• تلفن :3902-21-0098

Super User

نوتشه شده توسط Super User


محققان اعلام كردند كه خطر ابتلا به سرطان با كاهش ویتامین D در خون افزایش می یابد و بالا بودن میزان این ویتامین در خون افراد عامل مهمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است.
برای مشخص شدن این كه چه میزان ویتامین D برای كاهش خطر ابتلا به سرطان لازم است، محققان دانشكده پزشكی دانشگاه كالیفرنیا- سن دیگو در مقاله ای در مجله PLOS One ، چگونگی آنالیز ارتباط میان این ویتامین و خطر ابتلا به سرطان را تشریح كردند.
این مطالعه تمام سرطان های تهاجمی را به استثنای سرطان پوست در بر دارد.
ویتامین D كه به واسطه قرار گرفتن در معرض نور خورشید در بدن تولید می شود، به تنظیم سطوح كلسیم و فسفات كمك می كند.
سدریك گرلاند یكی از نویسنده های این تحقیق و استاد بخش پزشكی خانواده و سلامت عمومی در دانشكده پزشكی دانشگاه كالیفرنیا- سن دیگو ، نخستین بار در دهه 1980، ایده ارتباط میان پایین بودن میزان ویتامین D با خطر ابتلا به سرطان را مطرح كرد.
وی و برادرش در آن زمان دریافتند افرادی كه در مناطق بسیار مرتفع زندگی می كنند و در نتیجه دسترسی كمتر به نور خورشید دارند، ویتامین D در خون آنها كمتر است و بیشتر احتمال دارد كه به سرطان روده مبتلا شوند.
از آن زمان به بعد، مطالعات بیشتری كه توسط برادران گرلاند و سایر محققان انجام شد، بر وجود ارتباط میان پایین بودن میزان ویتامین یاد شده با سایر انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه، ریه و مثانه دلالت می كند.
گرلاند در تحقیق جدید درصدد برآمد كه دریابد چه میزان ویتامین D در خون، خطر ابتلا به سرطان را به طور موثر كاهش می دهد.
محققان از نتایج دو نوع مطالعه مختلف استفاده كردند: نخست، مطالعه بالینی هزار و 169 زن و دیگری مطالعه آینده نگرانه درباره هزار و 135 زن بود.
متوسط 25 هیدروكسی ویتامین D در خون افراد شركت كننده در مطالعه بالینی، 30 نانوگرم در میلی لیتر و در داده های مربوط به گروه مطالعه آینده نگرانه، 48 نانوگرم در میلی لیتر بود.
محققان متوجه شدند كه میزان شیوع سرطان در گروه مطالعه بالینی (كه میزان ویتامین در آنها كمتر از سطح متوسط بود) بیشتر از گروه مطالعه آینده نگرانه بود.
این ارقام به ترتیب هزار و 20 مورد در 100 هزار نفر-سال و 722 مورد در 100 هزار نفر- سال بود.
محققان همچنین متوجه شدند كه با افزایش سطوح 25 هیدروكسی ویتامین در خون میزان سرطان كاهش می یابد.
همچنین بر اساس نتایج این مطالعه، زنانی كه سطوح ویتامین D در خونشان 40 نانوگرم در میلی لیتر و یا بالاتر بود، 60 درصد كمتر از زنانی كه سطوح این ویتامین در خونشان 20 نانوگرم در میلی لیتر و یا كمتر بود، در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار داشتند.
محققان در نتیجه گیری خود اعلام كردند: زمانی كه سطوح ویتامین D در خون به 40 نانوگرم در میلی لیتر می رسد، می توان شاهد كاهش خطر ابتلا به سرطان بود و زمانی كه سطوح این ویتامین در خون به بیش از این میزان می رسد، خطر ابتلا به سرطان باز هم بیشتر كاهش می یابد.

محققان انگليسي با استناد به يك مطالعه 15 ساله، مصرف منظم محصولات لبني پرچرب را با كاهش خطر ابتلا به ديابت مرتبط دانستند.
محققان داده هاي مربوط به سه هزار و 333 بزرگسال 30 تا 75 ساله را به مدت 15 سال بررسي كردند و دريافتند افرادي كه سطوح بالاتري از چربي لبني را جذب كرده بودند، در قياس با افرادي كه مصرف منظم محصولات لبني كم چرب را داشتند، حدود 46 درصد كمتر در معرض خطر ابتلا به ديابت بودند.
به گفته محققان دانشكده علم تغذيه و سياست تافتس فريدمن، هيچ گونه شواهدي وجود ندارد كه نشان دهد افرادي كه محصولات لبني كم چرب مصرف مي كنند، وضعيت بهتري در اين زمينه در قياس با مصرف كنندگان لبنيات پرچرب دارند.
اين پژوهشگران در عين حال متذكر شدند كه نتايج اين تحقيق مقدماتي است و نبايد به عنوان راهنماي رسمي در رژيم غذايي در نظر گرفته شود، هر چند دليلي براي تاييد محصولات كم چرب نيز وجود ندارد.
ديابت يا بيماري قند يك اختلال متابوليك سوخت و سازي در بدن است. در اين بيماري توانايي توليد انسولين در بدن از بين مي‌رود و يا بدن در برابر انسولين مقاوم شده و بنابراين انسولين توليدي نمي‌تواند عملكرد طبيعي خود را انجام دهد. نقش اصلي انسولين پايين آوردن قند خون توسط مكانيزم‌هاي مختلفي است.
اين مطالعه در مجله Circulation منتشر شد.

