نگرانیاغلب خانم های حامله، خشکی پوست در این دوران می باشد. از شروع حاملگی طبیعت پوست خانم ها تغییر کرده و به تدریج ظریف و نازک شده و خشک می شود. با مصرف و درمان روزانه با این کرم بر خشکی پوست غلبه کرده و می توانید مجددا پوستی نرم و لطیف و ابریشمی داشته باشید. این فراورده که باعث نرمی و لطافت پوست بدن می شود با فقدان و کاهش آبرسانی به پوست ممانعت کرده و از خشکی پوست جلوگیری می نماید.
با استفاده از فرم زیر میتوانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید
10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده میباشد. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند. انتخابها باید از انواع کم چربی یا بدون چربی باشند تا میزان کالری دریافتی و چربی اشباع کاهش داده شود. شما به چه مقدار از این مواد غذایی نیازدارید؟ کودکان بزرگتر، نوجوانان و بزرگسالان به ۳ واحد در روز نیاز دارند، درحالی که کودکان سنین ۴ تا ۸ سال به ۵,۲ واحد و کودکان ۲ تا ۳ سال به ۲ واحد نیاز دارند.
۱/ چربی را بگیرید
شیربدون چربی (خامه گرفته) یا کم چرب (۱%) بنوشید. اگر درحال حاضر از شیر کامل استفاده میکنید، به تدریج استفاده از انواع کم چربتر را شروع کنید. این تغییرمقدارکالریهای دریافتی را کاهش میدهد، اما کلسیم و دیگر مواد مغذی ضروری آن تغییری نمیکنند.
۲/ مصرف پتاسیم و ویتامین د را بیشتر کنید و سدیم را کاهش دهید
شیر یا ماست بدون چربی یا کم چربی را بیشتراز پنیر مصرف نمایید. شیر و ماست پتاسیم بیشتر و سدیم کمتری در مقایسه با بیشتر پنیرها دارند. همچنین، تقریباً تمام شیرها و بسیاری از ماستها با ویتامین د غنیسازی میشوند.
۳/ همراه وعدهها از لبنیات استفاده کنید
همراه با غلات صبحانه یا حریره جوی دوسر از شیر بدون چربی یا کم چرب استفاده کنید. سالاد میوه و سیب زمینی تنوری را به جای سسهای پرچرب مثل مایونز با ماست کم چربی مصرف نمایید.
۴/ پنیرهای دارای چربی کمتر را انتخاب کنید
بسیاری از پنیرها غنی از چربی اشباع هستند. بر روی برچسب پنیرها به دنبال عبارتهایی همچون “چربی کاسته" یا “کم چرب" باشید. برندها یا انواع مختلف را امتحان کنید تا نوع دلخواه خود را پیدا کنید.
۵/ پنیرخامهای چطور؟
پنیر خامهای معمولی، خامه و کره بخشی از گروه لبنیات محسوب نمیشوند. آنها غنی از چربی اشباع بوده و کلسیم اندکی دارند یا فاقد آن میباشند.
۶/ تغییر مواد اولیه
در دستور تهیه مواد غذایی به جای خامه از ماست ساده استفاده کنید. از شیر تبخیرشده بدون چربی به جای خامه استفاده کنید، و به جای پنیرخامهای از پنیر ریکوتا استفاده کنید.
۷/ لبنیات شیرین را با احتیاط به کار ببرید
شیرهای طعمدار، ماستهای میوهای، ماست منجمد و پودینگها می توانند حاوی مقدار زیادی قندهای افزوده باشند. این قندهای افزوده کالری پوچ هستند. شما به مواد مغذی موجود در لبنیات نیاز دارید نه به این کالریها.
۸/ کافئین زیاد مصرف میکنید؟
اگر این طور است، کلسیم را همراه با کافئین صبحگاهی خود مصرف کنید. قهوه، لاته یا کاپوچینو را همراه با شیر کم چربی یا بدون چربی سفارش دهید.
