• تلفن :3902-21-0098

Super User

نوتشه شده توسط Super User


محققان در گزارشی اعلام كردند كه با توجه به آسیب حاصل از افزایش دما و عوارض تنش گرمایی برای كلیه ها، تغییرات آب و هوایی ابتلا به بیماری مزمن كلیه را در سراسر جهان افزایش خواهد داد.
محققان با تجزیه و تحلیل داده های جهانی دریافتند كه میزان ابتلا به بیماری مزمن كلیه ناشی از تنش گرمایی، در مناطق روستایی واقع در مناطق گرم رو به افزایش است.
به گفته نویسندگان این مطالعه، خطر ابتلا به بیماری مزمن كلیه ناشی از تنش گرمایی، به خاطر گرم شدن جهانی هوا و افزایش موج گرمای شدید، افزایش یافته است و برخی از گروه های جوامع همچون كشاورزان در معرض بیشترین میزان خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.
محققان همچنین متذكر شدند كه كاهش فزاینده میزان بارش ها در همه گیری رو به افزایش نفروپاتی (بیماری كلیه) ناشی از تنش گرمایی دخیل است.
یافته های این مطالعه در شماره آتی مجله Clinical Journal of the American Society of Nephrology منتشر خواهد شد.
دكتر ریچارد جانسون از دانشكده پزشكی دانشگاه كلرادو گفت: ما توانستیم افزایش بیماری مزمن كلیه در مناطق مختلف را به یك مكانیزم زیربنایی -- تنش گرمایی و كم شدن آب بدن -- و به آب و هوا ارتباط دهیم.
وی افزود: نوعی جدید از بیماری كلیه وجود دارد كه در مناطق گرم جهان در حال بروز است و با دما و آب و هوا ارتباط دارد و احتمالا یكی از نخستین همه گیری های ناشی از گرمایش زمین است.
محققان دولت ها و دانشمندان را به همكاری با یكدیگر فراخواندند تا ضمن دسترسی به اطلاعات بیشتر در این زمینه، بتوانند اقدام مقتضی به عمل آورند.

**تنش گرمایی چیست
دمای معمولی بدن بین 36 تا 38 است و زمانی كه از این حد بالاتر رود، بدن با آزاد كردن مقداری گرما واكنش نشان می دهد. اما اگر گرمای وارد شده به بدن بیشتر از حدی باشد كه بدن بتواند با دفع گرما، دمای خود را كاهش دهد، بدن شروع به گرم شدن می كند و شخص به تنش یا استرس گرمایی نزدیك می گردد. مشكلاتی را كه از طریق گرما، سلامتی را دچار اختلال می كنند، بیماری های ناشی از گرما می گویند. این بیماری ها عمدتا زمانی اتفاق می افتند كه فرد مشغول انجام كار فیزیكی سنگین در محیط گرم و مرطوب است كه در این صورت مقدار زیادی آب همراه با نمك از بدن دفع می شود. به واقع، گرما از دو طریق به بدن راه می یابد: در حین كار، گرما ایجاد می شود و جذب از طریق محیط صورت می گیرد.
براین اساس، برای جلوگیری از استرس گرمایی، لازم است همگان و به طور خاص افراد آسیب پذیر، منابع ایجاد گرما در بدن و راه های دفع حرارت اضافی از بدن را بشناسند.


• كاهش وزن
نوشيدن آب كمك مي كند كه وزن بدن كاهش يابد چرا كه تركيبات جانبي ناشي از چربي ها را مي شويد. نوشيدن آب اشتها را كم مي كند و ميل شما براي خوردن را متوقف مي نمايد. پس كمتر مي نوشيد. علاوه بر اين، آب كالري صفر دارد.
• درمان طبيعي سر درد
به از بين بردن سر درد و دردهاي پشت بر اثر كم شدن آب بدن، كمك مي كند. دليل اصلي سر درد هم همان از دست دادن آب بدن مي باشد.
• جوانتر خواهيد بود پوستي شاداب خواهيد داشت.
زماني كه پوست شما آب دار باشد، شما جوانتر به نظر خواهيد رسيد. آب كمك مي كند كه بافت هاي پوست مجددا ساخته شوند، پوست مرطوب شود و الاستيسيته آن افزايش يابد.
• بازدهي در محيط كار افزايش مي يابد.
حجم زيادي از مغز شما از آب تشكيل شده است. علاوه بر اينكه خوردن آب باعث مي شود كه شما بهتر فكر كنيد، باعث مي شود كه هوشيارتر باشيد و بهتر تمركز كنيد.
• فعاليت بدنيتان را افزايش مي دهد.
نوشيدن آب دماي بدنتان را تنظيم مي كند شما احساس انرژي بيشتري مي كنيد، زماني كه در حال نرمش هستيد و همچنين تغذيه عضلاتتان بهتر مي شود.
• كمك كردن در هضم غذا و جلوگيري از يبوست.
خوردن آب به دليل بالا بردن متابوليسم بدن در هضم غذا كمك مي كند. فيبر و آب دست به دست هم داده و حركت روده شما را راحتتر مي كند.
• رگ به رگ شدن و گرفتگي عضلات كمتر مي شود.
آب رساني مناسب به بدن باعث مي شود كه مفاصل و عضله هاي شما روغن كاري شود و شما گرفتگي و رگ به رگ شدن كمتري پيدا مي كند.
• كمتر مريض مي شويد و احساس سلامت مي كنيد.
نوشيدن مقادير زيادي آب باعث مي شود در مقابل آنفولانزا مقاومت كنيد و ساير امراضي مثل سنگ كليه يا سكته قلبي به دور باشيد. از ليمو و آب براي درمان بيماري هاي تنفسي و مشكلات روده اي، روماتيسم، دردهاي آرتروز و ... استفاده مي شود همچنين از فوايد ديگر آب مي توان به افزايش ايمني بدن اشاره كرد.
• از بين بردن خستگي
آبي كه وارد بدن مي شود، باعث مي شود كه مواد سمي و مواد زائد از بدن شسته شود و از بدن خارج گردد. اگر بدن شما دچار كمبود آب شود، قلب شما، بطور مثال، بايد خيلي سخت كار كند تا بتواند به همه سلولهاي بدن اكسيژن رساني كند، پس كليه ارگان هاي حياتي بدن شما خسته خواهند شد و در نهايت شما نيز خسته مي شويد.
• حوصله خوب
زماني كه بدنتان احساس خوبي داشته باشد روح شما نيز احساس خوبي پيدا مي كند.
• كاهش احتمال سرطان
در رابطه با سيستم هضم، برخي تحقيقات نشان داده كه نوشيدن مقادير زيادي آب، خطر ابتلا به سرطان مثانه و روده بزرگ را كاهش مي دهد. آب تمركز سلول هاي سرطان زا را در اوره كم مي كند و آن هم به دليل رقيق كردن اوره است. لذا زمان تماس اوره با پوشش مثانه كاهش مي يابد.

