• تلفن :3902-21-0098

Super User

نوتشه شده توسط Super User

نتایج یک پژوهش در دانشگاه آدلاید استرالیا برای نخستین ‌بار ثابت ‌کرده است که مصرف هسته‌ی ‌انگور به تأثیر شیمیایی در کشتن سلولهای سرطان کولون و نیز کاهش عوارض‌ جانبی شیمی ‌درمانی کمک می‌کند.
طی این بررسی گفته شده ‌است که همراه ‌کردن عصاره‌ی هسته‌ی انگور با شیمی‌درمانی بالقوه یک رویکرد تازه برای درمان سرطان روده است و استفاده از این دو عامل با ‌هم سبب کاهش صدمه‌ی روده می‌شود که به ‌علت شیمی‌درمانی سرطان حاصل می‌شود و آثار یکدیگر را تقویت می‌کنند.
مدارک فراوانی در‌مورد منافع تانن‌ها یا پلی‌فنل‌های هسته‌ی انگور به‌ عنوان آنتی‌اکسیدان و عوامل ضد‌التهابی وجود دارد و به تازگی نیز خواص ضدسرطان آن به اثبات رسیده است. در این بررسی، برای نخستین‌ بار ثابت ‌شد که هسته‌ی انگور قدرت تأثیر یکی ‌از داروهای اصلی شیمی‌درمانی را بر یاخته‌های سرطان کولون تقویت می‌کند.
نتیجه‌ی این پژوهش ‌حاکی از آن است که مصرف خوراکی‌ هسته‌ی انگور در بررسی‌های آزمایشگاهی به طور قابل ‌توجه سبب کاهش التهاب و صدمه‌ی بافتی ناشی ‌از شیمی ‌درمانی در روده‌ی کوچک شده و دارای آثار مضر بر یاخته‌های غیرسرطانی نبوده است. بر خلاف شیمی‌درمانی، به ‌نظر می‌رسد هسته‌ی انگور به ‌صورت انتخابی بر یاخته‌های سرطان تأثیر کرده و به یاخته‌های سالم تأثیر چندانی ندارد.
پژوهشگران از عصاره‌ی هسته‌ی انگور‌ی استفاده کرده بودند که در بازار وجود داشت. تانن‌های استخراج‌ شده از هسته‌ی انگور را فریز و خشک‌کرده و به‌صورت پودر در می‌آورند. این عصاره با استفاده از یاخته‌های سرطان کولون کشت شده در بررسی‌های آزمایشگاهی آزموده‌ شد.
طی این پژوهش، عصاره‌ هسته‌ی انگور بر روده‌ی سالم با غلظت تا ‌1000 میلی‌گرم به ‌ازای کیلوگرم دارای آثار جانبی نبود. به ‌طور قابل ‌توجه در ‌مقایسه با شیمی‌درمانی شاهد سبب کاهش صدمه‌ی روده می‌شد. تا 55 درصد از التهاب ناشی ‌از شیمی‌درمانی کاست و آثار مهارکننده‌ی رشد شیمی‌درمانی بر یاخته‌های سرطان کولون درکشت را تا 26 درصد افزایش داد.
نتایج بررسی‌های تجربی نشان ‌داد که عصاره‌ی هسته‌ی انگور از التهاب ناشی ‌از شیمی‌درمانی و صدمه‌ی آن می‌کاهد و به حفاظت یاخته‌های سالم درمجرای معده و روده کمک می‌کند. در عین‌ حال که این تأثیر بسیار امیدوار کننده است، دانشمندان در آغاز این نگرانی را داشتند که آیا هسته‌ی انگور سبب کاهش کارآمدی شیمی‌درمانی شود.

به‌ عکس، مشخص‌ شد که عصاره‌ی هسته‌ی‌انگور نه ‌تنها به قدرت شیمی‌درمانی در کشتن یاخته‌های سرطان کمک ‌کرد بلکه در یکی ‌از غلظت‌ها قوی‌تر از شیمی درمانی عمل کرد.

هسته‌ی انگور به ‌عنوان درمان ضد‌التهابی بسیاری از بیماری‌های روده و اکنون به‌عنوان درمان احتمالی ضد‌سرطان قدرت بالایی دارد. این نخستین نتایج ضدسرطانی از کشت یاخته‌ حاصل شده و مرحله‌ی بعد تحقیق وسیع‌تر در ‌این ‌زمینه است.

این بررسی در نشریه‌ی معتبر PLoS ONE انتشار یافته است.