 

پژوهشگر دانشگاه شهید بهشتی روش های نوینی برای تهیه ترکیبات صناعی و طبیعی با فعالیت زیستی ابداع کرد که بسیاری از خواص ضد میکروبی، ضد سرطان، آنتی اکسیدانی و ضد درد این ترکیبات گیاهی، مطالعه و منجر به نتیجه شده است.

 
دکتر 'پیمان صالحی' اظهار داشت: کشور ما به خاطر تنوع اقلیمی، بیش از هشت هزار گونه گیاهی دارد که تعداد آنها از کل گیاهان اروپا بیشتر است و همین منبع خدادادی، ظرفیت بسیار عظیمی در اختیار بخش های تحقیقاتی و اقتصادی کشور قرار می دهد ولی متاسفانه از چنین گنجی، توجه و استفاده لازم را نکرده ایم. 
وی به رویکرد جدی کشورهای مختلف دنیا به استفاده از منابع طبیعی در تهیه ترکیبات جدید به ویژه داروها اشاره کرد و گفت: حدود 50 درصد داروهایی که طی 20 سال گذشته وارد بازار شده اند، منشا طبیعی داشته اند که بخشی به صورت مستقیم و بخشی هم با دستکاری ساختمانی بوده اند.
عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی درباره طرح تحقیقاتی خود که حاصل 20 سال فعالیت و تحقیق است، گفت: طرح ما شامل استخراج ترکبیات طبیعی از منابع گیاهی ایران است و از آنجاکه برخی از این ترکیبات، بسیار پیچیده است، ابتدا آنها را شناسایی می کنیم و درصورت لزوم، ساختمانشان را برای به دست آوردن خواص بهتر، تغییر می دهیم.
وی با بیان اینکه ترکیبات آلی با ارزش را می توان در آزمایشگاه به صورت صناعی و یا از منابع طبیعی تهیه کرد، خاطرنشان کرد: در این طرح فعالیت های انجام شده برای ارائه روش های نوین سنتز ترکیبات آلی با ارزش از یک سو و همچنین استخراج، نیمه سنتز و بررسی خواص بیولوژیک ترکیبات طبیعی از گیاهان بومی ایران از سوی دیگر ارائه شده است.
صالحی با یادآوری اینکه ترکیبات هتروسیکل پر کاربردترین مواد سنتزی موجود در جهان هستند، اظهار داشت: در این طرح روش های جدیدی برای سنتز ترکیبات آلی به ویژه حلقه های هتروسیکل از طریق واکنش های چند جزئی، روش های سنتز نامتقارن و استفاده از شیمی گزارش شده و در برخی موارد کاتالیزورهای جدید برای پیشبرد واکنش ها در شرایط ملایم و سازگار با محیط زیست ارائه شده است.
وی تصریح کرد: استفاده از ترکیبات راهبر و ایجاد کتابخانه ای از مشتقات آنها همواره یکی از روش های معمول برای کشف ترکیبات فعال زیستی بوده است و در این طرح از ترکیبات راهبری مانند آنتی بیوتیک های بتالاکتام و آلکالوئیدها و ترپنوئیدهای طبیعی برای سنتز مشتقات جدید استفاده شده است.
به گفته صالحی، خروجی این طرح تحقیقاتی تاکنون انتشار حداقل 150 مقاله علمی بین المللی بوده که بعضی از آنها جزو تحقیقات بنیادی هستند و برخی هم وارد فازهای بعدی برای مطالعات بیشتر شده اند.
وی که پنج سال در دانشگاه رازی کرمانشاه و 15 سال در پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی مشغول فعالیت بر روی این طرح تحقیقاتی بوده است، تصریح کرد: خواص ضد میکروبی، ضد سرطان، آنتی اکسیدانی، ضد درد، ضد دیابت و ضد التهاب بسیاری از ترکیبات تهیه شده در این طرح، مطالعه و در برخی موارد نتایج چشمگیری حاصل شده است.
دکتر پیمان صالحی استاد گروه فیتوشیمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی با ارائه طرح 'روش های نوین برای تهیه ترکیبات صناعی و طبیعی جدید با فعالیت زیستی' در بیست و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی (17 اسفند 94) موفق به کسب رتبه دوم پژوهش های بنیادی این جشنواره معتبر بین المللی شد.
اگر از بیماری های مربوط به کلیه رنج میبرید یا میخواهید سلامتی آنها را حفظ کنید، فلفل دلمه ای قرمز را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.  
 
رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است كه هر دوی آنها آنتی‌اكسیدان‌هایی قوی هستند. هر دوی این آنتی‌اكسیدان‌ها بر روی رادیكال‌های آزاد كه اثر تخریبی روی سلول‌ها دارند،تاثیر می‌گذارند. 
 
فلفل   ‏دلمه  ای قرمز پتاسیم کمی دارد و یک منبع عالی از ویتامین ها C و A ، B6 ،  ‏اسیدفولیک  و  ‏فیبر  است، فلفل دلمه ای قرمز  ‏لیکوپین ، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر  ‏سرطان  های خاص محافظت می کند. 
 
به علاوه این سبزی دارای خواص ضدعفونی کنندگی نیز هست. کپساسین موجود در فلفل، به خصوص در فلفل معمولی، ترکیب شیمیایی دارد که موجب تحریک سیستم ایمنی شده و به این سیستم در حمله به عوامل عفونی کمک می‌کند. به علاوه، این ترکیبات موجب تحریک معده برای ترشح اسید می‌شود، بنابراین افرادی که در برنامهٔ غذایی شان به طور مرتب از این سبزی استفاده می‌کنند، کمتر به بیماری‌های عفونی مبتلا می‌شوند. 
 
در بعضی موارد استفاده از مشتقات این سبزی بر روی پوست می‌تواند سبب عوارض و حساسیتهایی شود از این رو به افراد توصیه می‌شود که در مصرف اینگونه مشتقات بر روی پوست دقت بیشتری اعمال کنند.

 

 
روشها و راهبردهاي غلط و غيرعلمي و مضر در كاهش وزن نظير محدود كردن و بعضاً حذف دريافت غذا و مايعات، ايجاد ديهيدراسيون و تعريق فراوان در اثر پوشيدن البسه گرمازا، افزايش تمرينات در محيط گرم، استفاده از سونا و مصرف مواد ديورتيك و مسهل ميتواند خطرات مهم براي سلامتي را در برداشته باشد كه متأسفانه امروزه حتي باعث مرگ نيز شده است.
 
 اين عوارض شامل افزايش خستگي، نگراني، عصبانيت و تندخويي ، احساس گوشه گيري و عزلت، كاهش حجم پلاسماي خون كه باعث اختلال در عملكرد سيستم قلب ميشود (نظير افزايش ضربان قلب و كاهش حجم ضربهاي و برون دهقلبي)، كاهش جريان خون در ناحيه گلومرولي و در نتيجه كاهش ميزان فيلتراسيون كليوي، تخليه گليكوژن عضله و كبد، افزايش از دستدهي الكتروليتها، كاهش مصرف اكسيژن و اختلال در تنظيم درجه حرارت بدن اشاره كـــرد.
 
چنانچه ازيك برنامه غذائي اصولي پيروي كنيد و وزن خودراتدريجا كاهش دهيد (4-2 كيلوگرم درماه) نه تنهادچارعوارض نخواهيدشد بلكه لاغري ايجاد شده ماندگارو امكان چاق شدن مجدد شما كم خواهد بود .
 
يك رژيم غذائي اصولي شامل همه گروههاي غذائي است و در آن كربوهيدرات هاي پيچيده ( نان و غلات و ... ) ، ميوه و سبزيجات به مقدار زياد , انواع پروتئينهاي مفيد ( گوشت مرغ ، ماهي و حبوبات ) و لبنيات به مقدار متوسط وچربي , مغزهاي گياهي و مواد قندي ساده ( قند و شكر و شير يني جات ) به مقدار كم وجود دارد .
 
بعبارت ديگر تنها كساني دچار عوارض كاهش وزن ميشوند كه وزن خود رابسرعت كاهش دهند و از رژيم هاي غذائي غلط وغيراصولي پيروي كنند .
 
بدن براي انجام اعمال حياتي وفعاليت هاي طبيعي خود به مقدار مشخص كالري ومواد مغذي نظير پروتئين , كربوهيدرات , ويتامين واملاح و ... نيازدارد .
 
رژيم هاي غذائي غلط آن دسته از رژيم هاي غذايي هستند كه وعده لاغر شدن سريع را ميدهند وبه همين خاطر توجه افراد چاق رابخودجلب ميكنند اما در اين رژيم ها مواد مغذي كافي به بدن نميرسد وبه همين خاطر سوتغذيه وعوارض ناشي ازآن بروز ميكند. بعلاوه لاغري ايجاد شده دائمي نيست و چاقي معمولا بسرعت بازگشت ميكند .
 
1- رژيم هاي كم خوري : مصرف همه مواد غذائي را محدود ميكنند .
 