آب بخورید، سالم بمانید!
آب برای بدن شما ضروری است، و بدون آن فعالیت های بدن شما دچار مشکل می شود. پس اطمینان یابید که میزان کافی آب به بدنتان برسانید تا سلاامتی بدنتان تامین شود.
از فواید و اثرات شگفت انگیز آب می توان به هفت مورد اصلی زیر اشاره کرد :
افزایش انرژی بدن
شما در بسیاری از مواقع بدون اینکه کاری انجام داده باشید احساس خستگی می کنید، علت این خستگی ممکن است کمبود آب بدن باشد. آب باعث انتقال اکسیژن و سایر مواد غذایی به سلول های بدن می شود و کمبود آن باعث اختلال در رسیدن این مواد به سلول ها می شود. اگر بدن شما به اندازه کافی پر آب باشد، قلب شما نیز مجبور نیست برای رساندن خون به نقاط مختلف بدن، با شدت بیشتری کار کند.
حفظ تناسب اندام
اگر به دنبال کاهش وزن هستید، بدانید که آب باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و باعث می شود احساس سیر بودن به شما دست دهد. بنابراین سعی کنید به جای نوشیدن نوشیدنی های پر کالری، آب بنوشید. همچنین چنانچه شما یک لیوان آب یخ بنوشید بدن شما بایستی این آب را گرم کند، در نتیجه مقداری از این گرمای مورد نیاز را از سوزاندن چربی ها به دست می آورد.
کاهش استرس
۸۵ درصد بافت مغز را آب تشکیل می دهد. به هنگام تشنگی، بدن و مغز، برای انجام فعالیت های خود با فشار و استرس مواجه می شوند. برای کاهش سطح استرس، همیشه به هنگام کار یک لیوان آب بر روی میز خود داشته باشید و یا به هنگام ورزش، یک بطری آب به همراه داشته باشید تا با استرس کمتری به فعالیت بپردازید.
جلوگیری از گرفتگی عضلات
نوشیدن آب باعث می شود که عضلات کمتر دچار گرفتگی شوند و اکسیژن رسانی کافی و پاک سازی سموم از آنها راحت تر انجام شود. همچنین آب بعنوان یک روان کننده در مفصل ها عمل می کند. هنگامی که بدن شما آب کافی داشته باشد، می توانید با قدرت بیشتر و با مدت زمان بیشتری کارهای بدنی را انجام دهید.
تغذیه پوست
خطوط ریز و شیارهای پوست به هنگام کمبود آب، بیشتر و عمیق تر می شوند. نوشیدن آب باعث چاق تر شدن سلول های پوستی و کاهش چین و چروک و جوان کردن پوست می شود. همچنین آب باعث بهبود بخشیدن به جریان خون در پوست می شود و پوست را از وجود ناخالصی ها پاک می کند و امکان تغذیه بهتر پوست را فراهم می کند.
بهبود کارکرد دستگاه گوارش
آب نیز همانند فیبرها باعث بهبود کارکرد دستگاه گوارش می شود. آب باعث تسهیل حرکت محتویات دستگاه گوارش در طول مسیر آن می شود. همچنین جذب بعضی از مواد معدنی از دستگاه گوارش با کمک مولکول های آب انجام پذیر است.
کاهش خطر ابتلا به سنگ های کلیه و مثانه
با کاهش نوشیدن آب، خطر ابتلا به سنگ های مجرای ادراری افزایش می یابد. آب باعث رقیق کردن نمک ها و مواد معدنی موجود در ادرار می شود و مانع از تشکیل کریستال های سنگ های مجرای ادراری می شود. سنگ های کلیه و مثانه در ادرار رقیق نمی توانند شکل بگیرند، بنابراین خطر ابتلا به این عارضه های دردناک کاهش می یابد.