دانشمندان سرطان‌شناسی دانشگاه اوسلو در نشستی بین‌المللی که در ژانویه‌ی 2014 به‌ همت انجمن تومورشناسی بالینی آمریکا (ASCO) در سانفرانسیسکو برگزار شده بود، اعلام کردند درمان ترکیبی سرطان پروستات، نرخ مرگ ‌و ‌میر ناشی از این بیماری را تا بیش از نصف کاهش می‌دهد.
با افزودن رادیوتراپی به درمان استاندارد هورمونی علیه سرطان پروستات، نرخ بقای‌ 10 ‌تا‌ 15 ساله‌ مردان مبتلا به سرطان پروستات بیش ‌از دو برابر می‌شود. این نتیجه‌، حاصل یک بررسی پیگیری دراز‌مدت است که در بیمارستان دانشگاهی اسلو در نروژ انجام شده است.
زمانی که این بررسی در 1996 آغاز شد، درمان استاندارد تنها شامل درمان با هورمون بود، اما با این کارآزمایی ثابت ‌شد که افزودن رادیوتراپی به درمان سبب افزایش میزان بقای زندگی بیمار می‌شود.
این درمان ترکیبی نرخ بقای زندگی 10‌ساله را دو برابر می‌کند و بیانگر آن است که این رویکرد باید به ‌عنوان گزینه‌ استاندارد برای مبتلایانی استفاده کرد که انتظار دارند دست ‌کم 10 سال دیگر زنده باشند.
در مجموع، تعداد 875 بیمار مرد اهل نروژ، سوئد و دانمارک در این بررسی شرکت داشتند که از این تعداد، 653 شرکت‌کننده اهل نروژ بودند.
از میان 439 ‌مردی که فقط تحت‌ درمان با هورمون قرار گرفتند، تعداد 118 ‌نفر در اثر سرطان پروستات درگذشتند. این در حالیست که میزان مرگ و میر در میان 436 ‌نفری که از درمان ترکیبی استفاده کردند، 45 ‌نفر بود.
همچنین در بیمارانی که فقط با هورمون درمان شده بودند، نرخ مرگ و میر 10 و 15 ساله به ترتیب برابر 18.9 و 30.7 درصد بودند.
از میان افرادی که از درمان ترکیبی استفاده کرده‌ بودند، این ارقام به ترتیب به 8.3 و 12.4 درصد رسید.
ارقامی که در این کنفرانس عرضه ‌شد، در واقع ارقام پیگیری بررسی قبلی بود که به سال 2009 در نشریه‌ Lancet انتشار یافته بود.
یاقوت رویان برای پیشگیری و درمان بزرگ شدن پروستات کپسول prost erbe را از ایتالیا وارد  موده که براي مردان بالاي 50 سال به منظور سلامتي و حفظ فيزيولوژيکي غده پروستات و جلوگيري از بزرگ شدن غده پروستات و اختلالات ادراري ناشي از آن توصيه مي گردد. در حقيقت در مردان بالاي 50 سال سطح هورمون تستوسترون در بدن کاهش يافته و هورمون هاي پرولاکتين، استراديول و LH افزايش مي يابد. از سويي ديگر فعاليت آنزيم 5-آلفا ردوکتاز که عامل اصلي تبديل تستوسترون به دي هيدروتستوسترون مي باشد به کار مي افتد و اين هورمون محرک تکثير و فزوني سلول هاي غده پروستات و در نهايت موجب بزرگ شدن غده پروستات مي گردد. اين محصول به خصوص در هيپرتروفي پروستات (بزرگ شدن غده پروستات) در مراحل اوليه که با اختلالات ادراري و سوزش و اشکال در دفع ادرار همراه است توصيه مي گردد.
این مکمل کاملا گیاهی بوده و مواد موثر زیر را در خود جای داده است.

سیستم ایمنی ما مسئول دفاع از بدن در مقابل انواع عفونت هاست. بنابراین بهترین روش برای اینکه زمستان را با سلامت کامل پشت سر بگذاریم این است که سیستم دفاعی بدن مان تحریک شود

سیستم دفاعی و ایمنی بدن تان را تحریک کنید تا در زمستان، سرحال و سالم باشید!

 چند توصیۀ سادۀ بهداشتی و مصرف چند عصارۀ گیاهی باعث می‌شوند که فصل سرما را سالم و سرحال پشت سر بگذارید.

7 توصیۀ بهداستی برای تقویت سیستم ایمنی و باسلامت پشت سرگذاشتن زمستان
4 عصارۀ گیاهی که برای تقویت سیستم ایمنی مفید هستند
چند توصیۀ دیگر برای سالم ماندن در زمستان

7 توصیۀ بهداستی برای تقویت سیستم ایمنی و باسلامت پشت سرگذاشتن زمستان
دربارۀ محتویات بشقاب غذای تان تجدید نظر کنید! تغذیه تان باید متنوع و تا حد ممکن توسط میزان قابل توجهی میوه، سبزیجات، غلات کامل و ماهی تکمیل شده باشد.

حواستان باشد که با فرارسیدن سرما، ما تمایل بیشتری به خوردن غذاهای چرب و زیاد خصوصاً غذاهای گوشتی و چرب داریم.

در مصرف این نوع غذاها زیاده روی نکنید زیرا تغذیۀ بیش از حد چرب بدن را خسته می‌کند و همان طور که می‌دانیم خستگی سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌نماید. بنابراین، مصرف انواع سوسیس، خوارکی های سس دار، فست فودها و... را محدود کنید.