2- رژيم هاي تك قطبي : شامل يك يا دونوع ماده غذائي است وبقيه مواد غذائي مصرف نميشوند مانند رژيم گريب فروت , سوپ كلم , سيب , انگور , رژيم پرپروتئين و....
 
3- رژيم هائي كه ماده غذائي خاصي حذف ميشود : مثلا مواد نشاسته اي مانند نان, برنج وسيب زميني .
 
4- آب درماني : فقط آب وكمي دم كرده هاي گياهي مصرف ميشوند و عملا هيچ نوع ماده غذائي به بدن نميرسد .
 

Feature

محققان که مغز ۳۳۱ داوطلب بالغ بین سنین ۱۹ تا ۷۹ سال را بررسی کردند، دریافتند که هر سال تحصیل رسمی، مغز را به میزان ۰٫۹۵ سال جوان تر می کند. همچنین بالا رفتن روزانه از پله های دو طبقه ساختمان، مغز را سالانه به میزان ۰٫۵۸ سال جوان تر می کند.
بر اساس این تحقیقات بالارفتن روزانه از پله های ۴ طبقه ساختمان، به طور سالانه، مغز را به میزان بیش از ۲ سال جوان تر می کند. این در حالی است که پنج سال تحصیلات رسمی می تواند مغز را به میزان ۵ سال جوان تر کند.
در این تحقیقات حجم بخش خاکستری داوطلبان با استفاده از فناوریMRI اندازه گیری و معلوم شد حجم ماده خاکستری در مغز داوطلبانی که روزانه از پله های بیشتری بالا رفته اند و بیشتر درگیر آموزش بوده اند، بیشتر از سایر داوطلبان است.
بالا رفتن از پله، فعالیتی است که اغلب افراد در هر سنی که باشند، معمولا به طور روزانه آن را انجام می دهند. این نوع فعالیت بدنی تاثیر بسیار زیادی بر جوان ماندن مغز و اجتناب از ابتلا به بیماری های شناختی و مغزی ایفا می کند.

Feature

محققان به این باور رسیده اند که بلوبری می تواند در مبارزه با آلزایمر نقش داشته باشد.
بلوبری از خانواده توت ها و میوه ای است که به آسانی می توان آن را به غلات، سالاد و سس ها اضافه کرد و یا به تنهایی به صورت یک درمان شیرین مصرف کرد.
این میوه همچنین شامل انواع زیادی مواد مغذی است که از ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان و بیماری قلبی جلوگیری می کند و اکنون محققان از تاثیر آن در مبارزه با بیماری آلزایمر خبر داده اند.
روبرت کریکوریان محقق ارشد این پژوهش که یافته های دو مطالعه مرکز بهداشت دانشگاه سینسیناتی در اوهایو را در 251 نشست ملی انجمن شیمی آمریکا ارائه خواهد داد، می گوید: این یافته های جدید، نتایج مطالعات قبلی روی حیوانات و مطالعات اولیه روی انسان ها را تایید و از این مفهوم که بلوبری می تواند در تقویت حافظه و عملکرد شناختی برخی افراد سالمند نقش داشته باشند، حمایت می کند.
رنگ آبی پررنگ بلوبری به دلیل ترکیباتی به نام آنتوسیانین ها است که در سایر میوه ها و سبزیجات با رنگ های مشابه مانند کلم قرمز و بادمجان نیز پیدا می شود.
تحقیقات قبلی نشان داده اند که آنتوسیانین ها با پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، بیماری های عصبی و برخی اشکال سرطان ارتباط دارند.
پژوهشگران می گویند که این اثرات سودمند ناشی از آنتوسیانین ها و همچنین سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها در انواع توت ها وجود دارد.
آلزایمر یک اختلال عصبی است که در آن مرگ سلول های مغزی موجب کاهش حافظه و کاهش شناخت می شود.
آزمایشات بالینی ابتدایی که توسط این گروه از محققان انجام شد، نشان داد که بلوبری ها می تواند در شروع علائم آلزایمر نقش داشته باشند و دو مطالعه پیگیری به این منظور انجام شد.
در مطالعه اول 47 بزرگسال 68 ساله و مسن تر با آسیب شناختی کم مورد بررسی قرار گرفتند. محققان آنها را به دو گروه تقسیم کردند و برای 16 هفته یک روز در میان به یک گروه، یک سهم پودر بلوبری خشک شده دادند که برابر یک وعده بلوبری تازه بود و به گروه دیگر پودر دارونما (پلاسبو) دادند.
محققان متوجه بهبود در عملکرد شناختی و عملکرد مغز گروهی شدند که پودر بلوبری مصرف می کردند، عملکرد آنها با افرادی که پودر دارونما دریافت کرده بودند، قابل مقایسه بود.
از سوی دیگر، تصاویر ام.آر.آی کاربردی از مغز گروهی که پودر بلوبری مصرف کرده بودند، نشان داد که فعالیت مغز این افراد افزایش یافته بود.
در مطالعه دوم که قطعیت کمتری داشت، محققان 94 فرد 62 تا 80 ساله را که خود گزارش داده بودند دچار کاهش حافظه شده اند، به چهار گروه درمانی تقسیم کردند و به یک گروه پودر بلوبری، به گروه دیگر روغن ماهی (حاوی اسیدهای چرب امگا 3 که تصور می شود از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند)، به گروه سوم ترکیبی از روغن ماهی و پودر بلوبری و به گروه چهارم دارونما دادند.
محققان متوجه شدند عملکرد شناختی افرادی که پودر بلوبری و یا روغن ماهی به صورت جداگانه مصرف می کردند، تا حدی بهتر شد اما بهبود اندکی در حافظه آنها مشاهده شد.
از سوی دیگر، نتایج ام.آر.آی کاربردی افرادی که پودر بلوبری مصرف می کردند، نسبت به نتایج افرادی که در مطالعه اول مورد بررسی قرار گرفته بودند، کمتر قابل توجه بود که می تواند به دلیل این حقیقت باشد که شدت اختلال شناختی افراد شرکت کننده در مطالعه دوم در ابتدای این مطالعه کمتر بود.
با این حال، محققان معتقدند که گر چه بلوبری می توانند برای مبتلایان به مشکلات خفیف شناختی فواید قابل اندازه گیری نداشته باشند، اما در درمان بیماران مبتلا به اختلال شناختی مفید است.

