Phthalates come from a class of industrial chemicals that are used to make food packaging materials and other items involved in the manufacture of fast food and dairy produce.
Previous studies have suggested that these chemicals leach out of plastic food packaging, causing contamination of highly processed foods.
Researchers at Milken Institute School of Public Health at the George Washington University in Washington, DC, led by Ami Zota, are among the first to investigate the relationship between fast-food consumption and exposure to the chemicals.
Zota and coauthors examined data for 8,877 participants. To gather the information, they distributed a questionnaire and collected a urinary sample for each respondent.
The subjects answered detailed questions on what food they had eaten, including fast food, in the last 24 hours.
The researchers tested the urinary samples to see if they contained the breakdown products of two phthalates: di-isononyl phthalate (DiNP) and di-2-ethylhexylphlatate (DEHP).
23.8% more DEHP, 40% more DiNP in fast-food consumers
Findings showed that the more fast food an individual reported eating, the higher their exposure to phthalates.
Compared with those who had not consumed fast food, the urine of participants who ate the most fast food had 23.8% higher levels of the breakdown product for DEHP, and the levels of DiNP metabolites were 40% higher.
Meat items and grain-based foods, such as bread, cake, pizza, burritos, rice dishes and noodles, appeared to contribute the most significantly to phthalate exposure, supporting previous findings that grains are an important source of phthalate exposure.
Another chemical used in plastic food packaging, Bisphenol A (BPA), has been linked with health and behavioral problems, especially among young children. Zota's team also looked for signs of BPA among their participants.
High BPA levels after eating fast-food meat products
The team found no association between total fast-food intake and BPA, but those who consumed fast-food meat products had higher BPA levels than those who had not eaten fast food.
Ongoing research suggests that phthalates feature in a range of personal products, toys, perfume and even foods. In 2008, Congress banned phthalates in children's toys due to concerns that they could be hazardous to health.
There is also evidence that DEHP and DiNP leach out of products and into the body, potentially causing problems for the reproductive system, including infertility.
However, they remain in use, and it could be years before large studies confirm a link between phthalates, fast food and health problems, says Zota.
Meanwhile, she suggests avoiding frequent consumption of fast foods because of the amounts of fat, salt and calories that they contain.
She says people "can't go wrong by eating more fruits and vegetables and less fast food." She adds that the health benefits of consuming whole foods "go far beyond the question of phthalates."
آهن
یکی از اصلی ترین مشکلات بسیاری از خانم ها کمبود آهن است که می تواند بسیاری از فعالیت های بدن را تحت تاثیر قرار دهد. فقر آهن در بسیاری موارد باعث به وجود آمدن کم خونی در زنان می شود، این بیماری معمولا با علائمی مانند احساس ضعف، رنگ پریدگی، سردرد، دست و پاهای سرد، ناخن شکننده، ضربان قلب سریع و کمبود توانایی همراه است. کمبود آهن بیشتر از همه در زنان باردار دیده می شود که با تجویز میزان لازم آهن توسط پزشک به راحتی قابل درمان است. در عین حال غذاهایی مانند جگر، گوشت ها، غذاهای دریایی، خشکبار مانند آلو و کشمش و یا غلات دارای میزان قابل توجهی از آهن هستند. البته باید این را در نظر گرفت که آهن موجود در مواد خوراکی گوشتی به سرعت جذب بدن می شود در حالیکه میزان جذب آهن غیرگوشتی در بدن کمتر است.