۹/ نمیتوانید شیر مصرف کنید؟
اگردچار عدم تحمل لاکتوز هستید، شیر بدون لاکتوز را امتحان کنید، هر بار مقادیر اندکی شیر بخورید یا شیر سویا (نوشیدنی سویا) مصرف نمایید. برچسب محصول را چک کنید تا مطمئن شوید که شیرسویای مصرفی شما حاوی ۳۰۰ میلی گرم کلسیم میباشد. کلسیم موجود در بعضی از سبزیجات برگدار به خوبی جذب میشود، اما خوردن مقدار زیادی از این سبزیجات در روز برای تامین کلسیم مورد نیاز ممکن است واقعبینانه نباشد.
۱۰/ مراقب خود و خانواده تان باشید
والدینی که شیر میخورند و لبنیات مصرف میکنند به کودکان خود نشان میدهند که این کار مهم است. لبنیات به ویژه برای ساخت استخوانهای در حال رشد کودکان و نوجوانان اهمیت دارد. به خاطر سلامتی همه خانواده روزانه لبنیات کم چرب یا بدون چربی را همراه وعدهها یا میانوعدهها مصرف کنید.
گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی شده میباشد. این گروه حاوی کلسیم، ویتامین د، پتاسیم، پروتئین و دیگر مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی در طول دوران زندگی هستند. انتخابها باید از انواع کم چربی یا بدون چربی باشند تا میزان کالری دریافتی و چربی اشباع کاهش داده شود. شما به چه مقدار از این مواد غذایی نیازدارید؟ کودکان بزرگتر، نوجوانان و بزرگسالان به ۳ واحد در روز نیاز دارند، درحالی که کودکان سنین ۴ تا ۸ سال به ۵,۲ واحد و کودکان ۲ تا ۳ سال به ۲ واحد نیاز دارند.
۱/ چربی را بگیرید
شیربدون چربی (خامه گرفته) یا کم چرب (۱%) بنوشید. اگر درحال حاضر از شیر کامل استفاده میکنید، به تدریج استفاده از انواع کم چربتر را شروع کنید. این تغییرمقدارکالریهای دریافتی را کاهش میدهد، اما کلسیم و دیگر مواد مغذی ضروری آن تغییری نمیکنند.
۲/ مصرف پتاسیم و ویتامین د را بیشتر کنید و سدیم را کاهش دهید
شیر یا ماست بدون چربی یا کم چربی را بیشتراز پنیر مصرف نمایید. شیر و ماست پتاسیم بیشتر و سدیم کمتری در مقایسه با بیشتر پنیرها دارند. همچنین، تقریباً تمام شیرها و بسیاری از ماستها با ویتامین د غنیسازی میشوند.
۳/ همراه وعدهها از لبنیات استفاده کنید
همراه با غلات صبحانه یا حریره جوی دوسر از شیر بدون چربی یا کم چرب استفاده کنید. سالاد میوه و سیب زمینی تنوری را به جای سسهای پرچرب مثل مایونز با ماست کم چربی مصرف نمایید.
۴/ پنیرهای دارای چربی کمتر را انتخاب کنید
بسیاری از پنیرها غنی از چربی اشباع هستند. بر روی برچسب پنیرها به دنبال عبارتهایی همچون “چربی کاسته" یا “کم چرب" باشید. برندها یا انواع مختلف را امتحان کنید تا نوع دلخواه خود را پیدا کنید.
۵/ پنیرخامهای چطور؟
پنیر خامهای معمولی، خامه و کره بخشی از گروه لبنیات محسوب نمیشوند. آنها غنی از چربی اشباع بوده و کلسیم اندکی دارند یا فاقد آن میباشند.
۶/ تغییر مواد اولیه
در دستور تهیه مواد غذایی به جای خامه از ماست ساده استفاده کنید. از شیر تبخیرشده بدون چربی به جای خامه استفاده کنید، و به جای پنیرخامهای از پنیر ریکوتا استفاده کنید.