 

والرنیک اسید و ترکیبات اصلی والرین آگونیست گابا (GABA) ) می‏باشد، این ترکیبات از تخریب آنزیمی گابا (GABA) جلوگیری کرده و در نتیجه غلظت خونی گابا بالا رفته فعالیت سیستم عصبی کاهش می ‏یابد. والرین همچنین می‏تواند بطور مستقیم با رسپتور GABA-A باند شده و باعث آزادسازی گابا شود. هوپس چندین نوع فلاونوئید دارد و بطور خاص در درمان اختالات روحی مانند بیقراری موثر است. ترکیبات اپیژنین پسی‏فلورا با رسپتورهای مرکزی بنزودیازپین‏ها باند شده و باعث اثرات ضد اضطرابی بدون اثرگذاری بر روی حافظه و یا توانایی‏های فکری می‏شود. عصاره پسی‏فلورا باعث کاهش اثرات تحریک پذیری، پرخاشگری و بیقراری ناشی از آمفتامین شده و آستانه تحمل درد را بالا می‏برد.

هر کپسول حاوی:
عصاره گل ساعتی ۱۰۰ (Passiflora incarnate) میلی‏گرم
عصاره سنبل الطیب ۲۰۰ (Valerian officinalis) میلی‏گرم
عصاره رازک ۱۰۰ (Humulus Lupulus or HOPS) میلی‏گرم

مقدار و نحوه مصرف دارو:
شبی ۱ عدد قبل از خواب

موارد مصرف:
• کم کننده اضطراب و آرام‏بخش.
• در بی‏خوابی یا خواب بهم ریخته.
• تحریک پذیری زیاد.
• آسم اسپاسم گونه.
• لرزش متوسط بدن.
• سردرد و میگرن.
• آرام‏بخش دردهای قاعدگی و کم کردن عوارض
یائسگی مانند گر گرفتگی و اضطراب.

 

Valerenic acid and other constituents of
valerian are Gamma-Amino Butyric Acid
(GABA) agonists. Valerian constituents may
inhibit the enzyme system responsible for
the central catabolism of GABA, increasing
GABA concentrations and decreasing central
nervous system (CNS) activity. Valerian may
also bind directly to GABA-A receptors and
stimulate the release and reuptake of GABA.
HOPS contains several flavonoids and HOPS
is a special remedy for mood disturbances
such as restlessness.
Passiflora constituent apigenin binds to central
benzodiazepine receptors, possibly causing
anxiolytic effects without impairing memory
or motor skills. Passiflora extracts might
reduce amphetamine-induced hypermotility,
aggressiveness, and restlessness, and raise
the pain threshold.

Each Capsule Contains:
Passiflora incarnata ۱۰۰ mg
Valerian officinalis ۲۰۰ mg
Humulus Lupulus ۱۰۰ mg

Dosage and Administration:
۱ capsules at bedtime

Indications:
• Anxiety.
• Insomnia and other sleep disorders.
• Nervousness and irritability.
• Spasmodic asthma.
• Mild tremors.
• Headaches and migraine.
• Used for menstrual cramps
and symptoms associated with
menopause including hot flashes
and anxiety.