ویتامین D
بدن زمانی که در مقابل نور خورشید قرار می گیرد خود به خود ویتامین Dمی سازد اما بسیاری از افراد آنگونه که باید این ویتامین را دریافت نمی کنند در حالیکه این ویتامین یکی از اصلی ترین مواردی است که بدن خانم ها به آن نیاز دارد چرا که کمبود آن به راحتی می تواند باعث بروز بیماریهایی مانند ناراحتی قلبی یا شکستگی استخوان شود، در عین حال این ویتامین نقش زیادی در بالابردن سیستم ایمنی بدن دارد. بنا بر توصیه پزشکان مصرف دو هزار واحد از این ویتامین در طول روز مناسب است و از آن جایی که این ویتامین قابل حل است می توان آن را با مواد غذایی مختلف از جمله ماست یا تخم مرغ مصرف کرد. البته نباید این امر را هم نادیده گرفت که مصرف بیش از اندازه این ویتامین به خصوص اگر همراه با مصرف زیاد کلسیم باشد به راحتی می تواند منجر به مسمومیت یا منجر به بسیاری دیگر از بیماری ها شود بنابراین باید در نحوه مصرف این ویتامین دقت زیادی شود.
کلسیم
به گزارش بازتاب زندگی، کلسیم نیز یکی دیگر از مواد ضروری لازم برای سلامتی است که بیشتر در استخوان ها و دندان ها وجود دارد و در صورتی که میزان آن در بدن کم شود به راحتی موجب پوکی استخوان می شود. کلسیم از جمله موادی است که معمولا به میزان کافی در غذاها وجود دارد به طور مثال می توان گفت که لبنیات و سبزی منابعی غنی از کلسیم هستند. اما بسیاری از افراد هستند که از طریق خوردن غذاها به دلایل مختلف مانند حذف برخی مواد غذایی قادر به جذب کلسیم کافی برای بدنشان نیستند بنابراین مجبور به استفاده از مکمل برای تامین کلسیم هستند. خانم ها باید این امر را در نظر بگیرند که کلسیم به غیر از اینکه سلامت استخوان هایشان را تامین می کند تاثیر بسیار زیادی در بهتر کردن خلق و خویشان دارد و در عین حال بسیاری از عوارض قاعدگی را از بین می برد. این را هم باید در نظر گرفت که تنها خوردن شیر نمی تواند به تنهایی تمام کلسیم لازم برای بدن را تامین کند و باید تمام خوردنی هایی که دارای کلسیم هستند را در برنامه غذایی جا داد و در صورتی که بدن تنها با خوردنی ها نتواند کلسیم لازم را تامین کند با تجویز پزشک می توان به سراغ قرص های کلسیم رفت.
امگا 3
این روزها از فواید امگا 3 زیاد می شنویم، امگا 3 یکی از اسیدهای چرب ضروری برای بدن است که تا حد زیادی برای ادامه حیات لازم است و در عین حال چون توسط بدن انسان قابل تولید نیست حتما باید با مکمل ها تامین شود. امگا 3 علاوه بر اینکه بر روی عملکرد مغز تاثیر زیادی دارد و در پیشگیری از ابتلا به آلزامیر بسیار مفید است می تواند تا حد زیادی عصبانیت را کاهش دهد، از دیگر مزیت های آن هم کمک به پمپاژ بهتر خون توسط قلب است. بهترین منابع تامین اسید چرب امگا 3 برای خانم ها انواع آبزیان، تخم کدو، گردو و یا روغ سویا هستند، البته پژوهشگران معتقدند برخی مواد غذایی غنی شده با امگا3 مانند نان ها، آبمیوه، روغن و یا تخم مرغ هم می توانند این نیاز بدن را تامین کنند. در هر حال اگر ماهی در سبد غذایی خانواده جایگاه محکمی داشته باشد بدون نیاز به مکمل ها امگا 3 لازم برای بدن قطعا تامین می شود.
ویتامین B
به گزارش بازتاب زندگی، انواع ویتامین های گروه Bبرای قوی تر کردن سیستم بدن لازم هستند و نکته جالب اینجاست که این ویتامین ها تا حد زیادی عوارض ناشی از افسردگی را کاهش می دهند، توانایی مغز را زیاد می کنند، به سوءهاضمه کمک می کنند و برای عملکرد صحیح قلب بسیار مفید هستند. این ویتامین به مقدار زیاد در اسفناج، گوشت و لبنیات وجود دارد و فهمیدن کمبود آن در بدن کار سختی نیست، کافی است خانم ها علائمی مانند خستگی، کم اشتهایی، سردرد، کمبود وزن، زودرنجی و تغییر ضربان قلب داشته باشند تا بدانند بدنشان نیاز به این ویتامین دارد.