۷/ لبنیات شیرین را با احتیاط به کار ببرید
شیرهای طعمدار، ماستهای میوهای، ماست منجمد و پودینگها می توانند حاوی مقدار زیادی قندهای افزوده باشند. این قندهای افزوده کالری پوچ هستند. شما به مواد مغذی موجود در لبنیات نیاز دارید نه به این کالریها.
۸/ کافئین زیاد مصرف میکنید؟
اگر این طور است، کلسیم را همراه با کافئین صبحگاهی خود مصرف کنید. قهوه، لاته یا کاپوچینو را همراه با شیر کم چربی یا بدون چربی سفارش دهید.
۹/ نمیتوانید شیر مصرف کنید؟
اگردچار عدم تحمل لاکتوز هستید، شیر بدون لاکتوز را امتحان کنید، هر بار مقادیر اندکی شیر بخورید یا شیر سویا (نوشیدنی سویا) مصرف نمایید. برچسب محصول را چک کنید تا مطمئن شوید که شیرسویای مصرفی شما حاوی ۳۰۰ میلی گرم کلسیم میباشد. کلسیم موجود در بعضی از سبزیجات برگدار به خوبی جذب میشود، اما خوردن مقدار زیادی از این سبزیجات در روز برای تامین کلسیم مورد نیاز ممکن است واقعبینانه نباشد.
۱۰/ مراقب خود و خانواده تان باشید
والدینی که شیر میخورند و لبنیات مصرف میکنند به کودکان خود نشان میدهند که این کار مهم است. لبنیات به ویژه برای ساخت استخوانهای در حال رشد کودکان و نوجوانان اهمیت دارد. به خاطر سلامتی همه خانواده روزانه لبنیات کم چرب یا بدون چربی را همراه وعدهها یا میانوعدهها مصرف کنید.
استفاده از این گیاه شیرین (شیرین بیان) بیان برای درمان سوءهاضمه و زخم معده اگر چه مفید خواهد بود اما عوارض جدی به دنبال دارد. به باور برخی از افراد گیاه شیرینبیان میتواند درمانی موثر برای زخم معده افراد باشد؛ این در حالی است که تحقیقات انجام شده نشان میدهد، استفاده از این گیاه دارویی برای درمان سوءهاضمه و زخم معده اگر چه مفید خواهد بود اما عوارض جدی به دنبال دارد؛ بنابراین از نظر علمی استفاده از آن تایید نمیشود، زیرا روی سیستم قلب، عروق، فشار خون و املاح بدن اثرات منفی دارد. البته در این خصوص، استثنایی هم وجود دارد؛ اینکه بیمارانی که سن آنها کم و فشار خونشان پایین است، میتوانند از شیرینبیان بهصورت موقت استفاده کنند؛ در حالی که این درمان برای افرادی که در سن میانسالی قرار دارند و فشار خون آنها نیز بالا است، به طور قطع عوارض جدی به همراه خواهد داشت. به این دلیل که علاوه بر موارد ذکر شد، مصرف شیرینبیان فشار خون این افراد را بالا برده و سلامت آنها را به خطر میاندازد. ضمن اینکه تعادل املاحی مانند سدیم، پتاسیم و... را در بدن بیمار برهم خواهدزد. بنابراین استفاده خودسرانه از شیرینبیان و قطع داروهایی که پزشک تجویز کرده است، کار اشتباهی است و باعث تشدید علائم حتی شدیدتر از آغاز مرحله اولیه درمان خواهد شد؛ ضمن اینکه شدت بیماری را افزایش میدهد. قطع مصرف دارو بدون توصیه پزشک و به طور خودسرانه، موجب تشدید اسید در بدن فرد شده و شدت بیماری را بیشتر میکند.