زمان های صحیح آب خوردن :
با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید
دو لیوان آب (بعد از بیداری) کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی
یک لیوان آب (۳۰ دقیقه قبل از غذا) کمک می کند به هضم راحت غذا
یک لیوان آب (قبل از گرفتن حمام) کمک می کند به کاهش فشار خون
یک لیوان آب (قبل از خواب) به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی

Feature

 

در اين روش كه توسط اميد فرخزاد از محققان بيمارستان بريگهام آمريكا و همكاران وي از دانشگاه MIT توسعه يافته است، داروهاي ضد چاقي توسط نانو ذراتي كه به منظور اين كار توسعه يافته اند، مستقيما وارد بافت چربي مي شوند. استفاده از اين روش به مدت 25 روز در موش هاي آزمايشگاهي سبب شده است كه 10 درصد وزن آنان بدون هيچ عارضه جانبي كاهش يابد.
اين دارو سبب رشد رگ هاي خوني در بافت چربي مي شود تا نانوذرات به راحتي وارد آن شوند. پس از ورود داروهاي ضد چاقي و نانو ذرات به بافت چربي، چربي سفيد به چربي قهوه اي تبديل مي كند؛ چربي قهوه اي به راحتي مي سوزد.
يكي از معضلات رشد عروق خوني در بافت چربي، آسيب به اندام هاي ديگر بدن است كه با اتخاذ يك راهكار هوشمندانه، رفع شده است. در اين روش نانوذرات مستقيما وارد بافت مورد نظر مي شوند و از تجمع دارو در بافت هاي ديگر جلوگيري مي شود. براي ساخت هسته اين نانوذرات از پليمري به نام PLGA استفاده شده است و هسته خارجي از جنس پليمر ديگري به نام PEG است.
اين روش در حال حاضر به صورت تزريق وريدي قابل استفاده است و محققان در حال توسعه روشي هستند كه به صورت خوراكي تجويز شود.
اين راهكار هنوز توسط سازمان غذا ودارو تاييد نشده است: ولي فقط روشي است كه براي كاهش وزن، به ديگر اعضاي بدن آسيب نمي زند و عوارض جانبي ندارد.

هایپرکلابز
ایده رژیم غذایی بر اساس گروههای خونی اولین بار توسط دکتر جیمز آدامو در سال ۱۹۹۶ مطرح شد.او اعلام کرد گروه خونی هر فرد روی میزان کالری هایی که او می سوزاند موثر است و بر این اساس می توان غذاهایی که فرد باید مصرف کند و ورزش هایی که باید انجام دهد را مشخص کرد.آدامو معتقد است تغذیه بر اساس گروه خون به شما کمک می کند که وزنتان را کاهش دهید،سیستم ایمنی بدنتان بهتر عمل کرده و فرآیند افزایش سن در شما کند خواهد شد.درواقع اساس این ایده برمبنای واکنش بین خون و ترکیبات موجود در غذاهای هضم شده است. لکتین موجود در غذا در صورت واکنش با آنتی بادی های یک گروه خونی نامناسب باعث لخته شدن خون می شود و این لخته ها باعث ایجاد بیماری ها و مشکلات جسمانی مختلف مانند هضم نامناسب،مشکلات کلیه و کبد،سردرد،دیابت،چاقی مفرط و بسیاری بیماری های دیگر می شود. بنابراین باید از غذاهایی استفاده کرد که لکتین موجود در آنها با گروه خونی شما سازگار باشد و بتواند واکنش مناسبی با آنها ایجاد کند.بر این اساس او رژیم غذایی ویژه ای برای هر گروه خونی مختلف ارائه کرد. رژیم غذایی مخصوص گروه خونیA: رِژیم گیاه خواری مناسب ترین رژیم غذایی برای افرادی است که گروه خونی A دارند.افراد دارای این گروه خونی از نظر تولید هیدروکلریک اسید مشکل دارندبه همین دلیل هضم گوشت و لبنیات برای آنها چندان ساده نیست.این افراد در صورت رعایت نکردن یک رژیم غذایی مناسب دچار بیماری های سرطان،دیابت و بیماری های قلبی عروقی می شوند. افراد دارای گروه خونی A با استفاده از این رژیم غذایی دچار کاهش وزن شده و احتمال بیماری های قلبی،سرطان،کم خونی،بیماری های کبد و کیسه صفرا و همچنین دیابت نوع اول در آنها کاهش پیدا می کند. گروه خونی A به لکتین موجود در سیب زمینی،کلم،گوجه فرنگی و فلفل بسیار حساس هستند.این افراد باید از میوه هایی که باعث قلیایی شدن خون می شوند استفاده کنند و از خوردن انبه و مرکبات ترش بپرهیزند. رژیم غذایی مخصوص گروه خونی B: از نظر تنوع غذایی،افراد با گروه خونی B شرایط بهتری دارند.بهترین رژیم غذایی برای این افراد استفاده از لبنیات،گوشت( البته نه گوشت مرغ ) و مقداری حبوبات است.بزرگترین مشکل که برای این افراد به وجود می آید مشکلات دستگاه ادراری و عفونت مثانه است و احتمال ابتلا به بیماری های ویروسی نیز زیاد است. اگرچه افرادی که گروه خونی B دارند فرآورده های لبنی و بیشتر غذاها را به راحتی می توانند هضم کنند اما تنها زمانی به راحتی با کاهش وزن روبرو می شوند که بادام زمینی،ذرت،گندم و عدس را از رژیم غذایی شان حذف کنند.فواید استفاده از این رژیم غذایی برای افرادی که گروه خونی B دارند شامل کاهش وزن،کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع اول،سندروم خستگی مزمن و ناهنجاری های ایمنی طبیعی مانند لوپوس و بیماری ام اس است. برای افرادی که گروه خونی B دارند ذرت،حبوبات و آجیل مهمترین عامل افزایش وزن هستند.لکتین موجود در این غذاها روی فرآیندهای متابولیسمی تاثیر گذاشته و باعث خستگی مزمن و کاهش قند خون می شود. رژیم غذایی مخصوص گروه خونی AB: در این گروه خونی افراد می توانند از رژیم های غذایی هر دو گروه A و B استفاده کنند.این افراد در هضم غذاهای دریایی،لبنیات و حبوبات مشکلی ندارند اما بهتر است از گوشت قرمز استفاده نکنند.این افراد مستعد ابتلا به هر دو گروه خونی A و B هستند.برای کاهش وزن و ماندن در وزن ایده آل،غذاهای دریایی،لبنیات،آجیل ها و حبوبات بهترین رژیم غذایی برای افراد گروه خونی AB است.این افراد با این رژیم غذایی ممکن است با کاهش وزن رو برو شوند و همچنین احتمال ابتلا به بیماری های قلبی،سرطان و کم خونی در آنها کاهش پیدا می کند. این افراد به دلیل ترشح کم اسید معده نمی توانند گوشت را به خوبی هضم کنند.درمورد آجیل و دانه های خوراکی نیز نباید زیاده روی کنند. رژیم غذایی مخصوص گروه خونی O: گروه خونی O اولین گروه خونی است که در انسان ها تکامل پیدا کرد.این افراد باید در رژیم غذایی شان از گوشت قرمز استفاده کنند و از غلات و لبنیات پرهیز کنند.از آنجا که این رژیم غذایی دارای پروتئین حیوانی است،این افراد باید فعالیت های ورزشی مداومی داشته باشند. این افراد به دلیل ترشح زیاد اسید معده دچار نوعی اختلال گوارشی هستند.همچنین احتمال ابتلا به آرتریت و بیماری های تیروئید در این افراد به دلیل فعالیت بیش از اندازه دستگاه ایمنی بیشتر است.مصرف گندم و لبنیات نیز باعث به هم خوردن توازن سیستم ایمنی و ایجاد التهاب می شود. افراد دارای گروه خونی O در اثر مصرف غذاهای دارای کربوهیدرات دچار اضافه وزن زیادی می شوند زیرا بدن آنها در سوخت و ساز چنین غذاهایی مشکل دارد.برای کسانی که دارای گروه خونی O هستند پیروی از این رژیم غذایی موجب کاهش وزن شده و احتمال لخته شدن خون و بیماری های التهابی مانند آرتریت،آسم و … در این افراد کاهش پیدا می کند. عامل اصلی افزایش وزن در این گروه خونی،گلوتن موجود در غلات و غذاهایی است که از آنها تهیه می شود.درواقع گلوتن با کاهش متابولیسم بدن باعث افزایش وزن می شود.علاوه بر این لکتین موجود در انواع لوبیا و حبوبات با رسوب در بافت های ماهیچه ای باعث کاهش فعالیت بدنی می شود.