منیزیم
منیزیم از جمله مواد لازم برای بدن است که به شکل مستقیم بر روی خلق و خوی افراد تاثیر می گذارد بنابراین اگر می خواهید خوش اخلاق باشید باید در طول روز 350 میلی گرم منیزیم به بدنتان برسانید که علاوه بر اینکه به سالم ماندن استخوان ها کمک می کند تا حد زیادی در درمان بی خوابی هم موثر است. برای تامین منزیم کافی است به سراغ سبزی ها رفت بنابراین اگر خانم هایی هستند که کمتر سبزیجات مصرف می کنند حتما باید تحت نظارت پزشک از مکمل استفاده کنند. البته هشدار مهم در رابطه با استفاده از این مکمل دارویی این است که اگر ناراحتی کلیه دارید نباید به هیچ عنوان به سراغ این مکمل بروید.
سلامت نیوز: 6 مکمل دارویی ضروری برای زنان چیست؟
از آنجا که سیستم بدن این افراد متفاوت از هم عمل می کند، برای کاهش وزن لازم است از اصول متفاوتی پیروی کنند. این توصیه های پاییزه برای گروه های خونی مختلف تنظیم شده است.
گروه خونی A
این افراد درونگرا، مسئول، با دقت و حساس به جزئیات هستند. بدن آنها بیشتر از هر چیز به میوه ها و سبزیجات واکنش مثبت نشان می دهد و این، بهترین خوراکی برای آنهاست.
بهترین رژیم برای آنها استفاده از ماهی است. آنها می توانند برای کاهش وزن هفته ای دو بار از ماهی استفاده کنند. ماهی هم به صورت پخته در فر و هم کبابی برای کاهش وزن مفید است. آنها می توانند سبزیجات را به غیر از بادمجان، قارچ و کلم همراه با ماهی مصرف کنند. هفته ای دو بار خوردن غذای گیاهی هم می تواند برای کاهش وزن آنها مفید باشد. فرآورده های سویا هم برای آنها عالی است. پیتزای سویا، ماکارونی با سویا و غذاهای اینچنینی می تواند به خوبی به کاهش وزن آنها کمک کند. این افراد بهتر است روغن نباتی را جایگزین روغن های حیوانی مثل کره کنند.
گروه خونی B
افراد دارای گروه خونی B مستقل و خودکفا، هنرمند و دوستدار دانش هستند. بهترین غذا برای آنها لبنیات است. آنها بهتر است لبنیات و گوشت قرمز را در برنامه غذایی خود بیشتر کنند.
این افراد بهتر است گوشت مرغ را کمتر از هر چیز دیگری در برنامه غذایی خود بگنجانند. بهترین جایگزین برای کاهش وزن این افراد ماهی و گوشت قرمز است. بدن این افراد با سبزیجاتی مثل هویج، کلم بروکسل، گل کلم، انواع فلفل، چغندر و بادمجان سازگاری خوبی دارد. آنها می توانند به راحتی پیتزای گیاهی بخورند. چون پنیر پیتزا برای آنها خوب است. یکسری پنیر گیاهی برای پخت غذا برای آنها مفید است. برای مثال توفو در خورش، پنیر کبابی و پنیرهای دیگر. آنها می توانند سالاد را به همراه ماست صرف کنند و با این برنامه شاهد کاهش وزن و سلامت و شادابی بیشتر خود باشند.