 

 

استرس‏های زندگی روزمره سبب مشکلات جسمی و روحی از جمله بی‏خوابی و گرفتگی عضلات می‏گردند، لذا در این راستا استفاده از فرآورده‏های طبیعی که عاری از هرگونه عارضه جانبی مبنی بر وابستگی می‏باشند بسیار موثر خواهند بود. های–رست® ترکیبی از ۵ گیاه آرامبخش است که با عمل مشابه آگونیست گابا (GABA) سبب کاهش فشارهای عصبی و ایجاد اثرات آرامبخش و ضد اضطراب می‏گردد. والرین یکی از مؤثرترین گیاهان دارویی در زمینه داشتن اثرات آرام بخش است که بطور گسترده‏ای استفاده می‏شود و همچنین به عنوان یک شل کننده عمل می‏کند وبطور معمول در موارد بی‏خوابی استفاده می‏شود. عصاره قاشقک تقویت کننده قوی اعصاب است که تاثیر آرام بخشی و ضد تشنج دارد. علاوه بر اینها عصاره گل ساعتی به این مواد اضافه شده است که بطور سنتی به عنوان آرام بخش و خواب‏آور استفاده می‏شود. گیاه بابونه نیز مؤثر در ایجاد خواب طبیعی و آرام و گیاه رازک بطور خاص در درمان اختلالات روحی مانند بی‏قراری مؤثر است.

موارد مصرف:
جهت درد، گرفتـگی و ضعف عضـلات و اختلالات روحی مانند تنـش‏های عصبـی که سبب خستـگی و بی‏خوابی می‏شوند.
کاهش اسـترس‏های ذهنی و ایجاد خواب آرام
کاهش اضـطراب و تحریک پذیری که منجـر به بی‏خوابی می‏شود.
بهبـود سیستـم عصبـی.


هر قرص حاوی:
عصاره گل ساعتی ۲۰۰ میلی‏گرم
عصاره سنبل الطیب ۲۰۰ میلی‏گرم
عصاره رازک ۱۵۰ میلی‏گرم
عصاره قاشقک ۱۰۰ میلی‏گرم
عصاره بابونه ۵۰ میلی‏گرم
مقدار و نحوه مصرف دارو:
ا تا ۲ قـرص یک ساعت قبـل از خواب.

 


Daily life stress causes physical and mental difficulties such as insomnia and muscular spasms, so consumption of natural products, which have no side effect based upon to dependence, could be extremely effective.
Hi-Rest¨ is a combination of ۵ sedative herbs that due to its similar function of GABA Agonist, causes stress relive and also have calming and anti-anxiety effect. Valerian is one of the most effective herbal medicines which widely use for its calming effect, in addition acts as relaxation and usually use in insomnia cases. Skullcap strengthens nerves which has sedative and antiepileptic effects. Also Passiflora is added to this compound that traditionally use as relaxation and hypnotic. Chamomile is also useful in creating pacific and natural sleep and Hops is a special remedy for mood disturbances such as restlessness.
Indications:
Treat symptoms such as pain, muscular cramps and weakness, and mood disturbance such as agitation which causes exhaustion and insomnia.
Sleep- inducing and reduce mental tension.
Reduce anxiety, Irritability and pain which lead to insomnia.
Improve nervous system.
Each Tablet Contains:
Passion flower (Passiflora incarnata L.Extract) ۲۰۰ Mg
Valerian(Valeriana officinalis L.Extract) ۲۰۰ Mg
Hop (Humulus lupulus L.Extract) ۱۵۰ Mg
Skullcap (Scutellaria lateriflora Extract) ۱۰۰ Mg
Chamomile (Matricaria recutita L.Extract) ۵۰ Mg

Dosage and administration:
Before bed time ۱ up to ۲ tablets.

 

کیتوسان در واقع یک ترکیب آمینو پلی‏ساکارید است که در پوست سخت‏پوستان یافت می‏شود و از پوست سخت‏پوستانی مانند خرچنگ و میگو استخراج می‏شود، کیتوسان قابل هضم نیست و بدون تغییر از مدفوع دفع می‏شود . کیتوسان همچنین بر فعالیت باکتری‏های مفید موجود در روده تاثیر مثبت دارد. کیتوسان دارای بار مثبت یونی است و با اسیدهای صفراوی باند شده در نتیجه سطح کلسترول را کاهش می‏دهد. کیتوزان مانند اورلیستات از طریق ممانعت از جذب چربی‏ها و دفع آنها سبب کاهش وزن می‏شود. کرومیوم از مواد معدنی اثرگذار در بدن می باشد. کرومیوم به فاکتور تحمل گلوکز بدن نیز اطلاق می‏شود. افراد دیابتی معمولا سطح کرومیوم بدنشون پایین است. کرومیوم تری‏گلیسرید، کلسترول و LDL بدن را کاهش می‏دهد. کرومیوم اختصاصا به متابولیسم گلوکز و چربی‏ها از طریق مدیریت تفکیک گلوکز و چربی بدن کمک می‏کند.