نتايج يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه داروهاي جديد سرطان مي توانند مردان مبتلا به سرطان تهاجمي پروستات را كه به درمان هاي متعارف پاسخ نمي دهند، درمان كنند.
محققان از طراحي طبقه جديدي از داروهاي سرطان براي مقابله با مقاومت دارويي خبر مي دهند كه مي تواند به مردان مبتلا به سرطان تهاجمي پروستات كه به درمان هاي متعارف پاسخ نمي دهند، كمك كند.
محققان متوجه شده اند كه اين داروها به نام بازدارنده هاي Hsp90 به طور خاص مكانيسمي را هدف قرار مي دهند و غير فعال مي سازند كه معمولا سلول هاي سرطاني پروستات از آن براي فرار از اثرات درمان استاندارد استفاده مي كنند.
يافته هاي اين مطالعه اطلاعات مهمي درباره نقش Hsp90 در سرطان هاي پروستات مقاوم به دارو ارائه مي دهد و مسيرهاي بالقوه جديدي را براي درمان سرطان بر اساس مسدود كردن اين پروتيين و يا پروتيين هاي مربوطه ايجاد مي كند.
گروهي از محققان موسسه تحقيقات سرطان در لندن متوجه شدند كه بازدارنده هاي Hsp90 تاثير درست كار نكردن گيرنده آندروژن را كه اغلب در مقاومت نسبت به درمان هاي هورموني رخ مي دهد، خنثي مي كنند.
براين اساس، محققان حدس مي زنند كه بازدارنده هاي Hsp90 مي توانند براي درمان سرطان هاي پروستات كه نسبت به درمان مقاوم شده اند و در حال گسترش در بدن هستند، موثر باشند.
بازدارنده هاي Hsp90 از جمله چند نوع درمان ابتكاري هستند كه براي حمله غير مستقيم به سرطان طراحي شده اند؛ آنها اين كار را با بي ثبات كردن چند پروتيين مختلف انجام مي دهند كه براي رشد و بقاي سلول هاي سرطاني لازم است.
اين داروها با تخريب همزمان چند سيگنال سرطاني به گونه اي طراحي مي شوند كه فرار تومورهاي سرطاني را از اثرات درمان دشوار مي سازند.
اين تحقيق جديد علاوه بر اثرات شناخته شده بازدارنده هاي Hsp90 بر سرطان، نشان مي دهد كه اين داروها همچنين توليد اشكال غيرعادي گيرنده آندروژن را مسدود مي كند و باعث مي شود كه سلول هاي سرطاني نتوانند از خود در برابر درمان هاي هورموني دفاع كنند.
تومورهاي پروستات براي رشد و گسترش به هورمون هاي مردانه به نام آندروژن تكيه دارند و مسدود كردن گيرنده هاي آندروژن مي تواند درمان موثري در اين زمينه باشد.
اين در حالي است كه سلول هاي سرطاني عمدتا مولد اشكال غيرطبيعي از گيرنده آندروژن هستند كه مي توانند در همه زمان ها بدون نياز به تحريك هورمون آندروژن، فعال شوند.
محققان خاطرنشان كردند كه در اين مطالعه براي اولين بار نشان داده اند كه بازدارنده هاي Hsp90 مي توانند مانع توليد رايج ترين گيرنده هاي غيرطبيعي آندروژن شوند كه به واسطه آنها بسياري از سرطان هاي پروستات به درمان هاي رايج پاسخ نمي دهند.
اين مطالعه در مجله Cancer Research منتشر شده است.