گروه خونی O
مهمترین ویژگی شخصیتی این افراد این است که فعال، خلاق، بلند پرواز و خوش فکر هستند. آنها اولین گروه خون در بین اجداد انسان ها بوده اند و بدن آنها با مصرف گوشت قرمز سازگاری زیادی دارد.
خوراکی هایی مثل بروکلی و اسفناج و سبزیجاتی که رنگ آنها سبز تیره است، برای این گروه عالی است. برای داشتن یک رژیم کاهش وزن بهترین راه کم کردن غلات و افزودن پروتئین است. کباب گوشت قرمز به همراه سبزیجات بخارپز بهترین رژیم برای آنهاست. البته باید توجه کنند وضعیت سلامت آنها به گونه ای نباشد که محدودیت مصرف گوشت قرمز داشته باشد. توجه به بیماری هایی مثل نقرس، فشارخون و بیماری های قلبی مقدم بر توجه به گروه خونی است. به علاوه آنها می توانند پیاز قرمز، انواع فلفل، کلم قمری، کدو تنبل، جعفری، تره فرنگی، زیتون، کلم پیچ و جگر را هم در برنامه غذایی خود بگنجانید.
گروه خونی AB
آنها خودرای و مستقل، علاقمند به مطالعه و ورزش و کم حرف هستند. آنها دارای کامل ترین گروه خونی بین افراد بشر هستند. بدن آنها بیشتر از هر چیز با گوشت سفید هماهنگ می شود.
حبوبات و غلات برای این گروه عالی است. یک رژیم متعادل که در آن انواع حبوبات، غلات، سبزیجات سبز و گوشت مرغ و ماکیان و لبنیات باشد، بهترین رژیم برای کاهش وزن آنهاست. به جز میگو که بهتر است با احتیاط مصرف کنند، استراتژی کاهش وزن این افراد بهتر است کم خوردن باشد تا غذای خاص خوردن. انواع ماست، پاستا، میوه هایی مثل آناناس، پنیرها و پروتئین های گیاهی می تواند به سلامت این افراد کمک کند. در واقع آنها بهتر است یک برنامه کامل که تمام گروه های غذایی را شامل می شود انتخاب کنند و با توجه به کاهش مقدار غذای مصرفی به کاهش وزن اقدام کنند.
ریزش مو علل مختلفی دارد، کمبود مواد غذائی و نخوردن غذای کافی یکی از عوامل مهم ریزش مو است. بعضی از افراد به خاطر رژیمهای غلط غذائی که برای لاغری میگیرند، دچار ریزش مو میشوند. آیا میدانید تغذیه سالم یعنی موهای زیبا؟ بله شما میتوانید با رعایت رژیم غذایی درست و سالم نه تنها از ریزش مو جلوگیری کنید بلکه باعث پرپشتی و زیبایی موهای خود شوید.
معمولاً کسانی که دچار بیماری میشوند، پس از بهبود، ریزش مو میگیرند که این هم به علت کمبود مواد غذایی است. برای درمان ریزش مو باید هم مواد غذائی مفید و مناسب مصرف نمود و هم به موها و ریشههای آن غذا داد.
درمان های گیاهی برای ریزش مو
برای غذا دادن به موها میتوان از آب میوههای گوناگون مانند آب خیار، آب هلو، آب انگور و غیره استفاده نمود. کسانی که موهای خشکی دارند و دچار ریزش مو میشوند، میتوانند از مخلوط کتیرا و زردهٔ تخم مرغ استفاده کنند. کسانی که موهای چرب دارند به هیچ وجه نباید از زردهٔ تخم مرغ برای تقویت موهای خود استفاده کنند. این دسته از افراد میتوانند از مورد سبز و آب نخود استفاده نمایند. تقویت مو با روغن های گیاهی را فراموش نکنید.
یکی دیگر از داروهای طبیعی برای تقویت موی سر، استفاده از ماده لزج اطراف تخمههای خربزه، طالبی و گرمک است. برای این کار، تخمهها را در دستان خود مالش دهید تا دستانتان چرب شود، سپس چربی به دست آمده را به سر خود بمالید و بگذارید یک ساعت بماند و خشک شود. سپس سر خود را با آب ولرم بشویید.