موارد مصرف:
• جهت کاهش وزن.
• پایین آورنده کلسترول.
•افزایش قدرت فیزیکی بدن.

هر کپسول حاوی:
کیتوزان ۵۰۰ میلی‏گرم
کرومیوم) بصورت شلات (۱۰۰ میکروگرم

مقدار و نحوه مصرف دارو:
۲ عدد کپسول، ۲ بار در روز

 

 

 

 

 

Chitosan is a polysaccharide, is extracted
from the shells of crustaceans such as shrimp,
lobster and crab. Chitosan undergoes minimal
digestion and is excreted in the feces. That
positively charged chitosan polymers bind to
negatively charged bile acid and therefore
lower cholesterol levels. For weight loss
chitosan is promoted as a fat blocker, similar
to orlistat.
Chromium is an essential trace element.
Chromium is sometimes referred to as
glucose tolerance factor (GTF). People with
diabetes may also have lower chromium
levels. Chromium reductions in triglycerides
and reductions in total and LDL cholesterol.
Chromium significantly aiding the bodys
glucose and fat metabolism, managing the
breakdown of glucose and fat.

Each Capsule Contains:
Chitosan ۵۰۰ mg
Chromium (as Chelate) ۱۰۰ mcg

Indications:
• Used for weight loss.
• Used for hypercholesterolemia.
• Enhancing physical strenght.

Dosage:
۲ capsules, Twice a day

 

فروکتوالیگوسارید از اتصال مولکول فروکتوز به گلوکز ساخته می‏شود و فعالیت پروبیوتیکی دارند. پروبیوتیک‏ها موادی هستند که بطور اختصاصی رشد و فعالیت باکتری‏های مفید روده را افزایش می‏دهند. فروکتوالیگوساکارید در روده کوچک هضم نشده و در ناحیه کولون تخمیر شده اتساع پیدا می‏کند. اینولین الیگوساکارید است که از زنجیره‏های ۲ تا ۶۰ تایی گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است. اینولین پروبیوتیک است و هضم و جذب نمی‏شود. تخمیر و افزایش حجم اینولین سبب کاهش PH مدفوع و افزایش حجم آن می شود. اینولین تری گلیسرید سرم را با کاهش سنتز اسیدهای چرب و کاهش لیپوپروتئین‏های بسیار سبک (VLDL) کاهش می‏دهد. هر قرص جویدنی-مکیدنی

حاوی:

اینولین ۲۰۰۰ میلی‏گرم
فروکتوالیگوساکارید ۱۰۰۰ (FOS) میلی‏گرم

مقدار و نحوه مصرف دارو:
• جهت درمان تری گلیسرید بالا
۵ تا ۷ قرص در روز
• جهت درمان کلسترول بالا
۳ قرص ۳ بار در روز در صورت نیاز تا ۶ هفته
• جهت درمان یبوست
۵ تا ۱۰ قرص روزانه تا ۱۹ روز در صورت نیاز


موارد مصرف:
• کاهنده کلسترول.
• کاهنده تری گلیسیرید و چربی.
• کاهش وزن.
• بهبود عملکرد دستگاه گوارش.
• یبوست.

Fructo-oligosaccharides are made up of
a glucose molecule jointed to fructose
molecules. Fructo-oligosaccharides have
prebiotic activity. Prebiotics are substances
that selectively promote the growth and
activity of specific species of bacteria in
the gut.
Inulin is an oligosaccharide, composed
of chains of ۲ to ۶۰ glucose and fructose
molecules. Inulin has a prebiotic effect
meaning that it is not digested or absorbed.
Fermentation of inulin decreases fecal PH
and increases fecal volume. Inulin decreases
serum triglycerides by decreasing fatty acid
synthesis and reducing production of very
low density lipoproteins (VLDL).


Each Chewable-Lozenge Tablet Contains:
Inulin ۲۰۰۰ mg
Fructo-oligosaccharide (FOS) ۱۰۰۰ mg

Dosage and Administration:
• For treatment of hypertriglyceridemia
۵-۷ tablets daily
• For treatment of hypercholesterolemia
۳ tablets three times daily has been used
for up to ۶ weeks
•For treatment of constipation
۵-۱۰ tablets daily for ۱۹ days has been used

Indications:
• Used for hypercholesterolemia.
• Used for hypertriglyceridemia and
hyperlipidemia.
• Used for weight loss.
• Improving gastrointestinal function.
• Used for constipation.

 

هر ۱۰۰ گرم آسه رولا حاوی ۱۰۰۰ تا ۲۳۳۰ میلی‏گرم ویتامین ث می‏باشد. این در حالیست که ویتامین ث در فعالیت‏های متابولیکی طبیعی به عنوان یک کوآنزیم لازم می‏باشد. در شکل گیری کلاژن و بازسازی بافت‏ها بسیار مهم است. در متابولیسم تیروزین درگیر است. در متابولیسم کربوهیدرات‏ها، تبدیل فولیک اسید، سنتز لیپیدها و پروتئین‏ها و متابولیسم آهن ویتامین ث نقش بسیار مهمی دارد. مقاوم به عفونت و تنفس سلولی ویتامین ث همچنین بعنوان آنتی اکسیدان عمل می‏کند.

