی را افزایش می‌دهد و به سلامتی بدن آسیب می‌رساند.
روز دوم
در ارتباط باشید
داشتن دوستان صمیمی و ارتباط گرم با اعضای خانواده، عاملی برای افزایش طول عمر است و در مقابل، انزوا و تنهایی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. بنابراین بهتر است دایره ارتباطات اجتماعی‌تان را بیشتر کنید.
روز سوم
ماهی بخورید
شما باید از ماهی به عنوان منبع اصلی دریافت پروتئین مورد نیازتان بیشتر استفاده کنید. ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است.
روزچهارم
کمی‌ آفتاب بگیرید
پس از استفاده از کرم ضدآفتاب بهتر است روزانه 15 تا 20 دقیقه آفتاب بگیرید تا ویتامین D مورد نیاز بدن‌تان تأمین شود. فقدان و کمبود این ویتامین می‌تواند باعث ابتلا به دیابت، حمله قلبی، نارسایی قلبی، افزایش فشار خون و حتی سرماخوردگی شود. اما در این کار زیاده‌روی نکنید؛ زیرا احتمال سرطان پوست را هم افزایش می‌دهد.
روز پنجم
تلویزیون را خاموش کنید
شاید گفتن آن ساده باشد که هر وقت بخواهید می‌توانید از جلوی تلویزیون بلند شوید؛ اما در عمل بسیار سخت‌تر است. مردانی که در دهه دوم و سوم زندگی‌شان مدت زمان زیادی تلویزیون می‌بینند، نسبت به آنهایی که کمتر به این تفریح می‌پردازند، در 40 سالگی به بعد بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.
روز ششم
مراقب قند خون‌تان باشید
عارضه پیش‌دیابت به شرایطی اطلاق می‌شود که قند خون افزایش یافته؛ اما در مرحله بروز دیابت نیست و فرد هنوز به طور رسمی دیابتیک نشده است. در واقع این مرحله قبل از دیابت و سمی شدن بدن است. افراد زیادی در این مرحله و مستعد ابتلا به دیابت هستند و از آن خبر ندارند. بنابراین با انجام ورزش مرتب و مصرف فیبر زیاد و کربوهیدرات‌های سالم، میزان قندخون‌تان را تثبیت‌شده نگه دارید.
روز هفتم
آزمایش پی‌اس‌آ بدهید
مردان باید چند آزمایش را در طول عمرشان جدی بگیرند که آزمایش تشخیص پروستات یکی از مهم‌ترین آنهاست که به تست پی‌اس‌آ معروف است. با این کار اگر دچار عارضه پروستات شده‌ باشید، می‌توانید آن را در مراحل اولیه تشخیص دهید. یادتان باشد بعضی تومورهای پروستات آن‌قدر کند رشد می‌کنند که شما احساس خطر نمی‌کنید.
روز هشتم
از امواج دور بمانید
این باور که قرار گرفتن در معرض امواج، قدرت باروری مردان را کاهش می‌دهد صحت دارد؛ اما مسائل دیگری مانند تب‌های شدید و استفاده از لپ‌تاپ هم عوامل مهمی هستند. پس سعی کنید در حد امکان جلوی این عوامل بیرونی را بگیرید.
روز نهم
مصرف گوشت را محدودکنید
به دلایل مختلف مردم گمان می‌کنند که مردها باید گوشت بیشتر و سبزی کمتری بخورند تا به این روش سالم‌تر بمانند و رژیم‌های گیاهی متعلق به خانم‌هاست؛ اما مصرف گوشت زیاد احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان کولون و... را افزایش می‌دهد. بنابراین مصرف گوشت قرمز را محدود کنید و ماهی و سایر غذاهای حاوی چربی‌های غیراشباع و سالم را جایگزین آن کنید.
روز دهم
سیگار نکشید
حتماً خودتان هم می‌دانید که سیگار کشیدن چه مضراتی دارد. جدای از ایجاد خطرات ریوی، سیگار کشیدن خطر ابتلا به سرطان کلون را که سرطانی شایع بین مردان و زنان است، افزایش می‌دهد.

 

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ دکتر دیوید ای. مک کارتی از متخصصان مرکز علوم بهداشتی دانشگاه لوئیزیانا در شریورپورت و دستیاران وی در همین دانشگاه خاطرنشان کردند: مطالعات قبلی و بررسی‌های جدید تایید می‌کند که کاهش سطح ویتامین D در بدن می‌تواند با خواب آلودگی‌های شدید در طول روز به طور مستقیم و یا از طریق ایجاد دردهای مزمن،‌ مرتبط باشد.