یکی دیگر از مواد غذایی مفید برای موهای سر، آب انگور است. به کسانی که از بستر بیماری برخاسته و دچار ریزش موی شدید هستند، توصیه میشود در شبانه روز، سه لیوان آب انگور میل کنند.
کلسترول، باعث کمبود ویتامین «ب» سر میشود که این کمبود، ریزش مو را به همراه خواهد داشت. چربی خون در اطراف پیاز مو جمع شده و مانع تنفس و تغذیه آن میگردد. بنابراین خوردن و مالیدن این ویتامین و مواد حاوی آن از جمله سبوس گندم و جو، پوست چلتوک برنج، نانهای پخته شده با آرد سیاه و همچنین ماءالشعیر، به جلوگیری از ریزش مو بسیار کمک میکند.
عشایر ایران یک روش بسیار جالب برای تقویت موی سر دارند که به این صورت است: یک خیار درشت و آبدار را که کامل رسیده و پوست آن زرد شده است را بردارید و آن را به طور عمودی به دو قسمت برش بزنید. سپس مقداری جوی پوستنکنده را در وسط خیار فرو برید، به طوری که جوها از آب خیار استفاده کرده و روئیده و جوانه بزنند. سپس خیار را با جو و جوانهٔ آن خشک کرده و بکوبید. مقداری از آن را خورده و با بقیهٔ آن، سر خود را بشوئید. این جوها سرشار از ویتامین ب و دیگر املاح بوده و برای تقویت موهای سر بسیار مفید است.
علت دیگر ریزش موی سر، کندی جریان خون در پوست کف سر است. برای جلوگیری از این نوع ریزش مو، باید از موادی استفاده نمود که تحریک کننده بوده و موجب افزایش گردش خون میگردد. برای استفاده از این گیاهان، باید از متخصص و پزشک کمک گرفت و تست انجام گیرد تا حساسیت داشتن و یا نداشتن به آن گیاه یا دارو مشخص گردد. در صورت عدم حساسیت، شستشوی سر با جوشاندهٔ برگ انجیر و استفاده از شیرهٔ آن بسیار مفید میباشد. این جوشانده به این روش تهیه میگردد که، یکی دو برگ انجیر را جوشانده و در شیشهای میریزیم. سپس کمی از آن را برداشته و فقط موی سر را با آن خیس میکنیم. دقت کنید که از این جوشانده روی پوست صورت و بدن شما نریزد. برس کشیدن و مالش پوست سر نیز مفید است، به شرط آنکه پوست سر ملتهب نبوده، غدد زیر پوست کمبود مواد معدنی نداشته و خراب نشده باشند.
شستشو و تمیز نگه داشتن موی سر نیز در بهبود جریان خون سر و تنفس مو، بسیار سودمند است.
یاقوت رویان محصولی را وارد بازار نموده که در درمان، رشد و تغذیه پوست و مو بسیار مفید است. این مکمل که Rigendiet Retard نام دارد حاوی روی(zinc) به عنوان یک ماده معدنی و عامل اساسی در سلامت و بازسازی بافت های آسیب دیده بشمار میرود و همچنین حاوی مس برای تولید ملانین ، سلنیم جهت خنثی کردن رادیکال های آزاد که موجب پیری پوست می شوند، ویتامین E ، ویتامین B۱۲، پانتوتنیک اسید، فولیک اسید ، و متیونین و سیستین می باشد. این مکمل که محصول ESI ایتالیا است در تمام داروخانه های سراسر کشور در دسترس شما قرار دارد.