مبتلایان به زخم معده با دقت بخوانند
میوه ضرری برای مبتلایان به زخم معده ندارد؛ آنها میتوانند به صورت کامل از میوهها و سبزیجات پخته و خام استفاده کنند. تنها بیمارانی که زخم معده آنها موجب بروز انسداد در معده شده است، نباید میوهجات و سبزیجات مصرف کنند. افراد مبتلا به زخم معده نباید مواد غذایی تند، ترش و پرحجم مصرف کنند، استفاده از سایر مواد غذایی مجاز است. بیماران دوره درمانی خود را کامل کنند تا زخم ریشهکن شود و دیگر عود نکند. عامل زخم باید مشخص شود؛ به طور مثال اگر ورود یک میکروب به بدن علت ابتلای فرد به این بیماری است، باید با مصرف داروهایی که پزشک تجویز کرده است، به طور کامل این میکروب از بدن خارج شود.
«در این میان پای کرمهای ضدآفتاب به میان میآید. هدف از کاربرد کرم ضدآفتاب آن است که مانع ورود اشعه ماوراء بنفش به بدن شود و از ابتلا به سرطان پوست و نیز از ایجاد لکه و چروک پوست جلوگیری کند. اما شاید این را ندانیم که سالیانی میگذرد که مفیدبودن کرمهای ضدآفتاب مورد تردید پژوهشگران است. گروهی بر این باوراند که مصرف کرم ضدآفتاب مانع از ورود اشعه ماوراء بنفش به بدن نمیشود، از میزان آسیب به پوست کم نمیکند و درضمن با داشتن مواد مضر به هورمونهای بدن آسیب میرساند و حتی مصرف آن سرطانزاست.
یکی از موسسات بسیار معتبر سالهاست در پژوهشهایی که انجام میدهد در پی یافتن مواد مضر در کرمهای ضدآفتاب و معرفی آنها به همگان است. این موسسه برای ارائه اظهار نظر قابل اطمینان، به مطالعه ۲۶۲ بررسی تحقیقی - علمی در این باره پرداخته، برچسب ۱۸۰۰ کرم ضدآفتاب مرطوبکننده و کرم پودر و رژ لب (که همه مدعی داشتن خاصیت ضدآفتاب بودهاند) بررسی کرده و به این نتیجه رسیده است که مصرف ۷۵ درصد این گونه محصولات بیماریزا هستند.
این موسسه چنین توصیه میکند:
-از کرمهای ضدآفتاب که دارای این مواد هستند دوری کنید:
-it. A: retinyl palmetate که سرطانزا هستند.
Oxybenzone به دستگاه هورمونی بدن آسیب بسیار میرساند.
SPF. با درجه بالاتراز ۵۰ چندان کار سازندهای انجام نمیدهد.
کرمهای ضدآفتاب که دارای این مواد هستند قابل قبولند:
zinc oxide، titanium dioxide، mexoryl SX Avobenzone ۳%
SPF ۱۵ to ۵۰. بستگی به درجه حرارت آفتاب و چگونگی پوست.
مواد به صورت اسپری یا پودر مصرف نکنید، فقط به صورت لوسیون قابل قبول است.
در استخر یا کنار دریا کرمهای ضدآب بکار ببرید
همچنین خوب است به نکتههای زیر توجه کنید:
-بهترین زمان برای آنکه خود را در معرض اشعه انرژیبخش خورشید بگذاریم صبحها تا پیش از ساعت ۱۰ و بعد ازظهرها بعد از ساعت ۴ است. در این ساعتها نور ملایم خورشید نیروی جانبخش خود را نثار ما میکند و ما نیازی به کرمهای ضد آفتاب نداریم. هر زمان که میبینید سایهتان در آفتاب بسیار بلند است بدانید مناسبترین زمان برای استفاده از آن است.
-درکاربرد کرم صرفهجویی نکنید و هر دو سه ساعت یک بار مطرف آن را تجدید کنید. البته در کرمهای مجاز.
-از ماندن طولانی در آفتاب پرهیز کنید، روزی حدود ۲۰ دقیقه کافی است.