به طور مرتب ورزش کنید. فعالیت جسمی از تنش های عصبی  می‌کاهد، استرس را دور می‌سازد و با وضعیت های افسردگی مبارزه می‌کند، همان طور که می‌دانید افسردگی به تولید شرایط مناسب برای خسته کردن سیستم ایمنی بدن، معروف است. جالب است بدانید به همان میزان که یک جلسه ورزش کردن برای روی فرم آمدن بسیار خوب است، به همان اندازه به شما کمک می‌کند که به خوبی و راحت بخوابید. مطمئناً خستگی بعد از ورزش است که خوب خوابیدن را فراهم می‌کند نه خود ورزش!

از روش های ریلکسیشن استفاده کنید. یوگا، تایی چی یا فقط یک جلسه ریلکسیشن، همه شان برای شما مفید اند و به کمک آنها می‌توانید همزمان از لحاظ ذهنی و جسمی نفع ببرید. در تمام طول زمستان، زمان هایی را به این کار اختصاص دهید!

یا سیگار کشیدن را به طور کامل ترک کنید یا طی زمستان کنارش بگذارید، و در معرض دود سیگار دیگران هم قرار نگیرید. علاوه بر این سیگار کشیدن مجاری تنفسی را که تاکنون در مقابل میکروب های موجود در هوای زمستان مقاومت کرده اند، اذیت می‌کند، صدها مادۀ سمی در دود دخانیات وجود دارند که کل بدن ما را حساس و آسیب پذیر می‌کنند.

از مصرف الکل خودداری کنید زیرا شاید الکل برای لحظه ای فرد را گرم می‌کند، اما به طور کلی بدن را آسیب پذیر می‌نماید.

استراحت کنید و به میزان کافی بخوابید. بدون غر زدن به بدن تان گوش دهید و استراحت کنید. در کنار خواب، نظم هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در ساعت های منظم و معینی بخوابید و از خواب بیدار شوید.
هر روز هوای محل زندگی یا کارتان را به مدت 10 دقیقه تهویه کنید، حتی اگر هوای بیرون سرد باشد. به این ترتیب هوای داخل را تازه و بخش عمده ای از میکروب های معلق در هوا را بیرون کرده اید.

4 عصارۀ گیاهی که برای تقویت سیستم ایمنی مفید هستند
این عصاره های گیاهی را می‌توانید هر روز یا در برخی دوره های زمانی (اپیدمی، خستگی، استرس) در هوای محیط بپراکنید، البته برخی اوقات هم می‌توانید آنها را (بعد از رقیق کردن در یک مایع)  به طور مستقیم روی پوست تان بمالید و ماساژ دهید. توجه داشته باشید که برای رعایت مسائل امنیتی، استفاده از این عصاره های گیاهی برای بچه های کوچک، زنان باردار یا مادران شیرده توصیه نمی‌شود.


عصارۀ آویشن: این عصارۀ ضد باکتریایی و ضد ویروسی، به شدت ضد عفونی کننده هم هست، علاوه بر این سیستم های ایمنی را نیز تحریک و تقویت می‌کند. بهتر است که این عصاره با ضربات دست یا ماساژ، دو بار در هفته، صبح و شب، روی پوست مالیده شود.

عصارۀ مورد: این گیاه ضد عفونت است و به عنوان یک ضد عفونی کنندۀ مناسب برای مجاری تنفسی و هوای محیط محسوب می‌شود. طی زمستان، این عصاره را در محیط زندگی تان انتشار دهید.

عصارۀ گلپر: این ضدعفونی کننده، به طور کلی سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند. این عصاره را به مدت بیست دقیقه در روز و در زمان های خستگی در هوا انتشار دهید.
عصارۀ نعناع: این عصاره تقویت کننده و تحریک کننده است، می‌توانید آن را در هوا منتشر کنید یا با ماساژ روی پوست تان بمالید. این عصاره نیز برای زمان های خستگی یا استرس ایده آل است.
چند توصیۀ دیگر برای سالم ماندن در زمستان
عسل را جانشین شکر کنید (عسل گلو را صاف تر می‌کند. در موارد گلودرد، می‌تواند به اندازۀ شربت سینه یا حتی بیشتر از آن مفید باشد!).

از جین سنگ استفاده کنید (جین سنگ گیاه- یا به بیان دقیق تر ریشه ای- است که سیستم دفاعی را به میزان بسیار مناسبی تحریک و تقویت می‌کند!).

ویتامین C بخورید یا از مرکبات (پرتقال، لیمو، گریپ فروت) به مقدار زیاد استفاده کنید.



بسیاری از افرادی که اضافه وزن دارند یا چاق هستند، دچار مقاومت به انسولین شده و در دوره‌ای از زندگی به دیابت نوع 2 مبتلا می‌شوند.
یک تیم از محققان اروپایی دریافته‌اند که این افراد دارای حجم بیشتری از مولکول CXLC5 هستند که توسط سلول‌های خاصی در بافت چربی تولید می‌شود.
مدت‌ها بود که بیوشیمیست‌ها می‌دانستند، موادی که توسط بافت چربی تولید می‌شوند و در بروز دیابت دخیل هستند، ارتباط بین چاقی و دیابت را معنی‌دار می‌کنند.
این پژوهش نشان داده که سطح سرمی مولکول شیمیایی CXCL5 در خون که توسط بافت چربی تولید می‌شود، در بافت چربی بدن افراد چاق بیشتر از افراد معمولی مشاهده می‌شود.