سرماخوردگي يک عفونت ويروسي مسري است که راه هاي تنفسي فوقاني را آلوده نموده و باعث تحريک و ترشح در راه هاي هوايي مي شود. ابتلا به سرماخوردگي ممکن است در اثر تماس با فرد آلوده يا تماس با وسايل آلوده صورت پذيرد و گاهي عواملي مانند سرما، استرس و خستگي مي توانند شرايط را براي فعاليت ويروس سرماخوردگي نهفته در مجراي تنفسي مناسب کند.
سرماخوردگيها معمولا ناگهاني شروع ميشوند. آب ريزش در ابتدا شفاف بوده و ممکن است شدت يافته و زرد رنگ گردد. گرفتگي بيني، سرفه، گلودرد، بي حالي، خستگي، بيتابي، بي اشتهايي، گاها ريزش اشک و التهاب از علائم عمده آن است.
عوامل موثر در بروز سرماخوردگي:
ويروسهاي سرماخوردگي پس از ورود به بدن در مخاط دستگاههاي تنفسي ايجاد بيماري کرده و همراه با ترشحات دستگاه تنفسي از فردي به فرد ديگر قابل انتقال است. بنابراين:
- دست دادن، روبوسي، عطسه و سرفه در محلهاي عمومي باعث انتقال آن ميشود.
- رطوبت و درجه حرارت در انتشار ويروس نقش دارد، اين بيماري در کشورهاي مناطق معتدل در فصل سرما (زمستان و پاييز) به علت بارندگي و رطوبت بيشتر است.
- از ديگر علل افزايش بروز سرماخوردگي در فصل سرما حضور در مكانهاي شلوف همچون وسايل نقليه عمومي و تجمع در فضاهاي بسته و عدم استفاده از تهويه مناسب است.
- تغذيه يکي از فاکتورهاي موثر در عملکرد سيستم ايمني است. بنابراين سوء تغذيه در بروز بيماريهاي عفوني نقش مهمي را ايفا ميکند. ابتلا به بيماريهاي مزمن قلبي ، کليوي و ريوي نيز فرد را مستعد ابتلا به اين عفونت ميکند.
سرماخوردگي بيماري است که اگر چه مرگ و مير به دنبال ندارد ولي بروز آن باعث مشکلات زيادي براي افراد مي شود و باعث غيبت از کار مي شود. از طرفي با انجام اقداماتي به راحتي قابل پيشگيري است بنابراين در مبارزه با سرما خوردگي، پيشگيري بايد هدف اصلي باشد براي پيشگيري بايد اقدامات زير را انجام داد:
1 - دستهاي خود را بشوئيد: بيشتر ويروس هاي سرماخوردگي از طريق تماس مستقيم منتشر مي شوند. کسي که سرماخورده است بداخل دست هاي خود عطسه کرده و سپس اشيائي مثل تلفن ، صفحه کليد کامپيوتر يا ليوان را لمس مي کند. ميکروبها مي توانند براي ساعت ها و در بعضي موارد هفته ها زنده باقي مانده و سپس به فرد بعدي که آن اشياء را لمس مي کند منتقل شود . بنابراين بايد دستهاي خود را مکرراً بشوئيد . در صورتي که امکان شستن دستتان را نداريد دستهاي خود را بسيار سخت براي يک دقيقه به هم بماليد . اين کار باعث جداشدن اکثر ويروسهاي سرماخوردگي از پوست مي شود .
2 - سرفه و عطسه خود را با دستانتان نپوشانيد: زماني که احساس مي کنيد در حال سرفه يا عطسه هستيد از يک دستمال دستمال استفاده کرده و آنرا بلافاصله دور بياندازيد . اگر دستمال نداريد سر خود را از افرادي که نزديک شما هستند به طرف ديگر چرخانده و به فضاي آزاد سرفه کنيد .
3- صورتتان را لمس نکنيد: ويروسهاي سرماخوردگي از طريق چشم ، دهان و بيني وارد بدن شما مي شوند . لمس صورت کودکان راه اصلي ابتلاي آنان به سرماخوردگي بوده و همچنين موجب انتقال سرماخوردگي از آنان به والدينشان مي باشد .