هر قرص حاوی:
آسه رولا چری ۵۰۰ میلی گرم
)حاوی ۱۲۵ میلی گرم ویتامین ث طبیعی(

موارد مصرف:
•پیشگیری و درمان در کمبود ویتامین ث.
• تقویت دستگاه ایمنی.
•آنتی اکسیدان و کمک به پیشگیری از ابتلا به
سرطان.
•بهبود شکستگی، زخم، بیماری‏های مزمن.
• کمک به افزایش جذب آهن درکم خونی‏ها.

مقدار و نحوه مصرف دارو:
۱ قرص دو بار در روز

•پیشگیری و درمان در کمبود ویتامین ث.
•تقویت دستگاه ایمنی.
•آنتی اکسیدان و کمک به پیشگیری از ابتلا به سرطان.
•بهبود شکستگی، زخم، بیماری‏های مزمن.
•کمک به افزایش جذب آهن در کم خونی‏ها.

قرص آسه رولا چری ۵۰۰ میلی گرم
(حاوی ۱۲۵ میلی گرم ویتامین ث طبیعی)

 

 


Acerola contains ۱۰۰۰-۲۳۳۰ mg of vitamin C
per ۱۰۰ grams. Vitamin C is an essential
coenzyme required for normal metabolic
function. It is important for collagen formation
and tissue repair. Vitamin C is involved in
tyrosine metabolism, folic acid conversion,
carbohydrate metabolism, synthesis lipids
and proteins, iron metabolism, resistance to
infections, and cellular respiration. Vitamin C
also acts as an antioxidant.
Each Sublingual Tablet Contains:
Acerola Cherry ۵۰۰ mg
(Eq ۱۲۵ mg natural Vitamin C)

Dosage:
۱ tablet twice a day

Indications:
• Acerola is used to treat or prevent
scurvy (deficiency of Vitamin C).
• Increasing activity the immune
system.
• Antioxidant and preventing cancer.
• Increasing the healing rate of
wounds, burns.
• Increases iron absorption from the
gastrointestinal tract.

چای سبز فیتوزوم

چای سبز سرشار از پلی‏فنولها می‏باشد که با تکنولوژی فیتوزوم فرآوری شده است این تکنولوژی سبب افزایش عملکرد عصاره چای سبز در بدن می‏شود. تحقیقات نشان داده ترکیب پلی فنون با فسفولیپید باعث افزایش کارایی و عملکرد مولکول طبیعی می‏شود. جهت این افزایش کارایی تکنولوژی فیتوزوم که ترکیب پلی فنون چای سبز با فسفولیپید می‏باشد ایجاد شده است. غلظت خونی ایجاد شده در روش فیتوزوم دو برابر روش معمولی می‏باشد و باقی ماندن مواد موثره آن در خون نیز طولانی‏تر می‏باشد.

 

هرکپسولحاوی:

عصاره چای سبز فیتوزوم ۶۰۰ میلی‏گرم

 

مقدارونحوهمصرف:

۱ کپسول یکبار در روز

 

 

مواردمصرف:

• بهبود عملکرد و بالا بردن هوشیاری و

کارایی مغزی.

• کمک به درمان ناراحتی‏های گوارشی

مانند بهم ریختگی معده، تهوع و اسهال.

کاهش وزن.

• ضد سرطان و کمک به پیشگیری از ابتلا

به سرطان.

• ناراحتی‏های عروقی و کاهش دهنده فشار

خون.

 

 

 

Polyphenols are abundant in Green tea which

are synthesized by phytosome technology,

this mentioned technology increase the

green tea performance in the body.

Previous experiences indicate that the

combination of polyphenolic compounds with

phospholipids improves the bioavailability of

the natural molecules. In order to increase

the bioavailability of green tea polyphenols.

Greenselect Phytosome was produced from

the formulation of Greenselect (a standardized

decaffeinated green tea extract) with soy

phospholipids in a ۱:۲ ratio.

The peak concentration is more than doubled

with Greenselect Phytosome in comparison

with to the non formulated Greenselect.

Further the plasma levels of EGCG remain

considerably higher with Greenselect

Phytosome.

 

Dosage and Administration:

۱ capsule once a day

 

Each Capsule Contains:

Green tea (greenselect) phytosome ۶۰۰ mg

 

Indications:

• Used to improve cognitive

performance and mental alertness.

• Used to treat stomach disorders,

vomiting, effects on gut microflora

and diarrheal disease.

• Used for weight loss.

• Anti cancer and cancer preventative

effects.

• Used for cardiovascular disease,

hypotension.


صفحه8 از72