به گفته محققان، این مولکول به بروز مقاومت به انسولین و بروز دیابت نوع 2، کمک می‌کند. مهم‌ترین بخش این کشف آن است که یک درمان تجربی برای جلوگیری از فعالیت مولکول‌های CXCL5 تمرکز دارد و مشاهده شده که این درمان در پیشگیری از ابتلای موش‌های چاق به دیابت نوع 2، موثر واقع شده ‌است.
محققان می‌گویند اگر نتایج این تحقیق در انسان‌ها به قطعیت کامل برسد، این درمان گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت زندگی افراد چاق است.

نتایج این پژوهش در ژورنال متابولیسم سلولی به چاپ رسیده است.

دانشمندان معتقدند وجود نوعی مولکول در کرم‌های انگلی توضیح می‌دهد چرا عفونت‌های کرمی مجموعه‌ای از بیماری‌های خودایمنی از جمله اسلکروز چندگانه، آرتریت روماتوئید، پسوریازیس و لوپوس را درمان می‌کنند.
دانشمندان دانشگاه موناش استرالیا با موفقیت پپتیدهای متعلق به کرم‌های انگلی را یافته‌اند که واکنش ایمنی بدن را سرکوب می‌کنند. محققان معتقدند این موضوع راه را برای طراحی دارویی حاوی پپتید هموار می‌کند که علائم بیماری‌های خودایمنی را تسکین می‌بخشد.
بیماری‌های خودایمنی زمانی رخ می‌دهند که سیستم ایمنی بدن واکنشی غیرنرمال به سلول‌ها، بافت‌ها یا حتی تمامی اندام‌ها دارد و این امر منجر به بروز التهاب و آسیب می‌شود. بسیاری از مردم معتقدند بین ظهور بیماری خودایمنی و تمیزبودن فزاینده در کشورهای غربی ارتباط وجود دارد زیرا سیستم ایمنی در این جوامع دیگر در معرض طیف گسترده‌ای از عفونت‌هایی که نسل‌های پیشین با آن‌ها برخورد داشتند، قرار ندارند.
تحقیق جدید می‌تواند جایگزین کرم‌درمانی شود که در آن‌ افراد به صورت تعمدی خود را با کرم‌های انگلی آلوده می‌کنند تا بیماری خودایمنی‌شان بهبود یابد. تصور می‌شود کرم‌ها دارای اثری تسکین‌دهنده روی سیستم ایمنی فرد میزبان هستند.
تیم تحقیقاتی به دنبال یافتن اجزای فعال مسئول اثرات تسکین‌دهنده کرم‌های انگلی بود و با خلق کتابخانه cDNA از غدد ترشی کرم انگلی قلاب‌دار Ancylostoma caninium، آن‌ها پپتیدی موسوم به AcK1 را شناسایی کردند که با مسدودکردن یک کانال پتاسیم (Kv1.3)، سیستم ایمنی را تعدیل می‌کند.
محققان دریافتند AcK1 تا حد زیادی به پپتید ShK شباهت دارد که متعلق به یک شقایق دریایی است؛ پپتید این موجود آبزی بیماری‌های خودایمنی را سرکوب کرده و هم‌اکنون برای درمان اسکلروز چندگانه تحت آزمایش‌های بالینی است. گام بعدی طراحی دارویی به شکل یک قرص با استفاده از پپتید کرم مزبور است تا سیستم ایمنی را در افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تعدیل کند.
جزئیات این مطالعه در FASEB Journal منتشر شد.
یاقوت رویان در این زمینه برای درمان این بیماری مکمل  Articulation را از کشور ایتالیا وارد نموده و از طریق داروخانه های سراسر کشور در دسترس شما عزیزان قرار داده است.