دکتر مک کارتی در این باره متذکر شد: هرچند ما دریافته‌ایم که رابطه مهمی بین سطح ویتامین D و خواب آلودگی وجود دارد اما مکانیزم این ارتباط ظاهرا پیچیده تر از آن است که درگذشته تصور می‌کردیم.

وی افزود: در این مرحله پیگیری نتایج حاصل از مطالعات جدید و بررسی عمیق‌تر این ارتباط حائز اهمیت است.در این آزمایشات معلوم شد در بیمارانی که سطح ویتامین D در بدنشان طبیعی است و افزایش احساس خواب آلودگی در طول روز با کاهش سطح ویتامین D مشاهده می‌شود.

جزئیات بیشتر این آزمایشات در مجله «طب بالینی خواب» ارائه شده است.

 

 

اردن ارمنستان
 افغانستان امارات متحده عربی
 بحرین ترکیه
جمهوری آذربایجان سودان
سوریه عراق
عربستان عمان
فلستین قبرس
قطر لبنان
مصر کویت
گرجستان یمن

 

 

 

 

 


براساس نتایج به دست آمده از تحقیقات درباره مواد غذایی مختلف و تاثیر آن بر بدن، خوردن برخی از مواد غذایی می‌تواند در بهبود توانایی‌های شناختی افراد مانند یادگیری و افزایش قدرت حافظه آنها تاثیرگذار باشد. در این طرح تحقیقاتی كه روی گروهی از موش‌های صحرایی انجام شد، یك رژیم غذایی متشكل از سه تركیب غذایی مختلف كه در تولید سلول‌های مغزی سالم و بی‌عیب و نقص اهمیت دارد برای آنها در نظر گرفته شد. كولین یكی از این تركیبات غذایی است كه در تخم‌مرغ و جـگر بهوفور یافت می‌شود. تركیب دیگر یوریدین مونوفسفات است كه در چغندر وجود دارد. DHA كه نوعی اسیدچرب حاوی امگا 3 است تركیب غذایی دیگری است كه در روغن ماهی هست. این تركیبات برای رشد سلول‌های مغزی ضروری است.

در برنامه غذایی گروه دیگر تنها دو تركیب از این سه تركیب غذایی قرار گرفته و این در حالی بود كه برای گروهی دیگر از موش‌های صحرایی یك برنامه غذایی، بدون در نظر گرفتن این سه تركیب غذایی انتخاب شد. پس از چهار هفته از هر یك از این سه گروه یك موش انتخاب شد تا از نظر توانایی انجام مجموعه‌ای از فعالیت‌های شناختی مانند عبور از مسیر‌های پرپیچ و خم مورد بررسی قرار گیرد. گروهی كه از این سه تركیب غذایی تغذیه كرده بودند در مقایسه، توانایی‌های شناختی بهتری داشتند. این مطالعه نشان می‌دهد كولین در مقایسه با امگا3 و یوریدین مونوفسفات از اهمیت بیشتری در افزایش توانایی‌های ذهنی برخوردار است. علاوه بر این محققان دریافتند این گروه از مواد غذایی در افزایش فعالیت‌های مغزی نیز نقش مهمی ایفا می‌كند. البته برای این‌كه بتوان با قطعیت بیشتری درباره اهمیت این تركیبات در افزایش توانمندی‌های ذهنی انسان‌ها سخن گفت، لازم است تحقیقات بیشتری روی انسان‌ها انجام شود، اما اگر این موضوع تائید شود می‌توان از مواد غذایی كه سرشار از كولین، یوریدین مونو فسفات و امگا 3 است به عنوان غذاهای سالم نام برد یا شاید بتوان این گروه از غذاها را غذاهای ذهن نامید.

بنابراین دیگر تردیدی نیست كه مواد غذایی مختلف هركدام می‌تواند خواص متفاوتی داشته باشد كه روی توانمندی‌هایمان اثر بگذارد. در این صورت فردی از سلامت جسمانی، ذهنی و روانی بهتری برخوردار است كه به نقش این مواد غذایی توجه داشته باشد و در برنامه غذایی روزانه از طیف وسیعی از این گروه از مواد غذایی تغذیه كند

adsvgfdgd

 

 

 

اردن ارمنستان
 افغانستان امارات متحده عربی
 بحرین ترکیه
جمهوری آذربایجان سودان
سوریه عراق
عربستان عمان
فلستین قبرس
قطر لبنان
مصر کویت
گرجستان یمن

 

 

 

 

 

 

شما می توانید سوالات خود در مورد داروها و مکمل ها را، در این قسمت مطرح کنید:

 

 {jcomments on}


Page 8 of 10