-کلاه و عینک آفتابی قابل اطمینان بکار برید.
-برنزه شدن را فراموش کنید، به خصوص از طریق سلاریمها در اسپا که بسیار خطرناک است.»
رسیدن به وزن ایدهآل راه چندان پیچیدهای نیست اگر متناسب با شرایط جسمی و روحی خود یکی از درمانهای طبیعی مانند اصلاح رژیم غذایی، هومیوپاتی، طب سنتی چین یا هند را انتخاب کرده و با رعایت نکات و دستورات آن آرامآرام به وزن دلخواه خود نزدیک شوید. مهمترین نکته برای دستیابی آسان به این هدف علاوه بر کمک گرفتن از شیوههای درمانی، رعایت نکات و دستوراتی ساده اما کاربردی است که اجرای آنها به صورت روزانه میتواند مدت زمان معمول کاهش وزن را در افراد مبتلا به اضافه وزن یا چاقی به نصف مدت زمان رایج، کاهش دهد.
1. افزایش وعدهها
یکی از مفیدترین شیوههای کنترل اشتها و کاهش وزن، افزایش تعداد وعدههای غذایی از 3 به 5 وعده و مصرف موادغذایی کمکالری و سرشار از سبزیجات،میوه و فیبر است.
2. قند و شکر ممنوع!
پرهیز از مصرف قند، شکر و آرد سفید فراوری شده، همچنين کاهش مصرف نمک، قهوه و چای در رژیم غذایی روزانه تاثیر زیادی در بهبود روند کاهش وزن دارد.
3. آب و سرکه بنوشید!
درمانگران شیوههای طبیعی بر این باورند نوشیدن یک لیوان آب که در آن 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب حل شده با وعدههای غذایی به هضم بهتر موادغذایی و پیشگیری از جذب مواد غیرضروری و اخلاطی که به اضافه وزن منجر میشوند، بسیار موثر است.
4. آب لیمو یا گریپ فروت؟
نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت یا لیموترش تازه با آب پرتقال صبح ناشتا تاثیر زیادی در افزایش سوخت و ساز بدن دارد و روند لاغری را سرعت میبخشد.
5. یک هفته گیاهخواری
هر ماه یک هفته گیاهخواری کنید. برای این منظور لازم است در وعدههای غذایی خود علاوه بر مصرف غذاهایی که با سبزیجات تازه تهیه میشوند، نوشیدن آبمیوهها، آب سبزیها و معجون سبزیجات را در میان وعدههای غذایی فراموش نکنید.
6. ورزش کنید
سوختوساز بدنتان را با فعالیتهای بدنی افزایش دهید. شنا، پیادهروی سریع و هدفمند، دویدن و تنیس از جمله بهترین ورزشها برای افزایش سوختوساز بدن و از بین بردن کالریها با فعالیت بدنی است.
7. ماساژ بگیرید
هر شب اندامهای مختلف بدن به ویژه اعضایی که استعداد چاقی در آنها زیاد است را ماساژ دهید. به این ترتیب علاوه بر آنکه میتوانید از تشکیل سلولیت در اندامها پیشگیری کنید، میتوانید به از بین رفتن و دفع سلولیت جمع شده در برخی اندامها نیز کمک کنید. بهتر است بعد از ماساژ یک دوش آب گرم بگیرید.
8. چربی سوز طبیعی بنوشید
از چربیسوزهای طبیعی استفاده کنید. نوشیدن آبمیوههایی مثل پرتقال، گیلاس، انبه، آناناس و همچنين نوشیدن آب سبزیجاتی مانند کلم، کرفس و ترکیبی از دیگر سبزیجات به عنوان بهترین چربیسوزهای گیاهی از سوی متخصصان تغذیه و طب سنتی توصیه میشود.