از دیرباز تا كنون، انواع سبزی و میوه‏ها ارزش و اهمیت زیادی در پیشگیری و درمان بیماری‏ها داشته و دارند. در طول تاریخ هیچ‏گاه ارتباط گیاهان چه به عنوان ماده غذایی و چه به عنوان ماده دارویی با بشر قطع نشده است و شاید بتوان گفت قسمت عمده‏ای از فرهنگ تغذیه‏ای جوامع را تشكیل داده‏اند.
میوه ها و سبزی هایی که دوستدار قلب هستند عبارتند از:
زغال اخته
زغال اخته در جلوگیری از بیماری‏های قلبی سودمند است.
زغال اخته حاوی آنتی‌اکسیدان‏ها، فلاوونوییدها و پلی‌فنول‏ها است که عملکرد عروق را بهبود می‏بخشند.
محققان می‏گویند این ویژگی‏ها حایز اهمیت است، زیرا به اتساع عروق خونی در افرادی که کلسترول بالا و گرفتگی عروق دارند، کمک می‏کند.
همچنین مشخص شده زغال اخته در جلوگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری موثر بوده و در بیماری‏های لثه، زخم‏ها و حتی سرطان نقش مفیدی دارد.
طالبی
طالبی یكی از بهترین میوه‌ها برای حفظ سلامت قلب است. از آنجا كه كمبود پتاسیم در بدن می‏تواند با حملات قلبی همراه باشد، خوردن مواد غذایی غنی از پتاسیم مثل طالبی ، پرتقال و موز، بسیار ضروری است.
كلسترول، فشار خون و هموسیستین بالا، زمینه‌ساز بروز بیماری‌های قلبی هستند و مصرف طالبی با کاهش این سه عامل، در حفظ سلامت قلب موثر شناخته شده است.
مطالعات نشان داده است مصرف یك لیوان آب طالبی در روز به میزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را كاهش می‌دهد.
گفتنی است ویتامین C بالایی كه در طالبی وجود دارد به همراه بتاكاروتن، احتمال بروز سرطان‌هایی نظیر سرطان ریه، پستان ، مثانه ، روده بزرگ ، معده و لوزالمعده را در افراد مستعد كاهش می‌دهد. این دو ماده مغذی (ویتامین C و بتاكاروتن) با فعالیت آنتی‌اكسیدانی كه دارند، از فعالیت تخریبی رادیكال‌های آزاد جلوگیری كرده و مانع تشكیل غدد سرطانی می‌شوند.
زالزالک
خوردن زالزالك براى تقویت قلب و معده مفید است و برای رفع كم خونی توصیه شده است. مهم‌ترین فایده زالزالك برای قلب، تنظیم كردن حركات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می‏كند. در اروپا به ویژه در کشور آلمان برای درمان بی‌نظمی ضربان قلب (آریتمی) از گیاه زالزالک استفاده می‏شود. زالزالک در درمان آنژین، تصلب شرایین (سفت شدن دیواره رگ‏ها) نیز مؤثر است. انجمن فرآورده‌های گیاهان دارویی آمریکا، زالزالک را از نظر بی‌خطر بودن "درجه یک" ارزیابی کرده است.
زیتون
محققان اروپایی می‌گویند روغن زیتون خالص و فرآیند نشده به لحاظ محتوای بالای آنتی‌اكسیدانی‌اش عملا در كاهش خطر بیماری‌های قلبی موثر است. روغن زیتون خالص غنی از آنتی‌اكسیدان‌هایی به نام پلی فنول است و اثرات سودمند آن از روغن زیتون فرآیند شده (refined olive oil) بسیار بیشتر است.
انواع روغن‌های گیاهی به جز روغن زیتون خالص (virgin olive oil)، تحت فرآیندی قرار می‌گیرند كه طی آن بخشی از تركیبات فنولی خود را از دست می‌دهند، در واقع روغن زیتون خالص، تنها روغن گیاهی است كه سرشار از تركیبات پلی‌فنولی است.
در این مطالعه محققان دریافتند مردانی كه مدت سه هفته روغن زیتون اصل مصرف كرده بودند، كلسترول خوب خونشان (HDL) افزایش یافته بود. همچنین این افراد كاهش بیشتری در شاخص‌های استرس اكسیداتیو (فرآیندی كه به رسوب ذرات كلسترول بد (LDL) در دیواره عروق كمك می‌كند و می‌تواند به سخت شدن عروق منجر شود)، نشان داده بودند.
فواید پلی‌فنول‌ها، روغن زیتون را به یك منبع سالم چربی تبدیل كرده است.
سیر
مصرف سیر به علت خاصیتی كه در كاهش چربی خون دارد، برای جلوگیری از تنگ شدن عروق قلبی و پیشگیری از بیماری‏های قلبی عروقی و سکته‏های قلبی توصیه می‏شود.
هر چند مصرف سیر موجب كاهش فشار خون بالا نمی‏شود، اما مصرف مداوم آن در پیشگیری از این بیماری مؤثر است.
در این میان نباید خاصیت مهم سیر در جلوگیری از چسبندگی پلاكت‏ها را نادیده گرفت.
استفاده از سیر در تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میكروب‌ها مؤثر است.
فلفل قرمز
فلفل، از هزاران سال پیش، چاشنی غذای بسیاری از انسان‏ها بوده است. این گیاه منبع مهمی از ویتامین محسوب می‏شود و به همین دلیل اثرات مفیدی روی قلب دارد. فلفل‏ با افزایش جریان خون، افزایش اشتها و رفع سوء‌هاضمه برای سلامتی انسان بسیار مؤثر است. هر چند فلفل انواع و اقسام مختلفی دارد، اما بهترین آنها برای قلب و دستگاه گردش خون، فلفل قرمز و فلفل تند است.
آنچه موجب تندی فلفل می‏شود، ماده‌ای به نام "كاپسایسین" است. این ماده بر خلاف این که تصور می شود، فلفل موجب بالارفتن دمای بدن و عرق كردن می‌شود، "كاپسایسین" بعد از مدتی دمای بدن را پایین می‌آورد و به همین علت مصرف فلفل در مناطق آب و هوایی گرم مانند هندوستان، طرفداران زیادی دارد.
اما كاپسایسین خواص مهم دیگری نیز دارد و آن كاهش میزان كلسترول خون و همچنین كاهش علایم درد در برخی بیماری‌هاست. كاپسایسین خاصیت آنتی‌اكسیدانی بسیار خوبی دارد و برای پیشگیری از سرطان مفید است. از دیگر خواص این ماده می‌توان به خاصیت ضد باكتریایی و میكروب‌كشی آن اشاره كرد. در حقیقت فلفل با تحریک ترشح آنزیم‌های گوارشی در معده و نابودی باکتری‌هایی که می‌توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می‌کند. مهم ترین اثر كاپسایسین تحریك سیستم قلبی عروقی و كمك به بهبود كار این دستگاه است. همچنین دستگاه گوارش را تقویت می‏كند و موجب تسكین دردهای مفصلی می‏شود. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می‏آورد که این امر باعث کاهش فشار خون نیز می‏شود. این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ‏ها جلوگیری می‏کند. این خواص فلفل به پیشگیری از بیماری‏های قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگ‏ها) کمک فراوانی می‏كند.
فلفل قرمز منبعی غنی بتاکاروتن است. بتا كاروتن پیش ساز ویتامین A در بدن است که برای حفظ سلامت تمامی بافت‌های مخاطی بدن از جمله بافت‏های پوشاننده دستگاه تنفسی، دستگاه گوارشی و نیز دستگاه تولیدمثلی لازم است. به همین دلیل نیز، استفاده از بتاكاروتن می‌تواند در كاهش و نیز بهبود علایم ناشی از بیماری‏های آسم، اوستئوآرتروز و نیز آرتریت روماتیسمی مفید باشد. هر چند مصرف فلفل قرمز دارای اثرات مفیدی روی سلامتی است، اما نباید در مصرف آن زیاده‌روی كرد.

برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات در مردان از 50 سالگی به بعد سالانه پی.اس.ای اندازه گیری و پروستات معاینه شود.
دکتر محمدعلی زرگر اظهار کرد: اگر سرطان پروستات در اقوام درجه یک پدر، برادر و یا عمو گزارش شده باشد این تست های تشخیصی باید از 40 سالگی انجام شود.
وی ادامه داد: سرطان پروستات ممکن است هیچ علامتی نداشته باشد و یا نظیر بزرگی خوش خیم پروستات علائمی چون بند آمدن ادرار، شب ادراری، زور زدن به هنگام ادرار کردن و... را داشته باشد.
دبیر هفدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران با بیان اینکه علت سرطان پروستات مشخص نیست، افزود: اما مصرف زیاده از حد گوشت قرمز و وجود بیماری در سوابق فامیلی افراد از مواردی است که سبب افزایش بروز سرطان پروستات در مردان می شود.
زرگر با بیان اینکه در مواردی مصرف سلنیوم را برای پیشگیری از بروز سرطان پروستات توصیه می کنند، گفت: اما این موضوع هنوز ثابت نشده است.
وی انتشار جغرافیایی، سابقه فامیلی، استفاده از چربی و گوشت قرمز را از عوامل خطر برای بروز سرطان پروستات برشمرد و ادامه داد: سرطان پروستات به انواع کم خطر، با خطر متوسط و پرخطر تقسیم می شود.
دبیر هفدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران افزود: سرطانهای پروستات با میزان پی. اس.ای بیشتر از 20 جزو سرطانهای پرخطر است که درباره درمان آن هنوز اتفاق نظری نیست برخی با جراحی و برخی با رادیوتراپی موافق هستند.
زرگر گفت: 10 تا 20 درصد کسانی که رادیکال پروستاکتومی و یا رادیوتراپی می کنند به سرطان پروستات پرخطر مبتلا هستند.
وی ادامه داد: کسانی با میزان پی.اس.ای کمتر از 10 مبتلا به سرطان کم خطر، افرادی با میزان پی.اس.ای 10 تا 20 مبتلا به سرطان پروستات با خطر متوسط و کسانی با میزان پی.اس.ای بیشتر از 20 به سرطان پروستات پرخطر مبتلا هستند.
هلدینگ یاقوت رویان برای پیشگیری و درمان بزرگ شدن پروستات کپسول prost erbe را از ایتالیا وارد نموده که براي مردان بالاي 50 سال به منظور سلامتي و حفظ فيزيولوژيکي غده پروستات و جلوگيري از بزرگ شدن غده پروستات و اختلالات ادراري ناشي از آن توصيه مي گردد. در حقيقت در مردان بالاي 50 سال سطح هورمون تستوسترون در بدن کاهش يافته و هورمون هاي پرولاکتين، استراديول و LH افزايش مي يابد. از سويي ديگر فعاليت آنزيم 5-آلفا ردوکتاز که عامل اصلي تبديل تستوسترون به دي هيدروتستوسترون مي باشد به کار مي افتد و اين هورمون محرک تکثير و فزوني سلول هاي غده پروستات و در نهايت موجب بزرگ شدن غده پروستات مي گردد. اين محصول به خصوص در هيپرتروفي پروستات (بزرگ شدن غده پروستات) در مراحل اوليه که با اختلالات ادراري و سوزش و اشکال در دفع ادرار همراه است توصيه مي گردد.