4 - مقدار زيادي مايعات بنوشيد: آب سيستم بدن شما را شستشو داده و باعث خروج سموم از بدن شما مي شود . يک فرد بالغ سالم بطور متوسط روزانه 8 ليوان مايعات نياز دارد
5 - از سونا استفاده کنيد: وقتي به سونا مي رويد هوائي که استنشاق مي کنيد بالاتر از 80 درجه است و اين درجه حرارت باعث از بين رفتن ويروس هاي سرماخوردگي مي شود .
6- از هواي آزاد استفاده کنيد: اکثريت افراد در زماني که هوا سرد است در خانه و محوطه هاي بسته مي مانند بنابراين ميکروبهاي بيشتري در اطاق هاي خشک و شلوغ در حال گردش است .
7- ورزش هاي آيروبيک را به طور منظم انجام دهيد: اين ورزش ها باعث افزايش سلولهاي مقابله کننده با ويروس در بدن مي شود .
8- غذاهاي گياهي مصرف کنيد: مواد طبيعي موجود در گياهان باعث افزايش ويتامين هاي بدن مي شود . بنابراين ميوه و سبزيجات سبز تيره ، قرمز و زرد مانند اسفناج ، کاهو ، هويج ، گوجه فرنگي ، سير و ... مصرف کنيد . آب پرتقال هرچه تازه تر باشد ويتامين C بيشتري دارد و طول مدت درمان را کوتاهتر مي کند
9- ماست بخوريد : باکتري هاي مفيد موجود در ماست باعث تحريک توليد مواد سيستم ايمني شده که با بيماري مبارزه مي کند .
10- سيگار نکشيد: آمار نشان مي دهد که سيگاري ها دچار سرماخوردگي هاي بيشتر و مکرر مي شوند . حتي نزديک به افراد سيگاري بودن بطور واضح سيستم ايمني را از بين مي برد. دود راههاي هوائي بيني را خشک کرده و مژک هاي آنرا فلج مي کند . مژک هاي موهاي ظريفي هستند که مخاط بيني و ريه ها را پوشانده و با حرکات موجي شکل خود ويروس هاي سرماخوردگي را از مجاري بيني خارج مي کنند . يک سيگار مژک ها را براي 30-40 دقيقه فلج مي کند.
11- مصرف الکل را قطع کنيد : مصرف الکل کبد را که اولين سيستم تصفيه کننده بدن است را تخريب کرده و اين به اين معناست که تمامي انواع ميکروبها بدن شما را به سرعت ترک نخواهند کرد .
12- راحت و آسوده باشيد: اگر شما بتوانيد آرامش داشته باشيد مي توانيد سيستم ايمني خود را به هنگام نياز فعال کنيد.
13- غرغره کردن نمك: اين كار باعث مرطوب شدن گلو و بهبودي موقت مي شود. اين کار را با استفاده از يک قاشق چايخوري نمک داخل يک استکان آب ولرم و روزانه حدود 4 بار انجام دهيد .
: اکثر افراد هنگامی که دچار دندان درد، کمردرد یا دیگر آسیبها از این نوع میشوند برای تسکین درد به مصرف دارو روی میآورند که البته داروها بدون عوارض نیستند.