یاقوت رویان برای پیشگیری و درمان بزرگ شدن پروستات کپسول prost erbe را از ایتالیا وارد  موده که براي مردان بالاي ۵۰ سال به منظور سلامتي و حفظ فيزيولوژيکي غده پروستات و جلوگيري از بزرگ شدن غده پروستات و اختلالات ادراري ناشي از آن توصيه مي گردد. در حقيقت در مردان بالاي ۵۰ سال سطح هورمون تستوسترون در بدن کاهش يافته و هورمون هاي پرولاکتين، استراديول و LH افزايش مي يابد. از سويي ديگر فعاليت آنزيم ۵-آلفا ردوکتاز که عامل اصلي تبديل تستوسترون به دي هيدروتستوسترون مي باشد به کار مي افتد و اين هورمون محرک تکثير و فزوني سلول هاي غده پروستات و در نهايت موجب بزرگ شدن غده پروستات مي گردد. اين محصول به خصوص در هيپرتروفي پروستات (بزرگ شدن غده پروستات) در مراحل اوليه که با اختلالات ادراري و سوزش و اشکال در دفع ادرار همراه است توصيه مي گردد.
این مکمل کاملا گیاهی بوده و مواد موثر زیر را در خود جای داده است.


محققان مي گويند، مصرف روزانه مقدار كمي شكلات خطر ابتلا به ديابت و بيماري قلبي را كاهش مي دهد.
شكلات اغلب به عنوان درماني توصيه مي شود كه فقط هر از گاهي مي توان از آن لذت برد.با توجه به ميزان بالاي چربي و قند شكلات تعجبي ندارد كه مصرف بيش از اندازه شكلات مي تواند به ايجاد مشكلات سلامتي مانند پوسيدگي دندان و چاقي منجر شود.
با اين وجود مطالعات روزافزوني نشان مي دهند كه مصرف منظم و كم شكلات به ويژه شكلات تلخ مي تواند فوايد سلامتي قابل توجهي داشته باشد.
شكلات تلخ بيشترين ميزان كاكائو را دارد به اين معني كه داراي بالاترين سطح آنتي اكسيدان ها به ويژه فلاونوئيدها است ؛ فلاونوئيدها مولكول هايي هستند كه مي توانند از برخي اشكال آسيب سلولي پيشگيري كنند.
در اين مطالعه محققان دانشكده پزشكي دانشگاه وارويك در انگليس مصرف شكلات را در افراد 18 تا 69 ساله در بخشي از يك مطالعه تحت عنوان 'مشاهده خطرات قلبي و عروقي' بر روي هزار و 153 نفر در لوكزامبورگ بررسي كردند.
محققان داده ها در مورد مصرف شكلات را از روي پرسشنامه هاي غذايي كه افراد به دفعات پر مي كردند، بدست آوردند.
محققان در صدد بررسي اين موضوع برآمدند كه آيا مصرف شكلات با مقاومت انسوليني ( كه در آن مورد سلول هاي بدن به طور موثري به انسولين واكنش نشان نمي دهند)افزايش خطر ابتلا به ديابت نوع دو و بيماري قلبي ارتباط دارد يا نه.
محققان همچنين چگونگي تاثير مصرف شكلات را بر سطوح آنزيم كبدي كه معياري براي عملكرد كبد است، بررسي كردند.
در اين مطالعه 81.8 درصد از افراد مورد مطالعه بطور متوسط روزي 24.8 گرم شكلات مصرف مي كردند.محققان در مقايسه با افرادي كه هر روز شكلات مصرف نمي كردند، متوجه شدند: افرادي كه روزانه شكلات مصرف مي كنند مقاومت انسوليني كمتر و سطوح آنزيم كبدي بهبود يافته اي داشتند.
اين نتايج حتي بعد از در نظر گرفتن سن، جنسيت، تحصيلات، شيوه زندگي و عوامل غذايي همچنان صادق بود.
محققان مي گويند: عوامل غذايي از جمله مصرف چاي و قهوه كه سرشار از آنتي اكسيدان پلي فنول هستند، اين پتانسيل را دارند كه فوايد شكلات را براي كاهش عوامل خطرسازقلبي و عروقي افزايش دهند.
محققان مي گويند: افرادي كه شكلات مي خوردند از لحاظ بدني فعال تر، جوان تر و تحصيلات بيشتري نسبت به افرادي داشتند كه شكلات نمي خوردند.نتايج اين تحقيق در مجله British Journal of Nutrition منتشر شده است.

در فصل بهار، میلیون ها نفر دنبال راه چاره ای برای رهایی از آلرژی و علائم آن یعنی عطسه، آب ریزش بینی و چشم، سوزش چشم ها، خارش و احتقان ریه ها هستند. همه این علائم در اثر واکنش شدید سیستم ایمنی بدن به مواد آلرژی زا مثل گرده گل ها و گیاهان به وجود می آیند. در طی فصل بهار گرده گیاهان در هوا پخش می شود و باعث ایجاد آلرژی در افراد می گردد.
برای خلاص شدن از شر آلرژی بهاری به توصیه های زیر عمل کنید:
1- مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را بیشتر مصرف کنید.
در طی روز چای سبز بنوشید. تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان موجود در چای سبز با نام اختصاری EGCG ، واکنش های آلرژیک را در بدن متوقف می کند.
همچنین می توانید با خوردن میوه ها و سبزیجات زیر از شر آلرژی خلاص شوید:
انواع توت (غیر از توت فرنگی)، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر.
سایر مواد غذایی و ادویه هایی که آنتی اکسیدان زیادی دارند شامل: لوبیا چیتی، لوبیای سویا، گردو، جو، جو دو سر، ادویه میخک، دارچین و پونه وحشی است.
طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است
اسپری بینی برای آلرژی بهاری

2- تحت نظر پزشک از داروهای ضد آلرژی استفاده کنید.
در مورد استفاده از اسپری های استروئیدی مخصوص بینی از پزشک سئوال کنید. ثابت شده است که این اسپری ها در بهبود آلرژی بهاری، کاملا موثرند.