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه سلامت پوست و جوانی در طول عمر به تغذیه سالم وابسته است، اظهار کرد: چگونگی تغذیه مادر در هنگام بارداری نقش موثری در سلامتی جسمی و روحی افراد دارد و این روند از هنگام تشکیل نطفه در رحم آغاز می‌شود.
دکتر علی اکبر سهیلی آزاد با اشاره به اینکه برای نگهداری از پوست و حفظ جوانی باید به تغذیه توجه ویژه شود، گفت: تندرستی با تغذیه مناسب امکان پذیر و به معنای برخورداری کامل از مواهب طبیعی و عاری بودن از هر نوع استرس و فشار عوامل محیط اطراف است. این عوامل با ورود به ارگانیسم بدن انسان آن را از حالت طبیعی خارج می کند و در عملکرد اختلال ایجاد می‌کند که در نتیجه باعث پیری زودرس می‌شود.
سوء تغذیه موجب پیری زودهنگام می‌شود
وی با تاکید بر اینکه سیل، طوفان، جنگ و خشکسالی نقش موثری در ایجاد سوء تغذیه ایفا می‌کند، اظهار کرد: ژن نامناسب، عوامل محیطی، بهداشت عمومی، مشکلات غدد داخلی و هورمون‌هایی که در کنترل اعمال مختلف بدن نقش دارند موجب پیری زودهنگام در افراد می شوند.
ویتامین E عامل خون ساز
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه فشار اکسیژن در گلبول قرمز خون بیشتر از سایر سلول‌ها است، خاطرنشان کرد: ویتامین E به عنوان اکسیدان نقش مهمی در جلوگیری از پیری زودرس سلول‌ها دارد و در صورت کمبود این ویتامین سلول خونی دچار اختلال و آسیب پذیری می‌شود.
نقش ویتامین A در جوانی و شادابی افراد غیرقابل انکار است
وی با بیان اینکه ویتامین A نقش مهمی در تشکیل بافت بدن مانند پوست، مجاری تنفسی و گوارشی ایفا می‌کند، گفت: در صورت کمبود و یتامین A بافت پوستی نازک می شود و تغییر شکل می‌یابد بنابراین پوست بدن شادابی و طراوت خود را از دست می دهد.
سهیلی آزاد افزود: همچنین کمبود ویتامین A منجر به پهن شدن سلول بافت پوستی و کمبود ترشح عرق می‌شود که در نتیجه باعث خشکی پوست بدن می‌شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه عدم دریافت کافی آب منجر به خشکی، عدم طراوت پوست، کسالت و بی‌حوصلگی می‌شود، خاطرنشان کرد: از عوامل بسیار موثر در جوان ماندن پوست مصرف آب به مقدار کافی در روز است. همچنین دفع به موقع مواد زاید از طریق کلیه موجب سرحالی افراد نیز می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش موثری در اعمال حیاتی و فیزیولوژیکی بدن ایفا می‌کند و کمبود این مواد منجر به پیری زودهنگام در افراد می‌شود.

ژلاتین ماده ای بدون طعم و شفاف است که از ترکیب اجزای مختلف بدن جانوران از جمله استخوان و غضروف ساخته می شود. این ماده مغذی حاوی پروتئین ها و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن بوده و مصرف آن ضامن سلامت و جوانی است.

سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است .

لورم ایپسوم متنی است که ساختگی برای طراحی و چاپ آن مورد است. صنعت چاپ زمانی لازم بود شرایطی شما باید فکر ثبت نام و طراحی، لازمه خروج می باشد.سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است ..

سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است .

لورم ایپسوم متنی است که ساختگی برای طراحی و چاپ آن مورد است. صنعت چاپ زمانی لازم بود شرایطی شما باید فکر ثبت نام و طراحی، لازمه خروج می باشد.سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است ..

سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است .

لورم ایپسوم متنی است که ساختگی برای طراحی و چاپ آن مورد است. صنعت چاپ زمانی لازم بود شرایطی شما باید فکر ثبت نام و طراحی، لازمه خروج می باشد.سایت جـوم آریـا یکی از بهترین ارائه دهنده ی قالب های فارسی جوملا و وردپرس است ..


ویتامین C قدرت آنتی اکسیدانیِ قابل توجهی دارد و ضروری‌ترین ویتامین برای پیشگیری از سرماخوردگی محسوب می‌شود.


خانواده‌ی کلم‌ها

کلم‌هایی مثل کلم چینی، بروکسل و بروکلی فرمانروایان دنیای سلامتی‌اند. در هر فنجان از این کلم‌ها 33 میلی گرم ویتامین C وجود دارد. خانواده‌ی کلم‌ها سرشار از مواد مغذی‌اند و می‌توانند با سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی مقاله کنند. کلم بروکسل چهار برابر بیشتر از هم خانواده های دیگر خود ویتامین C دارد، یعنی هر فنجان 97 میلی گرم. توجه داشته باشید بهترین شیوه‌ی پخت کلم‌ها بخارپز کردن است تا بیشترین میزان ویتامین‌های خود را حفظ کنند. توصیه می‌کنیم از جوشاندن طولانی مدت این کلم‌ها خودداری کنید.
مرکبات

 
مرکبات

مرکبات منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین C، پتاسیم، پکتین و ترکیبات فیتوشیمیایی می‌باشند که با آلرژی، آسم، سرطان، بیماری آب مروارید چشم، بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و سرماخوردگی مقابله می‌کنند.