9. رژیم سخت نگیرید
بهتر است برای کاهش وزن و رسیدن به وزن ایدهآل، کمتر از رژیمهای غذایی سخت و دشوار استفاده کنید. این رژیمها آسیب جدی به سیستم عصبی بدن وارد میکنند و گاهی سلامت پوست و مو را نیز تحت تاثیر قرار میدهند.
10. آزمایش چکاپ بدهید
اگر در گروه افرادی هستید که شیوههای مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه کرده و نتوانستید به وزن ایدهآل خود نزدیک شوید، بهتر است چکاپ کاملی از برخی اندامهاي درونی خود مانند کبد، تیروئید و دستگاه گوارش انجام دهید و با متخصص در این زمینه مشورت کنید.
11. یوگا کنید
برای پیشگیری از پرخوریهای عصبی که ناشی از استرس و تنشهای کاری است از تکنیکهای مدیتیشن، یوگا و متدهایی که به افزایش آرامش شما در طول روز کمک میکند استفاده کنید.
12. ورزش + پیادهروی
اگر به چاقی و نه اضافه وزن مبتلا هستید، علاوه بر آنکه باید پیادهروی را به برنامههای روزانهتان اضافه کنید، باید دستکم يك ساعت در طول روز ورزش کنید تا بتوانید به طور متوسط 2 کیلو در ماه وزن کم کنید.
13. چاشنیهای گیاهی میل کنید
از چاشنیهای گیاهی که به افزایش سوخت و ساز بدنتان کمک میکند استفاده کنید؛ مثلا پودر گیاه کرفس را با پودر زنجبیل و زیره ترکیب كرده و از ترکیب آن با آبلیمو به جای سس سالاد و غذا استفاده کنید.
14. بخارپز یا آبپز بخورید
بهتر است برای کسب نتیجه بهتر برای درمان اضافه وزن، سبزیجات را به صورت روزانه و به شكل آبپز یا بخارپز مصرف کنید. آبپز کردن سبزیجات به هضم بهتر این مواد و جذب بهتر آنها در بدن کمک میکند.
15. ماست و زنجبیل موثر است
هر روز یک کاسه ماست که حاوی زنجبیل رنده شده است، میل کنید. این ترکیب به سوختن کالریها در بدن کمک کرده و موجب کاهش وزن میشود. برای این منظور یک برش کوچک از زنجبیل را درون یک کاسه ماست رنده کنید.
16. آبمیوه صنعتی نخورید
از مصرف آبمیوههای صنعتی که با افزودنیهای شیمیایی همراه است، بهشدت پرهیز کنید. این آبمیوهها سرشار از مواد قندی و افزودنی هستند که موجب تحریک اشتها و افزایش وزن میشوند.
17. حب گیاهی بخورید!
در میانوعدهها حب گیاهی بخورید؛ 4 مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حبهایی اندازه حبه قند بسازید. با مصرف 3 تا 4 عدد از این حبها زمانی که به شدت گرسنه هستید، میتوانید انرژی مورد نیاز خود را تامین کنید بدون آنکه کالری زیادی را جذب کنید.
18. سوپ فراموش نشود
دورانی که مشغول رعایت دستور غذایی خاص به منظور کاهش وزن و رسیدن به وزن ایدهآل هستید، بهتر است در یکی از وعدههای شام یا ناهار از انواع سوپ استفاده کنید. گنجاندن این غذا به برنامه غذایی در روز به پیشگیری از ابتلا به یبوست کمک میکند.
19. ماسک گیاهی بگذارید
در مدت زمانی که از رژیمهای غذایی استفاده میکنید حتما از ماسکهای گیاهی و طبیعی برای افزایش نشاط و شادابی پوستتان استفاده کنید چون بعد از هر رژیم غذایی سلولهای پوستی دچار اختلالهایی میشود که ممکن است زیبایی فرد را تحت تاثیر قرار دهد.
20. سرخکردنی ممنوع!
تا حد امکان از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز کنید و در طول ماه حتما گوشت ماهی و گوشتهای قرمز را به صورت آبپز یا کبابی میل کنید.