3- اگر نمی خواهید دارو مصرف کنید می توانید تحت نظر متخصص مربوطه، از طب سوزنی استفاده کنید.
ثابت شده است که طب سوزنی در بهبود آلرژی خیلی موثر است. البته حتما در مراکز مجاز و تحت نظر افرادی که دارای مجوز قانونی از وزارت بهداشت هستند، این کار را انجام دهید.

4- هنگامی که میزان گرده گل ها و گیاهان در هوا خیلی بالاست، از منزل خارج نشوید و در هوای آزاد قرار نگیرید. این اوقات ساعات بین 5 تا 10 صبح و عصرها است. درها و پنجره های اتاق خود را در این اوقات ببندید.
جارو کردن منزل با جاروبرقی میزان گروه ها را در خانه کم می کند، قبل از استفاده از جاروبرقی، کیسه آن را حتماً نگاه کنید و اگر سه چهارم آن پر بود، آن را خالی کنید یا کیسه اش را عوض کنید.
همچنین تمیز نگه داشتن و گردگیری اسباب و اثاثیه منزل مثل مبلمان، فرش ها، بالش ها و لباس ها از پخش شدن گرده گل ها و گیاهان در فضای منزل جلوگیری می کند.

مطالعات محققان دانشگاه گلاسكو انگلیس نشان می دهد، مصرف بیش از اندازه گوشت قرمز سن بیولوژیكی را افزایش می دهد و سبب پیری زودرس می شود.
مصرف گوشت قرمز سبب افزایش فسفات سرم در بدن می شود كه رابطه مستقیمی با افزایش سن بیولوژیكی دارد.
این مطالعه با بررسی بیش از 600 نفر نشان می دهد گوشت قرمز سبب كاهش طول تلومر می شود. تلومر در پایان رشته DNA قرار دارد و نقش آن محافظت از كروموزوم است. از طرفی افزایش میزان فسفات سرم در خون، عمكرد كلیه ها را كاهش داده و مهمترین علت بروز بیماری های مزمن كلیه است. افزایش سن بیولوژیكی احتمال بروز بیماری های مرتبط با سن از جمله آلزایمر را افزایش می دهد.
گوشت قرمز منبع غنی آهن و ویتامین B و D است؛ ولی مصرف آن به ویژه در سنین بالا باید كنترل شده باشد.
مطالعاتی كه چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده احتمال بروز پولیپ روده را 56 درصد افزایش می دهد. پولیپ مهمترین عامل بروز سرطان روده بزرگ است. محققان پیشنهاد می كنند كه پروتئین های گیاهی و گوشت سفید و ماهی جایگزین گوشت قرمز شود. نتایج این تحقیقات در نشریه Aging منتشر شده است.

ختمي گياه بومي مناطق شرق مديترانه است .
گياهي است علفي و چند ساله كه ارتفاع آن به حدود 2 متر مي رسد ساقه آن از كركهاي ريز كه به رنگ خاكستري مي باشد پوشيده شده است .
برگهاي ختمي دندانه دار ، پهن و مانند قلب مي باشد . گلهاي آن درشت به رنگ سفيد مايل به قرمز يا ارغواني است كه بصورت دسته هاي سه تايي در اواخر تابستان ظاهر مي شود .
ختمي به علت داتشن گلهاي زيبا به صورت گياه زينتي در باغچه ها كاشته مي شود . تمام قسمتهاي اين گياه استفاده طبي دارد
ختمی چند نوع می باشد :
ختمی بنفش
ختمی سفید
ختمی سیاه
 خواص ختمی بنفش بیشتر میباشد .
خواص داروئي: 
ختمي از نظر طب قديم ايران سرد و تر است و بطور كلي روي تمام اعضاي بدن مخصوصا روده ها ، ريه ها ، معده ، كليه ها و مثانه موثر است .
خواص گل ختمي 
1)ملين و برطرف كننده يبوست است .
2)بيماريهاي تنفسي را برطرف مي كند.
3)سرفه هاي خشك را از بين مي برد .
4)براي رفع گلو درد جوشانده گل ختمي را غرغره كنيد .
5)عادت ماهيانه را منظم مي كند .
خواص ريشه ختمي 
1)ناراحتي هاي پوستي را برطرف مي كند و پوست را نرم مي سازد .
2)سرفه هاي خشك را از بين مي برد.
3)تب راپائين مي آرود .
4)اسهال خوني را شفا مي بخشد .
5)ادرار را زياد مي كند.
6)كمي ترشحات عادت ماهيانه را برطرف مي كند.
7)تورم را رفع مي كند.
8)ناراحتي هاي دستگاه ادراري را برطرف مي كند.
9)قند خون را تنظيم مي كند.
خواص برگ ختمي 
1-ضماد برگ ختمي در برطرف كردن دمل ها و ورم پستان و روم معده موثر است .
2-براي التيام شكستگي ها ، برگ ختمي را بصورت ضماد درآورده و روي محل شكستگي بگذاريد .
3-ضماد برگ ختمي در برطرف كردن درد سياتيك مفيد است .
4-رعشه را برطرف مي كند.
5-ورم بناگوش را با ضماد برگ ختمي درمان كنيد. ختمی بنفش را میتوانید در آب به مدت 5 الی 6 ساعت خیس کرده سپس آنرا صاف کرده و گلهای آنرا فشار داده تا عصاره آنها هم داخل شربت شود سپس کمی شکر به آن اضافه کرده و از شربت آن استفاده کنید که خاصیت درمانی زیادی دارد و برای رفع حرارت بدن و موارد دیگر موثر میباشد که در کل بهترین و ساده ترین راه برای استفاده از بیشترین خواص ختمی بنفش این راه میباشد.