کارشناسان سلامت معتقدند در برخی از مواقع میتوان از مسکنهای طبیعی مختلف برای تسکین درد کمک گرفت و بسیاری از داروهای گیاهی در درمان التهاب و دیگر بیماریهای مرتبط با آن موثر هستند. گزینههای درمانی گیاهی در گروه داروهای جایگزین و مکمل قرار میگیرند که برخی از انواع موثر آنها شامل موارد زیر میشوند:
- پوست درخت بید: برخی افراد اغلب از پوست درخت بید برای تسکین علائم التهاب که عامل اصلی بیشتر دردها به حساب میآید، استفاده میکنند. ترکیب شیمیایی «سالیسین» که با عنصر اصلی موجود در آسپرین شباهت دارد در پوست درخت بید موجود است. از مدتها قبل برخی از افراد پوست درخت بید را برای رهایی از درد و تب میجویدند. اکنون نیز این ماده به عنوان گیاهی خشک فروخته شده و شبیه به چای مصرف میشود. همچنین میتوان از آن برای درمان سردرد، کمردرد، التهاب مفاصل و چندین بیماری دیگر استفاده کرد. با این وجود زیادهروی در مصرف این گیاه موجب به هم خوردن معده، طولانی شدن زمان خونریزی و کاهش سرعت عملکرد کلیهها میشود.
- زردچوبه: این چاشنی که در غذاهای هندی استفاده فراوانی دارد حاوی ترکیب «کورکومین» است که به عنوان یک نوع آنتی اکسیدان، بدن را در برابر مولکولهای رادیکال آزاد که به سلولها و بافتها آسیب میرسانند، حفاظت میکند. زردچوبه برای درمان بیماریهای مختلفی از جمله به هم خوردن معده، پسوریازیس، زخمها، سوءهاضمه، رودل و حتی سرطان مورد استفاده دارد. همچنین برخی از مبتلایان به التهاب مفاصل به مصرف زردچوبه به عنوان یک مسکن طبیعی روی میآورند چراکه این ادویه به تسکین التهاب کمک میکند.
- میخک: میخک نیز همچون دیگر مکملهای گیاهی برای درمان انواع مختلف بیماریها کاربرد دارد. این گیاه دارویی میتواند در درمان سرماخوردگی و حالت تهوع موثر باشد. همچنین میتوان از آن برای تسکین دردهای مرتبط با سردرد، التهاب مفاصل و دندان درد بهره برد. نتایج به دست آمده در یک بررسی حاکی از آن است که میخک در بهبود عفونتهای قارچی تاثیرگذار است هرچند ضرورت دارد تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود. با این حال کارشناسان به افراد مبتلا به اختلالهای خونریزی یا مصرفکنندگان داروهای رقیقکننده خون در مورد مصرف میخک هشدار میدهند چراکه روغن این گیاه موجب افزایش خطر خونریزی غیرمعمولی میشود.
- طب سوزنی: این شیوه درمانی سنتی در چین با متعادل ساختن مجراهای طبیعی انرژی در بدن به تسکین انواع درد کمک میکند. متخصصانِ طب سوزنی در این روش درمانی، سوزنهای بسیار ظریف و ریزی را داخل پوست وارد میکنند. همچنین محل قرار دادن این سوزنها به منبع و علت درد بستگی دارد. در این روش شدت درد بیمار به دلیل ترشح ماده شیمیایی سروتونین که تسکین دهنده درد است کاهش مییابد.
- گرما و سرما: در میان شایعترین روشهای خانگی درمان درد میتوان به قرار دادن مستقیم یخ یا حرارت دادن محل درد اشاره کرد. در حالی که این دو روش به نظر مسکنهای شگفتانگیزی نیستند اما اغلب مردم به طور دقیق آگاه نیستند که از هر کدام از این دو روش در چه مواقعی استفاده کنند تا به نتیجه مطلوب برسند.
در موارد کشیدگی ماهیچهای و تاندونها میتوان با قرار دادن یخ از میزان التهاب و ورم بلافاصله پس از آسیبدیدگی کاست. همچنین پس از رفع التهاب، گرما در کاهش میزان سفتی ناشی از کشیدگی ماهیچهای موثر است. همچنین قرار دادن کیسه یخ روی سر در تسکین سردرد مفید است. علاوه بر این باید دقت داشت در صورتی که علت درد از آرتروز ناشی شود حرارت دادن بیش از استفاده از کیسه یخ تاثیرگذار خواهد بود.