مطالعات جدید نشان می دهد که 82 درصد افرادی که به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مبتلا هستند از کمبود ویتامین D رنج می برند.
سندرم روده تحریک پذیر یک اختلال شایع گوارشی است که با علایمی مانند اسهال، یبوست، شکم درد، استرس، خستگی مزمن و نفخ همراه است.
مطالعات محققان گوارش مولکولی دانشگاه شفیلد نشان می دهد که 82 درصد از افراد مبتلا به IBS، به کمبود ویتامین D دچار هستند. کمبود ویتامین D علایم IBS را تشدید می کند. محققان در این مطالعه بیماران مبتلا به IBS را تحت درمان با دوز بالای ویتامینD3 قرار دادند و مشاهده کردند علایم بیماری به طور قابل توجهی کاهش می یابد. محققان در حال بررسی تاثیر مکمل های ویتامین D بر سندرم روده تحریک پذیر هستند.
حدود 10 تا 23 درصد از جمعیت جهان و 10 تا 15 درصد از جمعیت آمریکا به این اختلال مبتلا هستند. هرسال حدود 2.4 تا 3.5 میلیون نفر بر اثر این عارضه در آمریکا به پزشک مراجعه می کنند. هزینه های ناشی از این عارضه شامل درمان، مراقبت های پزشکی، کاهش بهره وری و غیبت در محل کار حدود 21 میلیارد دلار در سال برآورد شده است.
کنترل رژیم غذایی، تغییر سبک زندگی، اجتناب از تنش های روحی و ورزش، مهمترین روش های درمان سندرم روده تحریک پذیر هستند. نتایج این تحقیقات در نشریه BMJ Open Gastroenterology منتشر شده است.
Objective : to preserve the natural balance of healthy skin
Strategy : non invasive, moisturizing and protective ingredients
Bottle 200 ml
مصرف مکمل های روغن ماهی اثرات آلودگی هوا را کاهش می دهد
یک مطالعه نشان داده است که مصرف مکمل های روغن ماهی اثرات آلودگی هوا بر قلب را کاهش می دهد.
به گزارش پایگاه اینترنتی ˈاینوایرومنتال هلث نیوزˈ،آلودگی هوا ترکیبی از گازها و ذرات کوچکی از مواد جامد و مایع است .
میلیاردها نفر در سراسر جهان در مناطقی زندگی می کنند که در آنجا هوا به شدت آلوده است.
مطالعه مردمی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند نشان می دهد که ذرات ریز آلاینده موجود در هوا به بروز مشکلات سلامتی مختلفی از قبیل آسم، سکته مغزی، آریتمی و نارسایی قلبی منجر می شود.
تصور می شود که ذرات ریز آلاینده موجود در هوا موجب تغییر سطح لیپید در خون می شود. همچنین شواهد متقنی وجود دارد که این ذرات ریز باعث افزایش بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میرهای ناشی از آن می شود.
این اولین مطالعه ای است که ارتباط میان مصرف مکمل های روغن ماهی و کاهش اثرات آلودگی هوا بر قلب را بررسی می کند و نشان می دهد که ایجاد اندک تغییراتی در رژیم روزانه غذایی می تواند برخی اثرات آلودگی هوا بر سلامت را خنثی کند.
یافته های این مطالعه برای افرادی که در مناطقی از جهان زندگی می کنند که آلودگی هوا در آنجا شدید است مهم است.
این مطالعه نشان داد که ضربان قلب و سطح لیپید افرادی که مدت یک ماه مکمل های روغن ماهی مصرف کرده بودند و در معرض هوای آلوده زندگی می کردند تغییرات اندکی پیدا کرده بود. ضربان قلب و سطح لیپید دو مقایس اندازه گیری سلامت قلب هستند.
محققان در این مطالعه 29 فرد 50 تا 72 ساله را به دو دسته تقسیم کردند و برای مدت یک ماه به یک گروه مکمل روغن زیتون و به گروه دیگر مکمل روغن ماهی دادند.
این افراد در محیطی مورد مطالعه قرار گرفتند که هوا به شدت آلوده بود.
این افراد سالم بودند و سابقه دیابت ، بیماری قلبی عروقی و یا ریوی نداشتند. همچنین این افراد دست کم یک سال سیگار نکشیده بودند.
این مطالعه نشان می دهد، پس از قرار گرفتن در معرض سطوح شدید هوای آلوده ضربان قلب افرادی که مکمل های روغن زیتون مصرف کرده بودند به اندازه قابل توجهی کاهش یافت.
در عوض افرادی که مکمل های روغن ماهی مصرف کرده بودند تغییرات کمی در ضربان قلب آنها مشاهده شد.
محققان همچنین متوجه شدند گروهی که روغن زیتون مصرف کرده بودند پس از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده سطح دو نوع لیپید در خون آنها افزایش یافت، در حالی که این افزایش در گروهی که مکمل روغن ماهی مصرف کرده بودند محسوس نبود.
این اولین مطالعه ای است که نشان می دهد مصرف روغن ماهی می تواند علائم قلبی عروقی ناشی از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده را کاهش دهد.
نتایج این مطالعه مدرک محکم تری نسبت به مطالعاتی که تا کنون انجام شده است در زمینه نقش روغن ماهی در کاهش اثرات قلبی عروقی ناشی از آلودگی هوا ارائه می دهد.
این یافته برای افرادی که در شهرها و مناطقی زندگی می کنند که کیفیت هوای خوبی ندارند حائز اهمیت است.