Feature

 يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه براي پيشگيري از حملات قلبي و مغزي، افزايش مصرف غذاهاي سالم در قياس با پرهيز از غذاهاي ناسالم، اهميت بيشتري دارد.

 

 نتيجه اين تحقيق حاصل بررسي عادات غذايي 15 هزار سالخورده مبتلا به بيماري قلبي در 39 كشور جهان است. 
براساس اين گزارش، افرادي كه از برنامه غذايي مديترانه اي پيروي مي كنند و به اصطلاح تغذيه سالم دارند، كمتر دچار حملات قلبي و سكته مغزي و مرگ و مير مي شوند. 
رژيم غذايي مديترانه اي غني از ميوه ها، سبزيجات، ماهي و غذاهاي فراوري نشده، اما رژيم غذايي غربي شامل دسرهاي شيرين، گوشت و غذاهاي سرخ شده كه در مجموع غذاهاي ناسالم مي باشند.
محققان نيوزيلندي تصريح كردند كه غذاهاي ناسالم به واسطه افزايش خطر ابتلا به چاقي مخصوصا در جوانان، موجب بيماري مي شوند، اما براساس مطالعه آنها، مصرف مختصري از مواد غذايي ناسالم مانند كربوهيدرات هاي فرآوري شده، غذاهاي سرخ شده، شيريني و دسرها زيان آور نيست و به واقع، براي پيشگيري از حملات قلبي و مغزي، مصرف غذاهاي سالم نقش بيشتري دارد. 
اين گزارش در25 آوريل در مجله European Heart Journal منتشر شد.


آیا میدانید آب لیمو طبیعی در درمان 220بیماری تاثیر مستقیم دارد و اگر بصورت غیر طبیعی تهیه گردد نه تنها خواص درمانی و غذایی ندارد بلکه موجب بسیاری از بیماریها از جمله سیروز کبدی ,سرطانهای مختلف و بیماریهای کلیوی و بسیاری دیگر از بیماریها میگردد.

مهمترین مورد‌ی که یک مصرف‌کننده باید به آن توجه کند رنگ طبیعی آبلیموست که طبق استاندارد اداره کل استاندارد ایران زرد یا زرد کهربائی و دیگر خصائص آن ازجمله طعم طبیعی لیمو که ترشی مایل به کمی تلخی که ناشی از اسانسهای موجود در پوست بمقدار 5/0گرم در لیتر است می‌باشد.اسانسهای روغنی موجود در پوست که موقع آب گیری وارد آبلیمو میگردد خود خواص ضد عفونی‌کننده زیاد داشته ونیز مانند حفاظی ویتامین ث موجود در آنرا حفظ میکند.از دیگر مشخصات یک آبلیموی طبیعی بوی آن است که باید دارای بوی طبیعی لیمو ترش باشد دیگر لرد یا مواد جامد محلول در آن بوده که متاسفانه عوام فکر می‌کنند که در آبلیمو هر چه کمتر باشد بهتر است ولی از لحاظ استاندارد حداقل آن باید 8گرم در لیتر و حداکثری ندارد و بستگی به کیفیت لیمو و طبیعی بودن آبلیمو است مقداری نیز که در ته شیشه ته نشین میگردد بواسطه خاصیت سوسپانسیونی آبلیمو کاملا طبیعی است و از لحاظ استاندارد تا 5درصد مجاز است.بنابراین آبلیموهایی که فاقد این ویژگیها ست باید در طبیعی بودن آن شک کرد.
شمه‌ای از خواص غذایی و درمانی یک آبلیمو طبیعی:
1- آبلیمو در افزایش دید تاثیر دارد.
2- آبلیمو از تاسی سر جلوگیری کرده و در تقویت مو موثر است.
3- لیموترش سرشار از ویتامینهای آ,ب ,ث ,آهن ,کلسیم ,سدیم ,منیزیم ,فسفر و پتاسیم است.
4- آبلیمو منبع مهم اسید سیتریک و اسکوربیک است که کنترل‌کننده اسید اوریک است.
5- آبلیمو باسیلهای مختلف حصبه و اسهال خونی و....نابود کرده و از بین می‌برد.
6- اگر در سلامت آب آشامیدنی شک دارید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید که باعث ضد عفونی شدن آن میگردد.ضمنا در بسیاری از کشورهای پیشرفته این عمل برای ضد عفونی کردن آب آشامیدنی مرسوم است.
7- آبلیمو در هضم غذا ونیز درمان بسیاری از بیماریهای معدی تاثیر دارد.
8- در درمان سرماخوردگی، تب، تنگی نفس، رماتیسم، التهاب، دیابت، ناتوانی جنسی، ذکام ذات‌الریه،گلودرد چرکی،غلظت خون، تب، خال سردرد،دردهای کلیه و شکم ،سنگهای کلیوی و کبدی، چربی خون،دفع آبهای اضافی و سموم بدن، کم خونی، ترش کردن،دفع سموم کبدی، تقویت اعصاب، پیشگیری و درمان بسیاری از سرطانها، ,پوکی استخوان،نقرس،سفیدی موی سر و درمان بسیاری از بیماریهای پوستی تاثیر مستقیم دارد.
9- در خنثی سازی زهر حشرات،عقرب و مار تاثیر دارد. a
10- از بین برنده جوشهای و دمل چرکی است.
11- از پیری زودرس جلوگیری میکند.
تازه‌های کشف شده در دنیا درباره خواص آبلیمو:
1- محققین مرکز تحقیقات غذایی آمریکا موفق به کشف ویتامینی در آبلیمو شده‌اند که در درمان ناراحتی‌های عصبی،فلج اطفال،عرق النسا و ذات الریه و سرطان بسیار مفید است.
2- محققین به تازگی از اسانسهای روغنی لیمو ترش و مرکبات (از ترکیبات دی لیمونن)و ترکیب گاز کربنیک نوعی پلاستیک طبیعی ساخته‌اند که برگشت پذیر به طبیعت بوده و مانند پلاستیکهای موجود موجب آلودگی محیط زیست نمیگردد.
3- نوعی ویتامین در آبلیمو بنام ویتامین پ موجود بوده که یکی از ضد عفونی کننده‌های طبیعی قوی در دنیا بوده و در درمان امراض قلبی بخصوص سکته‌های قلبی و مغزی موثر است.
4- بنظر میرسد آبلیمو و اسانسهای روغنی موجود در آن در درمان شوره سر و امراض پوستی بسیار موثرند.
5- اسانسهای روغنی آبلیمو به عنوان ترکیبات امولسیفایر در صنایع غذایی و نظامی قابل استفاده‌اند.
6- از ویتامین پ موجود در آبلیمو طبیعی به عنوان نگهدارنده ویتامین ث میتوان استفاده کرد (ویتامین ث بسیار ناپایدار بوده و به سرعت اکسیده میشود که ویتامین پ از این عمل جلوگیری می‌کند).
حال با توجه به خواص و ارزشهای غذایی فراوانی که در این مقوله نمی‌گنجد می‌بینید که آبلیمو باید به عنوان یک ماده غذایی اصلی مورد توجه خا نوارها قرار گیرد و در سبد غذایی روزانه آنها قرار گیرد.
البته فراموش نشود که تمامی این خواص در آبلیموی طبیعی آتا موجود بوده و این شرکت در تحقّق این هدف و رسالتی که بر دوش دارد تا جایی که امکان داشته سعی و تلاش داشته حال دیگر انتخاب با خود شماست.


يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه ابتلا به ويروس هپاتيت ‍C گرايش بيمار را به سرطان هاي خاص سر و گردن افزايش مي دهد.

محققان مركز سرطان دكتر اندرسون متوجه شدند كه بيماران مبتلا به هپاتيت (HCV) بيش از دو تا 5 برابر در معرض خطر افزايش ابتلا به سرطان هاي دهان، گلو و حنجره هستند.
كارشناسان ياد شده تاكيد كردند كه براي نخستين بار ارتباط بين ابتلا به هپاتيت C و سرطان هاي سر و گردن را شناسايي كردند و اگر ادامه مطالعات تاييد شود، يافته هاي آنها مي تواند نتايج مهمي براي غربالگري و درمان بيماران مبتلا به هپاتيت C داشته باشد.
پژوهشگران سوابق 34 هزار و 545 بيمار مبتلا به هپاتيت C را بين سال هاي 2004 الي 2015 بررسي كردند. اين تيم 409 بيمار مبتلا به سرطان سر و گردن (164 نفر مبتلا به سرطان قسمت اوروفارنكس و 245 نفر بدون علائم اوروفارنكس) را با بيماران مبتلا به ساير سرطان ها مقايسه كردند و متوجه شدند كه در بيماران مبتلا به هپاتيت C، خطر ابتلا به سرطان هاي دهان تا 2.4 برابر، سرطان هاي اوروفارنكس تا 2.04 برابر و سرطان هاي حنجره تا 4.96 برابر افزايش يافت.
به گزارش تيم تحقيق، با توجه به اين كه داروهاي ضدويروس مي تواند بيش از 90 درصد بيماران مبتلا به هپاتيت C رامعالجه كند، بنابر اين غربالگري و درمان هپاتيت مي تواند از پيشروي سرطان جلوگيري كند و افزون بر اين، با توجه به ارتباط ميان هپاتيت C و خطر ابتلا به سرطان سر و گردن، توصيه مي شود كه تمامي بيماران مبتلا به اين سرطان ها بابت هپاتيت C نيز غربالگري شوند.
نتايج اين تحقيق در مجله Journal of the National Cancer Institute منتشر شد.

Feature


مطالعات جديد نشان مي دهد، زردچوبه سبب بهبود حافظه و تمركز در سالمندان مي شود، همچنين در كاهش استرس و احساس خستگي و افزايش آرامش نقش دارد.

زردچوبه حاوي تركيبي به نام كوركومين است كه رنگ، عطر و طعم ادويه نيز ناشي از همين ماده است. مطالعات قبلي نشان داد كه مي توان از اين تركيب براي سركوب خاطرات تلخ، تسكين روده و بهبود انواع زخم استفاده كرد.
مطالعات جديد نشان مي دهد كوركومين با كاهش التهاب و بهبود جريان گردش خون، سبب بهبود عملكرد مغز مي شود. داوطلباني كه در اين آزمايش از كپسول حاوي كوركومين استفاده كردند، به نسبت هم سن و سالان حافظه و تمركز بيشتري داشتند. كاهش احساس خستگي و استرس و افزايش آرامش، از ديگر خواص مصرف كوركومين در اين آزمايش بود.
اين اولين بار است كه تاثير زردچوبه بر بهبود خلق وخوي افراد سالمند مورد مطالعه قرار مي گيرد.
كوركومين باعث تحريك سيستم ايمني و مكانيسمي به نام آپوپتوز مي شود. اين مكانيسم منجر به نابودي باكتري مايكوباكتريوم توبركلوزيس (سل) با استفاده از ماكروفاژ ها مي شود.
كوركومين علاوه بر قابليت فوق، خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني قوي دارد و در درمان بسياري از بيماري ها موثر است. نتايج اين تحقيقات در نشريه Psychopharmacology منتشر شده است.


صفحه6 از72