 

 


کیوی

یک عدد کیوی درشت حدود 80 میلی گرم ویتامین C و عناصر فیتوشیمیایی زیادی دارد.

این میوه‌ی خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی پتاسیم و پکتین، فیبرهای حلال است که میزان کلسترول خون را ثابت نگه می‌دارد.

کیوی تأمین کننده‌ی آنتی اکسیدان‌های لوتئین و زآگزانتین نیز می‌باشد که برای سلامت چشم ضروری‌اند. باید بدانید 115 گرم از این میوه حاوی فقط 70 کالری است.



 
طالبی، خربزه

این میوه‌ها سرشار از ویتامین C و پتاسیم هستند و برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی، بعضی از سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی، کاهش قدرت بینایی و آکنه موثر عمل می‌کنند.

 

 



نخود فرنگی

نخود فرنگی منبع خوب پروتئین‌های گیاهی و آهن است که برای گیاه‌خواران یک ماده‌ی غذایی مفید محسوب می‌شود.

نخود فرنگی احتمال پیشرفت بعضی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و از افسردگی، بالا رفتن کلسترول و بیماری دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می‌کند. ویتامین C با اثرات منفی رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کند و برای همین می‌تواند از بیماری آب مروارید پیشگیری کند. برای حفظ بیشترین میزان ویتامین C نخود فرنگی توصیه می‌کنیم برای پخت آن از آب کمی استفاده کنید.

 


فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای حاوی 32 کالری است اما باید بدانید بر حسب رنگ‌های متنوع خود حاوی ویتامین‌های متنوعی نیز می‌باشند.

در حالت کلی فلفل دلمه‌ای به اندازه‌ی مرکبات حاوی ویتامین C است. این مواد غذایی از ابتلا به بیماری‌های قلبی، کاهش قدرت بینایی و گرفتن بینی پیشگیری می‌کند.

 

 
آناناس

سال‌های سال از این میوه‌ی خوشمزه برای درمان اختلالات روده و یبوست استفاده کرده‌اند و باید بدانید که این میوه‌ی استوایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، استخوان‌ها و سلامت قلبی عروقی می‌شود.

یک فنجان آناناس تازه حاوی 25 میلی گرم ویتامین C و 75 کالری است. آب آناناس نیز ویتامین C خود را حفظ می‌کند.


 
 
سیب زمینی

یک عدد سیب زمینی متوسط که با پوست کبابی شده است حاوی 25 میلی گرم ویتامین C می‌باشد که 25 درصد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می‌کند.

 

 
اسفناج


اگر چه غذای مورد علاقه‌ی ملوان زبل منبع کامل آهن نیست اما باید بدانید این ماده غذایی سرشار از کاروتنوئید است. این مواد مغذی با همیاری ویتامین‌ها باعث پیشگیری از سرطان و کلسترول بالا شده و اجازه نمی‌دهد قدرت بینایی‌تان کاهش یابد.

ویتامین C موجود در اسفناج از دژنراسیون ماکولای چشم، آرتروز و سکته‌ی مغزی پیشگیری می‌کند.

 
سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین یکی از سبزیجات سرشار از مواد مغذی مفید است. ویتامین C موجود در سیب زمینی شیرین از ابتلا به سرطان، بیماری‌های چشمی، افسردگی و بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری به عمل می‌آورد.
گوجه فرنگی

 
گوجه فرنگی

یک عدد گوجه فرنگی متوسط کاملاً رسیده دارای 26 کالری و حاوی حدود 23 میلی گرم ویتامین C می‌باشد.

گوجه فرنگی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های قلبی، عفونت‌های مجاری تنفسی، سرطان پوست و کاهش قدرت بینایی پیشگیری به عمل می‌آورد.

 

شلغم

شلغم جزو سبزیجات نسبتاً ارزان قیمت و بسیار سالمی است که آماده کردنش نیز بسیار ساده بوده و در عین حال حاوی ویتامین C زیاد و اسید آمینه های ضروری است.

یک فنجان شلغم پخته شده حاوی 35 کالری و 18 میلی گرم ویتامین C می‌باشد. ویتامین C موجود در این ماده‌ی غذایی مانند آنتی اکسیدان قوی عمل می‌کند و رادیکال‌های آزاد را کنترل کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.


کدو حلوایی

نصف فنجان کدو حلوایی پخته 10 درصد از نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین C را تأمین می‌کند.

کدو حلوایی یکی از سبزیجات رنگی و خوشمزه است که از پیدایش آکنه، بیماری‌های قلبی و اضافه وزن پیشگیری می‌کند.

توجه داشته باشید که جوشاندن کدو حلوایی در آب جوش باعث از بین رفتن ویتامین C و عناصر مغذی دیگر آن می‌شود.


صفحه36 از72