روغن ماهی مملو از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 3 است که گفته می شود از کاهش ضربان قلب ناشی از قرار گرفتن در معرض هوای آلوده پیشگیری می کند.
کاهش ضربان قلب با مرگ و ابتلا به آریتمی ارتباط دارد.
نتایج این مطالعه نشان می دهد که اقدام شخصی مصرف روزانه کپسول روغن ماهی می تواند یک استراتژی مقرون به صرفه برای محافظت از سلامتی باشد.
adsvgfdgd
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها Feature
چه کسی فکرش را میکند؟ این پنج اشتباه رایج میتواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد. برای جلوگیری از این اتفاق، از راهکارهای زیر استفاده کنید.
تخممرغ
پوست تخممرغ دارای منافذ بسیار است. به همین دلیل وقتی تخممرغها را خارج از کارتن اصلی نگهداری میکنید، رطوبت آن از طریق منافذ بسیار زود تبخیر میشود که باعث میشود تخممرغ تازگی خود را از دست بدهد. برای جلوگیری از این وضعیت، تخممرغها را در جعبه کاغذی و اصلی آن و در محلی خنک نگهداری کنید.
پنیر
پنیرهای مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بستهبندیهای پلاستیکی مانع از این جریان میشوند در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود میآید. برای پیشگیری از این وضعیت، پنیر را در کاغذی نازک و مومی بپیچید، و آن را در درون کیسه پلاستیکی بگذارید. در کیسه را نبندید. پنیر را در یخچال نگهداری کنید.
شیر
خانمهایی که خانهدار هستند و سروکارشان با یخچال زیاد است، مدام در یخچال را باز و بسته میکنند. وقتی در باز میشود هوای گرم به شیر میخورد، دوباره که بسته میشود هوای سرد آن را احاطه میکند. این گرم و سرد شدن به رشد باکتریها کمک میکند و باعث میشود شیر زودتر فاسد شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، شیر را در دمای مناسب در عقبترین قسمت یخچال نگهداری کنید.
باقیمانده غذاها
باقیمانده غذاها باید به سرعت سرد شوند. اگر بخواهید حجم زیادی از غذا را یکجا نگهداری کنید، ممکن است داخل غذا سریعا سرد نشود. در نتیجه باکتریهایی در داخل غذا تكثیر میشود. برای حل این مشکل، غذا را در داخل چند ظرف با عمق کم نگهداری کنید تا غذا زودتر سرد شود.
سیب و کاهو
اگر قصد نگهداری سالادی را دارید که حاوی کاهو و سیب است، به هیچ عنوان این دو را با هم نگهداری نکنید. سیب باعث فساد کاهو میشود. میوهها و سبزیجات را در کشوهایی جداگانه در یخچال نگهداری کنید.
منبع: دنیای تغذیه
هر ۱۰۰ گرم آسه رولا حاوی ۱۰۰۰ تا ۲۳۳۰ میلیگرم ویتامین ث میباشد. این در حالیست که ویتامین ث در فعالیتهای متابولیکی طبیعی به عنوان یک کوآنزیم لازم میباشد. در شکل گیری کلاژن و بازسازی بافتها بسیار مهم است. در متابولیسم تیروزین درگیر است. در متابولیسم کربوهیدراتها، تبدیل فولیک اسید، سنتز لیپیدها و پروتئینها و متابولیسم آهن ویتامین ث نقش بسیار مهمی دارد. مقاوم به عفونت و تنفس سلولی ویتامین ث همچنین بعنوان آنتی اکسیدان عمل میکند.
هر قرص حاوی:
آسه رولا چری ۵۰۰ میلی گرم
)حاوی ۱۲۵ میلی گرم ویتامین ث طبیعی(
موارد مصرف:
•پیشگیری و درمان در کمبود ویتامین ث.
• تقویت دستگاه ایمنی.
•آنتی اکسیدان و کمک به پیشگیری از ابتلا به
سرطان.
•بهبود شکستگی، زخم، بیماریهای مزمن.
• کمک به افزایش جذب آهن درکم خونیها.
مقدار و نحوه مصرف دارو:
۱ قرص دو بار در روز
•پیشگیری و درمان در کمبود ویتامین ث.
•تقویت دستگاه ایمنی.
•آنتی اکسیدان و کمک به پیشگیری از ابتلا به سرطان.
•بهبود شکستگی، زخم، بیماریهای مزمن.
•کمک به افزایش جذب آهن در کم خونیها.
قرص آسه رولا چری ۵۰۰ میلی گرم
(حاوی ۱۲۵ میلی گرم ویتامین ث طبیعی)
Acerola contains ۱۰۰۰-۲۳۳۰ mg of vitamin C
per ۱۰۰ grams. Vitamin C is an essential
coenzyme required for normal metabolic
function. It is important for collagen formation
and tissue repair. Vitamin C is involved in
tyrosine metabolism, folic acid conversion,
carbohydrate metabolism, synthesis lipids
and proteins, iron metabolism, resistance to
infections, and cellular respiration. Vitamin C
also acts as an antioxidant.
Each Sublingual Tablet Contains:
Acerola Cherry ۵۰۰ mg
(Eq ۱۲۵ mg natural Vitamin C)
Dosage:
۱ tablet twice a day
Indications:
• Acerola is used to treat or prevent
scurvy (deficiency of Vitamin C).
• Increasing activity the immune
system.
• Antioxidant and preventing cancer.
• Increasing the healing rate of
wounds, burns.
• Increases iron absorption from the
gastrointestinal tract.