21. لبنیات کمچرب بهتر است
لبنیات روزانه خود شامل شیر، ماست، خامه و پنیر را از مواد کمچرب یا فاقد چربی انتخاب کنید زیرا مصرف دراز مدت این مواد با درصد چربی بالا، موجب ابتلا به اضافه وزن میشود.
22. واقعا گرسنهاید؟!
تنها زمانی سراغ خوردن غذا بروید که واقعا میل به خوردن دارید و احساس گرسنگی میکنید و برای آن ساعت مشخصی را در نظر بگیرید. اینگونه نباشد که هنگام هر ملاقات یا دیداری که با دوستی دارید برای گذراندن وقت مشغول خوردن شوید.
23. طب چینی را امتحان کنید
از شیوههای طبیعی درمان چاقی و اضافه وزن مثل طب سوزنی، طب چینی و هومیوپاتی برای کاهش وزن استفاده کنید. سعی کنید دستکم یک بار این شیوهها را تجربه کنید تا از فواید آن بهرهمند شوید.
24. تلویزیون را خاموش کنید
به هنگام مصرف وعدههای غذایی هرگز به تماشای تلویزیون، فیلم و یا اخبار مشغول نشوید. این کار موجب میشود در طول مدت صرف غذا متوجه میزان غذا و کالریای که مصرف کردید نباشید.
یک متخصص پوست و مو با بیان این که پائیز فصل مناسبی برای پوست نیست، گفت: تغییرات ناگهانی دما، ورزش باد و خشکی هوا باعث میشوند که پوست آب خود را که ضامن نرمی و خاصیت ارتجاعی آن است، از دست بدهد. دکتر سپیده پیام گفت: در این فصل از سال، پوست بیش از هر زمان دیگری به عناصر اصلی و مغذی از قبیل ویتامین A و E و اسیدهای چرب نیاز پیدا میکند. ویتامین A در مواد مغذی مانند هویج و زردآلو و جگر گوساله موجود است.
وی در خصوص اینکه چگونه از پوست خود در این فصل محافظت به عمل آوریم، توصیه کرد: در سطح پوست یک لایه هیدرولیپدیک وجود دارد که در حفظ و مراقبت از پوست نقش موثری ایفا میکند به ویژه زمانی که شرایط جوی پائیز به پوست آسیب میرساند، لازم است که در مراقبت از آن کوشاتر باشیم.
وی افزود: در زمان شست و شوی پوست باید دقت داشته باشیم که از محصولات پاک کننده قوی و آب آهک دار دوری کنیم و در حین تمیز کردن پوست باید با ملایمت و به وسیله یک محصول پاک کننده با pH خنثی باشد تا تعادل آسیب پذیر و حساس لایه هیدرولیپدیک را بر هم نزند و موقع خشک کردن پوست حوله نرمی را انتخاب کنیم و آن را روی پوست صورت یا بدنتان با خشونت نکشید بلکه به صورت ضربهای آرام پوست را خشک کنیم.
این شرکت در سال 1391 بعنوان یکی از بزرگترین و معتبر ترین تهیه و توزیع کنندگان محصولات مجاز دارویی، داروهای گیاهی، مکمل های غذایی و آرایشی بهداشتی تاسیس گردید و از همان آغاز فعالیت های خود با در پیش گرفتن سیاست های مثبت کاری خود و تلاش جهت رسیدن به اهداف توانست به سرعت اعتبار و اعتماد ویژه ای نزد مصرف کنندگان کسب کند.
اعتبار اعضای هیئت مدیره، مدیران اجرایی و همکاران متخصص و کار آزموده از نقاط قوت و بارز این شرکت می باشد.این شرکت پیشتاز در ارائه راه حل های متکی بر تکنولوژی پیشرفته دنیا در حوزه سلامت می باشد که این موفقیت را مدیون همکاران ومتخصصان شایسته خود است.